Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi tak tak, kym sa zmesti, aj moja je taka dlhsia, tak asi dlho perinkovat nebudeme...potom uz len satkovat 😉 Ale je fakt, ze manipulacia je lahsia s perinkou, kym nedrzi hlavicku. A ak zo sna rozhadzuje panicky rukami, tak v perinke mi opatovne zaspi aj spontanne, zato ked ju nemam v perinke, tak chyti paniku a utisovanie je ovela dlhsie... Na druhej strane - bez perinky sa lahsie a rychlejsie vyprdi 😀
@horalka777 akože šatkovať o je zas čo??? 😲
@ziza55 jáááááááááááj bože som nechápavá 😝 😀 😀 aj ja chcem... ueeeeeeeee
inak s tou váhou neviem koľko vydržím či nebudem priberať..práve sa tu napchávam koláčmi čo piekla svokriná mama 😀 😀 ...viete ako na vianoce také...haha
holky malá mi pred chvíľkou dopapala a o 17:15 by sme mali ísť doktorke na kontrolu lenže to vychádza tak že bude asi papať alebo sa teda zobudí... ako to mám spraviť?
Ahojte,
@malemimi - a máš doktorku ďaleko? Ja by som ju asi nakojila a až potom išla. A vydrží ti iba 2 hod. nevydrží viac?
@ziza55 - super si schudla, ja mám ešte tiež veľa navyše. :(
@horalka777 - moja malá neche byť ani v perinke ani v zavinovačke. Je rada keď si môže kopkať.
Inak kočky dne sosm volala s naši lekárom, že aké trampoty máme podvečer a večer a on mi povedal, že máme dojčenkú koliku :( Som sa toho strašne bála a je to tu.
@malemimi v cakarni nakojis 😉
satkovanie - slangovy vyraz pre nosenie v satke. Ja som nosila aj prvu, do cca 8m, potom uz bola prilis pohybliva a chcela lozit sama 🙂
@horalka777 my sme tak objednané že tam nik nebude 😀 čiže hneď ideme dnuka...
ako vyzerá tá šatka to je tak cez to jedno rameno?
@ika33 ahoj, kolika je hnus, ale nie je to nic zriedkave a dobre na tom je, ze z toho deticky same vyrastu 😉 prajem vela trpezlivosti a co najmenej placu 😔 🙂 ja som to zazila hlavne so starsou a teda hlavne neskoro vecer sme uz mali s muzom fakt dost... nezaberalo vobec nic, tak ta velmi dobre chapem...
@malemimi ja by som tiez povedala ze v najhorsom nakojis v cakarni, aj ja som kojila malu v cakarni ked trebalo...........ja mam skor teraz problem ako sa dostanem k lekarovi do poradne lebo do kocika sa nezmestime ani do autosedacky.......jedina moznost je ze ma niekto odvezie a budem drzat malu na rukach len neviem kto ma odvezie.....a nas lekar mi povedal ze sa mam nejako dopravit ako keby nemohol malu prist vysetrit domov uz ked ma tu sadru aj tak vazit ju nemoze takze jedine ju popocuva
no vsak hej ked ju zacnes prebalovat tak sa zobudi.....mne moja teraz uz spi tri hodiny a az teraz sa zacina nejako zobudzat......ale som rada ze napriek tej sadre celkom dobre spinka zhruba kazde tri hodiny sa budi v noci vydrzi aj styri
holky aj vaše dati nikedy keď spia tak sa rozplaču že sa im niečo snívalo?? mne to aj teraz spravila mne idú vždy slzy alebo plačem s ňou 😢 😢 ☹
@malemimi no kolika sa nedá liečiť ☹ malinká pri tom bude veľmi plakať a my to musíme iba vydržať. ☹ Tak dúfam, že to nebude mať až tak hrozne moc strašné a bude vedieť si s tým aj malinká lepšie poradiť, veď už budeme iba rásť a ...
no veď keď budeš malinkú obliekať a prebalova ť..., tak sa určite zobudí a papkať si vypýta, ja by som to tiež tak spravila a keď budeš troška meškať k lekárke, tka sa svet nezrúti
@horalka777 u nás je do zatial po kúpkaní, teda až po ôsmej do nejakej pol noci, tak nás to aspoň nebudí v noci a malinká sa aspoň vyspinká. A dávala si v tedy malej espumisan? Lebo ja som sa na to pýtala Dr. a ten povedal, že by jej to nedával, že to je iba ďalšia chémia a pomôcť jej to aj tak nepomôže.
@hirunka - chúďa moje takto sa trápite. Držím palčeky, bay ste o tie dva týždne mali dobré výsledky a nemuseli už chodiť na ďalšie sádry. Veľa síl želám.
@ika33 tiez sme sa rozhodli nepchat do nej ziadnu chemiu, proste sme to len nejako vydrzali. Aj mi dost tedy grckala, tak to bolo dost narocne obdobie na psychiku... ale preslo to 😉 Vela sil...
@hirunka teda, to by fakt v takom pripade mal dojst lekar...a nie vas nahanat zasadrovanych 😖 😔 Drzim palce, nech je to uz potom ta posledna sadra.
@ziza55 Super spravy tak drzim palce, aby mu to kleslo samo a nemusel ist drobcek na operaciu 🙂
Cawte maminy, nam sa maly narodil 8.10.2010, ak je tu daka mamina zo zh, budem rada ked sa mi ozve =D
ahoje , tak boli sme u doktory, máme 51cm, 4,09kg priemer hlavičky 36...keď sme odchádzali z nemocnice sme mali...49cm , 3410g, hlavička 34...
holky kedy sa chodí na tie nožičky??
na tu záhradnícku kedy je najlepšie ísť ?
Tak my sme sa vratili z vysetrenia klbikov vsetko v poriadku takze balit na siroko vobec nemusime 🙂
@lenkaoravcova dakujem moja...aj ja som rada ze vam sono dopadlo ok
@ika33 a pri tej kolike babatko ma problem aj s kakanim alebo neprdka?

@malemimi nic nepokazis len ja by som sa bala a to mam druhe dieta...ja budem perinku pouzivat kym neudrzi hlavicku..teda uvidime aka bude realita ja by som sa bala o chrbatik lebo uz teraz sa tak divno zvyja ked nieje v perinke a je problem ho "narovnat"