Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327ahoj, myslim ze po 28 dozitych dnoch babtka, tu nizsie je vsetko rozpisane.....
http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-pri-por...
pozerali ste teraz rychle spravy na markize? prave bolo,ze pol dnove novorodeniatko spadlo zdravotnej sestre z ruky pri kupani na keramicku dlazbu v Ruzinovskej nemocnici a previezli ho na Kramare, kvoli zraneniam. hrozne zase mam v hlave,ze aj malinkej zlomili oni tu klucnu kost ☹ ☹ je to strasne,ze sa cele tehotenstvo opatrujeme davame na seba pozor, porodime zdrave dietatko a stane sa nieco take.Ja viem,ze aj sestricky su len ludia a moze sa to stat ale ked som videla ako s tymi detmi zaobchadzaju a je im to poniektorym uplne jedno ci to to babatko boli alebo nie, tak je mi z toho nanic ☹
inak co mozem odporucit na krasny zadocek babatka bez zaparenin, je SUDOCREM je fakt super. Malinka ma krasnu ritku, ziadna zaparenina, nic cervene, fakt super.
Holky, všem děkuji za přáníčka a za podporu, dnes jsem přestala brát ATB, zítra pauza a pak se pokusím nastartovat kojení, snad to ještě zvládneme po 13 dnech na kojenecké lahvi s Nutrilonem,...
Mléko sice mám, ale bídně málo, tak uvidíme, jestli se zadaří,...
@bonninka ahoj, drzim velmi palce aby sa mliecko rozbehlo. Papaj vela zemiakov, pi vineu, ja odporucam aj ten gravimilk mam vzdy po nom tak naliate prsia,ze malinka sa napapa doplna a ja si este odsavam. Hlavne ho prikladaj casto k prsniku, aby prsko dostalo impulz na tvorbu mliecka. Neboj zvladnete to 😉 cmuk
@bonninka neboj sa, mozno mu to chvilku bude trvat ale on sa prisaje. len vela trpezlivosti moja. Sonicka pila 2 tyzdne iba cez klobucik a dokrmovala som odsatym mlieckom z flase a tiez mala a doteraz ma problem otvorit pusinku a prisat sa lebo otvara ako na flasu. Ale dari sa jej to uz a ja som stastna.Chce to fakt len vela trpezlivosti a urcite to stoji za to, krmit z cecika 🙂 Drzte sa.
dobre ranko bezne sem nechodim ale drazim synovi darcek na vianoce 😅
holky ja bívam v noci strašne unavená ja ju krmim tak driemem alebo keď ju odgrgávam včera som normálne požiadala mm nech ju dá odgrgnúť som spala na poli... strašné...mala by osm si pospať cez deň ...len keď to nejde ☹
tak som si ho vydrazila a mozem prchat ortopedovi na nozicky mam tam byt na desiatu takze akurat..bye 😉
@vejinka bože som myslela že som jediná taká mŕtva že to nezvládam... a u mňa je horšie nedávať pozor na papkanie lebo nemám veľké didky teda vôbec myslím že mám malé prsia a musím jej to držať takže je to strašne a potom keď jej tam napr ide vzduch alebo vypadne tak sa hneva a škrieka 😀 😀 😝
Baby, ktore mate chlapcekov, osetrujete nejako specialne malemu pipika a miesok??? dik 😎

baby, kedy sa ziada o rodicovsky pridavok? Idem zajtra vybavit ten priplatok, tak nech vybavim vsetko co mam.