icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
3. nov 2010

@ziza55 Zvladne, neboj. Ak tam budu tetule ochotne tak, ako ked tam bol moj mm, tak to bude ok 🙂 🙂 🙂

jana_toky
3. nov 2010

@nivejka
ani ten moj drobec nechce cumlik, len 3krat si ho trosku cuckal. A musim povedat, ze to bola fakt pomoc. Keby ho chcel castejsie ☹

udada
3. nov 2010

@nivejka no to je pravda, ten cumeľ má niečo do seba, mne sa raz alebo dva krát stalo, že sa mi podarilo jej ten cumeľ nejako dať a pekne dudlala, no ale teraz keď jej ho chcem dať, tak sa ešte viac rozjeduje a reve ako pavián, ja to nechápen, keď ju dám cez plece, tak nereve vôbec, veľmi sa jej tak páči (ináč je tak strašne zlatá, oči dokorán a kuká ako kukučka) či ju tak bruško netlačí alebo čo

malemimi
3. nov 2010

@vejinka no ja mám teraz od doktorky ale nemám tam dátum a nepamätám si či hovorila keď bude mať jeden mesiac či kedy...

udada
3. nov 2010

@nivejka a aby som nezabudla ani na rukách sa jej nepáči, no to som ešte nevidela

malemimi
3. nov 2010

@jana_toky juu tak budem držať pästičky aby sa to dalo do poradku...
@nivejka ja ju mám v perinke skoro stále, len keď kŕmim a odgrgávam tak nie....
@horalka777 aha jasne... 🙂

malemimi
3. nov 2010

holky aj vy to tak máte že keď kŕmite z jedného cecku tak sa vám spustí z druhého? ja som kukala jak puk haha aešte som si ich vetrala a netiekli a zdvihla som malú k sebe a začali mi kvapkať haha 🙂

zuzana_m
3. nov 2010

@nivejka
@udada baby ani moja malá vobec nechce cumel, tiez ich mam viac,stale ho vypluje,ale ked vidi a citi cicik tak je hned klud 😀 to aby som ju mala 24 hodin na prsniku 🙂
dnes som volala s doktorkou a spytala sa jej ze preco nam nepredpisala kanavit a vigantol,a ze az od jedneho mesiaca 😕 ...hm tak je to fakt cudne ze kazdy lekar to dava inak....
zbehla som co ste pisali a citam ze hirunka ma malicku v sadre ☹ , tak dufam aj ja ze cim skor to bude za vami, potom ze niektore mate reflux,koliku, tak prajem vsetkym maminkam nech z toho cim skor babatka vyrastu a vela sil maminkam ....moja maličká sa zase narodila s tym ,ze nema uzatvorene nejake otvory na srdiecku, vraj sa maju uzatvorit este v maternici,no a malej sa to tak nezavrelo....ale doktor ma ubezpecil ze by sa to do pol roka malo dobehnut-v co velmi dufam...ideme 12-teho na kardiologiu na kontrolu...inac nic nestiham,joj som si myslela ze to bude v pohode 😅 ...lebo mam doma este trojrocneho syna,ktory si vychutnava obdobie vzdoru, blizia sa mi skusky a bakalarku zatial ani ciarku 😒 ...

@horalka777 jej tak ty satkujes? aj ja chcem,mam kupenu satku,ale nie tu pravu tu drahu,ale taku Red Castle 4,20 m....no som to zatial neskusala, teda len raz alebo som to vobec nevedela uviazat,ale to chce asi prax nie?

ziza55
3. nov 2010

@jana_toky chudak uz mi volal...stresoval..ze na tej mierovej cakal vyse hodiny kym sa dostal na rad..kopirka tam zatvorena...ze ide hladat kde to pofotii...jani a ze na mierovej mu povedali ze na vazovovu nemusi ist..ze staci az do 30dni...ale to mi je take divneeeeee...tvoj muz tam bol vsak?

horalka777
3. nov 2010

@zuzana_m tu prax so satkou zvladnes za pol dna 😉 ja som uviazala kriz s kapsou na 1.x a kolisku na druhy a ziadnu prax som nemala, len som kukla videa na youtube 🙂 Teda ty este aj skolu popri drobcoch? Klobuk dolu, ja mam len 2-rocnu k malej, ale tiez vzdoruje jedna radost 😝 😅

horalka777
3. nov 2010

@malemimi ja ju mam zasa v perinke ked krmim a odgrgavam 😀 no a este v noci, menej sa mi tak budi..

nivejka
3. nov 2010

@udada ...ha,ha,ha,ha ...tak toto je mojej najobľúbenejšia poloha ---cez plece ako malý mech--ani nepípne a ešte viac to má rada,ked ju nosí tatko a prechádza sa s ňou po celom byte 😀 😀 ....oči ako tvoja---kukučka 😀 😀

nivejka
3. nov 2010

@zuzana_m ...ani nehovor....ja som sa do učenia ešte ani nepozrela a to mám na pamäti --každý boží deň,že už konečne musím,ale naozaj nejako sa neviem do toho dokopať 😒 ........

horalka777
3. nov 2010

@malemimi ja som vcera mala hodinovy "opustak" vecer, bola som sa prejst so starsou a uvidela som kocik s cudzim babom a uz som citila, ako mi tece z oboch mlieko 😀 a to podotykam neodsajem ani 15ml...

nivejka
3. nov 2010

tak mi ideme dnes do poradne--som zvedavá koľko sme pribrali,lebo už má stehniská riadne a vidí sa aj na tváričke a to za 2týždne 😀 .......síce je pravda,že kojím skoro stále,lebo mi nevydrží dlho sať a tak pijeme na etapy,ale nieje to dobré,lebo neurobím takto nič doma---jedine,ked mi na chvíľku zaspí......

