icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

slavuska30
5. nov 2010

@jana_toky ..no to bola nahoda...xixix..myslela som , že už nejaky ten režim mame, ale figu boroviu..robi si co chce a kedy chce 😀 😀 😀 ..tak nemam cas ani na net niekedy dojst..
..nevies ako dopadla bonninka?

malemimi
5. nov 2010

@slavuska30hmm ale ráno ešte nebolo také teplo aké bude okolo obeda...

slavuska30
5. nov 2010

@malemimi u nas je krasne teplucko...ani to nevyzera na jesen a vobec ani nefuka

malemimi
5. nov 2010

my sme včera večer po kúpni zaspali a dva krát po sebe spala 4 hodiny 😀 tak som sa tešila ...
a vypadol mi druhý štich 😝 😀

malemimi
5. nov 2010

aj u nás veď nie sme tak ďaleko od seba 😉

slavuska30
5. nov 2010

@malemimi mne este nai jeden..fnuk..aj tam kukam kukam, ale nic nevidim 😀 😀 😀 😀 😀

jana_toky
5. nov 2010

Baby, ako ste na tom so sitim, uz vam vypadavaju stehy???
Lebo mne vypadli len asi dva, co som spozorovala a vsetko inak drzi. Sa mi to zda divne, ved uz by to mohlo zacat vypadavat? Mam pocit, ze ked pojdem po sestonedeli na kontrolu, ze este tam budu, hlavne tie, co su mimo hradze ☹ ☹ ☹

jana_toky
5. nov 2010

@slavuska30
Boninka uz porodila, ale vraj dostala teploty, tak ich nechceli pustit domov ☹ . Nic cerstvejsie neviem. Mozno Zuzka nam da nejake info, ked sa dostane na net...hm! 😒

malemimi
5. nov 2010

@slavuska30 no mne prvý včera vypadol ale to asi zvnútra lebo som nič nevidela a teraz ako som si dala Faktu masť tak kukám že tento druhý bol vonka...
inak aj vy máte taký blbý pocit či sa vám neroztrhne riť to zašité?
inak dosť často keď idem spať alebo zaspávam sa mi sníva o mojom pôrode je to normálne?nemám zlé pocity len na ten okamih ako som si vydýchla a skončili bolesti a síce aj to zašívanie a tak .. 😉

malemimi
5. nov 2010

@jana_toky no to si dobre na tom mne až teraz a to som skôr rodila než vy so salvuskou

jana_toky
5. nov 2010

@malemimi Inak mazem tiez mastickou Faktu a nemam pocit, ze sa nieco zmenilo ☹ ☹ ☹

A to snivanie, hm, mas z porodu nejaky zly pocit, alebo? Lebo sny su v podstate nase myslienky aj ked v podvedomi.
Ja keby som nemala sitie a nekrvacala stale, tak uz ani neviem, ze som rodila. Mam pocit, ze uz mam Adamka doma neskutocne dlho, aj ked ma len 16 dni 🙂

slavuska30
5. nov 2010

@jana_toky no teda...hlavne aby boli vporiadku 😒

slavuska30
5. nov 2010

@malemimi ..ja mam pocit, ze to mam niekedy desne napnute, ale inak nic a nesniva sa mi tiež nič, nema kedy , lebo makly je hore skoro kazdu hodinu 😀 😀

ozaj baby uz davate Kanavit?

malemimi
5. nov 2010

@jana_toky nie práveže som bola šťastná a tak nemám zlý pocit aj v dobrom na to myslím.. 😀 možno preto že to tak rýchlo ubehlo a nestihla som si to poriadne uvedomiť 😀

akože ti ta masť nepoáha no mne sa zdaloprve dnit´tiež že nič ale teraz je to fuč...ale radšej si to tam ešte mastím

mircova
5. nov 2010

Ahojte,
ja sa už dnes teším na kočíkovanie na malého čerstvý vzduch účinkuje ako anestéza 😀 😀 😀
Pekne papkáme aj keď raz v noci musím prikŕmiť BEBOU, lebo nemám toľko mliečka a malý stále pýta.
V posledné dva dni ho bolieva bruško, tak som bola kúpiť ten espumisan, čo ste spomínali tak uvidíme ako zaberie.

jana_toky
5. nov 2010

@slavuska30 ja som zacala s Kanavitom od vcera

hirunka
5. nov 2010

@malemimi no ja som malu obliekala tak ze som jej dala body, pancusky, bundicku, dve ciapky, plus som ju dala do perinky a zabalila do deky............dnes je tak pekne a my nemozme ani von ist kedze sa nezmestime do kocika

jana_toky
5. nov 2010

@malemimi
no nemam pocit ziadneho zlepsenia po tej masticke.
A to sa ti uplne stratilo, ci sa to vcuclo spat do r.... ? 😀 😀 😀

jana_toky
5. nov 2010

@hirunka
nemaj boja, este si kocikovania uzijete dostatok.
Drzim palceky, nech je to cim skor dobre... 😉

jana_toky
5. nov 2010

@jana_toky
@slavuska30 teda s Vigantolom sme zacali vcera, Kanavit uz davame od zaciatku... 😀

malemimi
5. nov 2010

@jana_toky aj ja mam kanavit to je miest toho vigantolu ze?
lebo ja uz som zblbnuta

malemimi
5. nov 2010

@jana_toky asi sa to vcuclo ci co haha

malemimi
5. nov 2010

@hirunka hmm neboj aj to bude 😉 čoskoro

hirunka
5. nov 2010

@malemimi
@jana_toky

dakujem............aj tak sme rozmyslali ze skusime pozhanat taky vacsi kocik ze by sme ho aj potom vyuzili ked bude vacsia

jana_toky
5. nov 2010

@malemimi
my mame kanavit-od narodenia aj vigantol-od dvoch tyzdnov do jedneho roka

malemimi
5. nov 2010

@jana_toky a staci ten kanavit?

ziza55
5. nov 2010

@malemimi ja mam pocit ze mi roztrhne vsetko..rit aj susu...a este ta neskutocna bolest v kostrci...hruuuuuuuuuuuuza...ti chlapi by nam mali ruky nohy bozkavat za to co si vytrpime 😀 ..vcera sme boli na hodku vonku s malym a myslela som ze ani nedojdem domov ako ma vsetko tam dole bolelo
baby boninka sa ma nic moc chudatko...sice od vcera jej dali maleho na rooming in...ale dojcit nesmie...este teplotuje...uz to nie je 39stupnov...ale este zvysene teploty su....zevraj to ma ztoho ze sa jej spravil absces na tej rane po sekcii tak jej to uvolnili a dali dovnutra dren..kazdy den jej to cistia...chudatko nase...vsetky vas pozdravuje..dufam ze bude cimskor doma aj s malickym 😒

ziza55
5. nov 2010

inak ten vigantol davate vsetky 2kv.denne?mne kazala len jednu kv.denne..hm

tanija133
5. nov 2010

@hirunka keby mala malinka bodky , to viem ze znamena ze ma kvasinky v puse, a mohli by sa preniest na tvoje bradavky a malya by si mykozu bradaviek, ale ciarka to netusim.... 😒 Mne malinky kaka staloe, pri kazdom prebalovani ma nalozene...teda aj 6 -7 krat za den....Uz som s abala aj ci to nie je hnacka , ale nie je , vraj je to normalne, ale normalne je aj to ze ked babo nekaka aj 3-4 dni....

hirunka
5. nov 2010

@tanija133 no ja aj tak nekojim lebo mala ma sadru takze odsavam a davam jej z flasky........vsak uvidim co mi povie dnes lekar