Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky .....mne už teraz klipkajú oči a to si neviem predstaviť,čo bude zase v noci 😢
dnes mi mm hovoril,že až 2 x krát mu padla hlava počas šoférovania---to sa mu veru ešte nikdy nestalo....
síce cez týždeň k nej stávam ja,ale ked ona je taká hlučná,že pobudí všetkých....ach tie jej pazvuky a výkriky...
idem robiť dukátové buchtičky--už včera som mala na ne chuť 😅 😅 ---ja veru neschudnem nikdy!!
@jana_toky nie mna to vtedy ani nenapadlo ked som u nej bola a idem az na konci novembra, ale ak zistis nieco skor daj mi pls vediet dik
@hirunka mne hrozno v porodnici zakazali, ze z tej supky ich boli brusko ☹
@lenkaoravcova mne pediater povedal ze troska mozem
holky čom mám z nemocnice tu mastičku na riťku tak je tam spotreba do 7.11.10 myslíte že to môžem aj potom používať či radšej nie?
a ešte otázke, od koľkých týždňou alebo mesiacov sa môže chodiť na návštevy s bábom?
@malemimi to zalezi od tvojho pocitu,kedy s babatkom vyrazis na navstevu, alebo siniekoho zavolas k sebe. My sme fakticky fungovali od prveho dna po prichode z porodnice, lebo tu boli stary rodicia,..... Uz s tyzdnovym babom som bola "nutena" ist na velky nakup. Nedala som ho do kocika, len som ho mala priputaneho k sebe. Ale je to ine, lebo pri troch detoch sa ani neda dodrziavat sestonedelie, ci nieco podobne. Dokonca uz cestoval aj do zahranicia 😀 Ale to len tu, cez hranice
@mysenac dvakrát denne? mne povedala detská, že jej mám potierať ušká pred každým kojením, cca každé 3 hodinky, tak možno preto sa to tvojej malinkej hojilo 2.5 týždňa. 😉
@nivejka no keď som tam bola ja, tak to tam frčalo jedna radosť, už o 8.45 je tam kopu mamičiek, tiež pôjdem určite skôr, asi na tú 8.45
ahojte, My sme dnes boli u ortopeda, mali sme papier od pediatra na vysetrenie klbikov. Ale ja som sa opytala aj na klucnu kost, co ma zlomenu a on len kukal,ze to na tom papieriku nemam napisane. Klbiky uplne v poriadku a klucna kost bezne sa za 3-4 tyzdne sama zrastie a je to v pohode u babatiek, ale nasa malinka ma ju sice zrastenu, ale ma tam schodik ja som vedela,ze je to zle zrastene lebo to citim na dotyk. A predstavte si,ze je to asi aj preto,ze sme ju cely mesiac zle polohovali Nikto nam nepovedal,ze by malinka mala byt cely cas iba na chrbatiku nie spinkat a polohovat ju na strany, samozrejme,ze sme ju cely mesiac polohovali na strany, striedavo a to sme posrali. Keby nam v nemocnici povedali,ze to nemame robit, alebo keby ten debil pediater, ktory sa na jej rucicku ani len nepozrel a to sme tam boli uz 3 krat, povedal,ze to mame robit tak a tak nie naco? Som tak vytocena,ze az. Je to neskutocne nezodpovedne,ze ludia ktori maju zodpovednost za babatka, sa na to tak s prepacenim vyseru a kaslu na to. Zase mam neskutocne vycitky,ze uz to mohla mat v poriadku keby sme robili nieco inac ako sme robili. Uz len to,ze ju ma zlomenu ma neskutocne trapi, lebo si to davam za vinu,ze je to moja chyba,ze som zle tlacila pri porode a vdaka mne to ma zlomene, este aj toto. Je to fakt na slucku fnuk O 2 tyzdne ideme na kontrolu s oblickami USG, tak ich tam poprosim aby urobili aj kontrolne USG rucicky, hadam sa to ako tak vstrebe za tie 2 tyzdne, kedy ju budeme davat iba na chrbatik. Ach jaj stale nieco fnuk
Inak kupila som si dnes vahu a mam uz iba 7kg navyse ako som mala pred tehu 🙂 Uz len cakam, kedy budem moct zacat posilnovat brusne svalstvo, lebo ta zelatina co mi zostala mi fakt dost vadi.