hirunka
3. nov 2010

@zuzana_m dakujeme

malemimi
3. nov 2010

@horalka777 hihi no mne sa lepšoe krmi bez ale nehovorím že vždy bez perinky kŕmim ale väčšinou a aj odgráva sa mi lepšie s ňou ...haluz že každej vyhovuje dačo iné 🙂 😀
haha no haluz... 😀 😀

holky na tú záhradnícku mám ísť kedy najlepšie aký čas?

slavuska30
3. nov 2010

@jana_toky ahoj, je cela seria z tej znacky, ja mam mlieko a olej a mydlove vlocky na pranie, malemu natieram cele telicko po kupani s tym mliekom a zatial sa nevysypal,skor by som povedala, ze sa mu to zlepsilo a este mu musim cvicit s nozickou, lebo ma skratenu slachu na nohe tak mi dr vravela, ze mam mu potret nozicku s tym mliekom a potom cvicit..
..pomaly sa otuzujeme pri okne a koncom tyzzdna by sme sli uz von 🙂 , ja mam poradnu 12.11., konečne dnes mame rodný list, este prihlasit do zdravotnej poistovne a ostatne urady...des tie nase urady...na to treba pevbne nervy 😝

slavuska30
3. nov 2010

@jana_toky neni zac.... 🙂 🙂 dufam, že aspon daka pomože 🙂

jana_toky
3. nov 2010

@ziza55
no teda. Asi to bude tym, ze moj mm tam bol hned rano o osmej na Mierovej.
A na Vazovovej bol tiez na dalsi den. Ono ak sa da, nech to obeha teraz a bude pokoj.
Potom uz len prispevok, ktory je po 28 dni dozitia babatko a nasledne rodicovsky, ked nam skonci materska.
Inak sa da vsetko vybavit teraz ked mas rodny list. 🙂

jana_toky
3. nov 2010

@nivejka
mojmu sa tiez paci, ked ho nosi tatino.
Mne v poslednej dobe sa strasne nadrapuje, ked ho dam na plece odgrgnut, neviem, ci to bude tym refluxom alebo cim... 😒

jana_toky
3. nov 2010

@slavuska30
ja som vcera skusila zhanat to mliecko bupi, ale zatial bez vysledku ☹
Tak skusime vyslat tatina asi niekam. Skusala som v lekarni aj v drogerii.... 😀

slavuska30
3. nov 2010

@jana_toky mne ho kupil drahy v terne, lebo lekaren to nedrzi a v drogiške nemali..

lenkaoravcova
3. nov 2010

@malemimi na klbiky sa chodi po 4 tyzdnoch a ak je vsetko ok tak v 8. mesiaci jadierka

malemimi
3. nov 2010

@lenkaoravcova dobre ďakujem
a ty si dávala tú stránku na tú zahradnicku že?

lenkaoravcova
3. nov 2010

@jana_toky to mlieko bupi som videla v hypernove a vcera aj v terne v aupaku 🙂

tanija133
3. nov 2010

Ahojte dievcatka, citam tu ze vsetky nase babatka maju koliky a to vecer, a takisto aj moj drobec....vzdy okolo 8, ked som uz mrtva , a chcem ist s drobcom uz spinkat , tak to zacne, vydava vselijake zvuky, mrnci, puci sa, ide vyskocit z perinky, treba ho nosit a to trva tak hodinku.... 😒

Chcem sa spytat, ja ho mam v perinke nonstop, tak nas naucili v porodnici, je to dobre? On tam v pohode je stale, asi si uz aj zvykol....Alebo ho mam nechat aj niekedy na volno? Dokedy moze byvat v perinke, do kolko mesiacov myslim, ked sa mu tam paci.... 😉

Pouzivat drogeriu pre drobcov, lebo takisto v porodnici nas ucili ze detska pokozka nepotrebuje chemiu, ale ja mam vsetko uz nakupene, a aj by som ho chcela mastit a olejcekovat aby mol b´vonavucky....Od kedy to mozem zacat drogeriu pouzivat? Ja som nakupila vsetko z rady Bubchen.... 🙂

@jana_toky Radu Bupi maju vo vsetkych DM kach, alebo aj v Hypernove, ja to slovenky vyrobca AB kozmetika....Ty chodis k lekarke Dzuppovej do ruzinova? Zda sa mi , ze ty si o nej tu pisala..... 😉 Ja k nej chodim, a prvu poradnu budeme mat az 18.11. , po mesiaci sa mi to zda dost dlho..Alebo je to normalne?

jana_toky
3. nov 2010

@lenkaoravcova vdaka
🙂

malemimi
3. nov 2010

@tanija133 ahoj oni nekúpu hlavne preto lebo nevedia či mamičky budú kúpať s mydlom ..... a ani nevedia aké a tak aspoň nám to takto povedala sestrička detská a povedala že to netreba ale keď chceš môžeš len už by nebolo dobré potom prestať asi...
ja som asi prvé dni možno týždeň kúpala len vo vodičke a teraz len riťku umývam mydlom a olejujem tiež bubchen mám 😉
a že perinka pokým sa zmestí ...a radiť nechcem mám prvé bábo ale podľa mňa môžeš nechať aj odokrite mimi nech sa ponaťahuje a tak 😉

malemimi
3. nov 2010

@jana_toky ahoj Jani...budeš chodiť cvičiť aj teraz ? 🙂