Baby, dakujem malinka je krasna a robi nam fakt radost 🙂 Krasne prdka, kaka, odgrgava a uz neskutocne reaguje hlavne, ked sa s nou rozpravam, tak uz si aj pokecame 🙂 Je to nase zlaticko.
@nivejka ahoj moja, no vy ste nas pekne predbehli s vahou 🙂 Pekne pekne rastiete. Ja uz dufam,ze nutrilon davat nikdy nebudem, doma mame maxi balenie ale vzdy ked som jej ho davala som si dobre poplakala, lebo som vtedy nemala dost mliecka v prsiach. Ale chvala bohu mam dost teraz a pijem denne aj 3 litre vody. A vdaka tomu mam dost mliecka. 😉 Inak mala Lili je zlaticko, nevadi,zema suncicky, neboj ona ich za chvilku vybeha 🙂 Pokial pribera v norme, tak je dobre cmuk A ty sa citis ako? Uz si v poriadku?
@jana_toky dakujeme pekne, ale po pravde na fotkach vyzera baculatejsie ako v skutocnosti 🙂 Mne vobec nepride baculata ale na nozickach a rucickach a hlavne lickach vidno,ze sa zaokruhluje 🙂 Je to mile xixi Ale z deticiek co pozname a su v nasom veku - 1 mesiac ma najmenej gramov.
@malemimi dakujeme 😉
Na zajtra hlasia skoro 20 stupnov, musim vybrat fusak z kociarika, lebo sa malinka uvari v tom teple. Je to neprirodzene teplo na toto rocne obdobie, uz len cakam, kedy udru mrazy a bude po prechadzkach. Som rada,ze ju viem ako obliect, este sa nam nestalo aby bola spotena po prechadzke. 🙂 Tak sa tesim.
@malemimi to stymi navstevami som mala prave na jazyku 🙂 ...zajtra musime ist do hypernovy..kupit bytovy teplomer..lebo ten nas senzor na koto je asi uplne dohukany...ukazuje 23 stupnov a mrznem tu a niekedy 21stupnov a som uplne spotena...a rozmyslam ci mozme maleho vzisat so sebou..nemame ho kde nechat..babky su chore...alebo sa na to vykasleme a pockame este radsej...hm
@emily327 neobvinuj sa moja...to som sa aj ja ked sme mali problem styymi vajkami...strasne som chcela dievcatko...tak som si myslela ze sa mi narodil chlapcek bez vajec...tiez som sa tryznila vycitkami...az teraz mi odlahlo...po tom urologickom sone...vsetko sa vyriesi casom..musime byt kludne nech mame mliecko 😉
caute baby..........chcem sa s vami poradit..........dnes som objavila u malej v pusinke na podnebi taky biely pasik nie bodky ale pasik tak v strede podnebia je to normalne alebo sa jej nieco vyhodilo?
caute baby..........chcem sa s vami poradit..........dnes som objavila u malej v pusinke na podnebi taky biely pasik nie bodky ale pasik tak v strede podnebia je to normalne alebo sa jej nieco vyhodilo?
@lenkaoravcova
ahoj, uz som aj pisala. Volala som lekarke, kvoli tomu pluzgieriku (pre istotu) a povedala, ze je to ok, ze to babatka mavaju z toho,ako saju mliecko. 😉
🙂 🙂 ahojte, my sme boli dneska prvý raz vonku, uplne super..spi este doteraz... 🙂
@slavuska30 jee no super! a co ste mali oblecene...a fusak bol?
@slavuska30
jeeej, to je super, ze si stihla ist s nim von doobeda, mne sa to este nepodarilo. Ked tak stihneme az po obede okolo druhej. 😀
@malemimi dala som mu tensi overal, dve čiapky a fusak myslim, že to bolo akurat, lebo nebol ani prilis teply ano studeny, a rukavicky na rúky 🙂
@malemimi
Ja som mala maleho vo fusaku len prve dva razy, lebo dost fukalo.
Teraz je docela dobre pocasie, tak ho beriem len v teplej perinke. To, co ma oblecene doma plus este jednu vrstvu gati a bundicku a tu perinku. Samozrejme capicku a ma bundicku s kapuckou. Este sa mi nestalo, ze by sa spotil, tak snad v pohodke 🙂

@udada ....tiež som rozmýšľala,že pôjdem tiež ten piatok do PK--snád mi do toho nič nepríde 😅 ....a možno sa aj konečne stretneme 😉 .....býva tam veľa ľudí??