icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
9. nov 2010

baby, kedy sa ziada o rodicovsky pridavok? Idem zajtra vybavit ten priplatok, tak nech vybavim vsetko co mam.

tanija133
9. nov 2010

@emily327ahoj, myslim ze po 28 dozitych dnoch babtka, tu nizsie je vsetko rozpisane.....
http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-pri-por...

emily327
9. nov 2010

@tanija133 si zlata dakujem pekne.

emily327
9. nov 2010

pozerali ste teraz rychle spravy na markize? prave bolo,ze pol dnove novorodeniatko spadlo zdravotnej sestre z ruky pri kupani na keramicku dlazbu v Ruzinovskej nemocnici a previezli ho na Kramare, kvoli zraneniam. hrozne zase mam v hlave,ze aj malinkej zlomili oni tu klucnu kost ☹ ☹ je to strasne,ze sa cele tehotenstvo opatrujeme davame na seba pozor, porodime zdrave dietatko a stane sa nieco take.Ja viem,ze aj sestricky su len ludia a moze sa to stat ale ked som videla ako s tymi detmi zaobchadzaju a je im to poniektorym uplne jedno ci to to babatko boli alebo nie, tak je mi z toho nanic ☹

emily327
9. nov 2010

inak co mozem odporucit na krasny zadocek babatka bez zaparenin, je SUDOCREM je fakt super. Malinka ma krasnu ritku, ziadna zaparenina, nic cervene, fakt super.

syssi
9. nov 2010

@jana_toky oki, dam vediet🙂

syssi
9. nov 2010

@emily327 ja sa tiez pripajam k "SUDOCREMU" je fakt skvely!!!!! Ja som kupila velke balenie 🙂

bonninka
9. nov 2010

Holky, všem děkuji za přáníčka a za podporu, dnes jsem přestala brát ATB, zítra pauza a pak se pokusím nastartovat kojení, snad to ještě zvládneme po 13 dnech na kojenecké lahvi s Nutrilonem,...
Mléko sice mám, ale bídně málo, tak uvidíme, jestli se zadaří,...

emily327
9. nov 2010

@bonninka ahoj, drzim velmi palce aby sa mliecko rozbehlo. Papaj vela zemiakov, pi vineu, ja odporucam aj ten gravimilk mam vzdy po nom tak naliate prsia,ze malinka sa napapa doplna a ja si este odsavam. Hlavne ho prikladaj casto k prsniku, aby prsko dostalo impulz na tvorbu mliecka. Neboj zvladnete to 😉 cmuk

bonninka
9. nov 2010

@emily327 já se nejvíc bojím toho, že už nebude mít dostatečný sací reflex, z lahve je to přece jen pohodlný pití, uvidíme ve středu 😉

emily327
9. nov 2010

@bonninka neboj sa, mozno mu to chvilku bude trvat ale on sa prisaje. len vela trpezlivosti moja. Sonicka pila 2 tyzdne iba cez klobucik a dokrmovala som odsatym mlieckom z flase a tiez mala a doteraz ma problem otvorit pusinku a prisat sa lebo otvara ako na flasu. Ale dari sa jej to uz a ja som stastna.Chce to fakt len vela trpezlivosti a urcite to stoji za to, krmit z cecika 🙂 Drzte sa.

bonninka
9. nov 2010

@emily327 děkuju za podporu. Určitě budu informovat ako sa darí 🙂

ziza55
10. nov 2010

@vasiliska ahoj my sme rozmyslali nad tym ockovanim...

malemimi
10. nov 2010

@emily327 jee super dik! 🙂 😉

malemimi
10. nov 2010

@emily327 no počula strašne... ☹ a v ružinovskej?? 😲 😲 by som chcela vedieť ktorej ...
@bonninka neboj bude aj mliečko a malinký sa prisaje...držkajte sa

vejinka
10. nov 2010

dobre ranko bezne sem nechodim ale drazim synovi darcek na vianoce 😅

malemimi
10. nov 2010

holky ja bívam v noci strašne unavená ja ju krmim tak driemem alebo keď ju odgrgávam včera som normálne požiadala mm nech ju dá odgrgnúť som spala na poli... strašné...mala by osm si pospať cez deň ...len keď to nejde ☹

malemimi
10. nov 2010

@vejinka a aký?

vejinka
10. nov 2010

@emily327 idem pozriet tie spravy ak su v archive ☹

vejinka
10. nov 2010

@malemimi konika ale nie pre vilka ale erika 😉

vejinka
10. nov 2010

@malemimi ja tak isto som ako mrtvola kled v noci kojim ale aj rano aj cez den...proste sa mi vela krat stalo ze som zaspala a drobec na cicke a iba ked mi klesli ruky tak citim ze aha niekto sa hosti lebo mi natiahne bradavku tym padom...on si dudka 😀

vejinka
10. nov 2010

tak som si ho vydrazila a mozem prchat ortopedovi na nozicky mam tam byt na desiatu takze akurat..bye 😉

malemimi
10. nov 2010

@vejinka jeee aj ukážeš akého...ja milujem kone... 😉

malemimi
10. nov 2010

@vejinka bože som myslela že som jediná taká mŕtva že to nezvládam... a u mňa je horšie nedávať pozor na papkanie lebo nemám veľké didky teda vôbec myslím že mám malé prsia a musím jej to držať takže je to strašne a potom keď jej tam napr ide vzduch alebo vypadne tak sa hneva a škrieka 😀 😀 😝

malemimi
10. nov 2010

@vejinka a kde sa to draží a čo všetko sa dá vydražiť?

udada
10. nov 2010

@emily327 o rodičovský príspevok sa žiada po materskej, alebo niekoľko dní pred jej ukončením, tak mi povedala tá pani na úrade práce, soc.vecí, napríklad, keď mne materská končí 2.2.2010, tak mám prísť v januári

jana_toky
10. nov 2010

@bonninka
Neboj sa, pokial mas silu a chces kojit, tak ta nezastavi nic, len trpezlivost. Zvladnete to, drzte sa. 😉

jana_toky
10. nov 2010

Baby, ja som pisala vcera, ze sme sa vyhadzali na tvraricke. Ale dneska je to aj na druhom licku a je to horsie. Su to cervene pupaciky a mapuje sa to. ☹ ☹ ☹ ☹
Nemate s tym niektora prosim skusenost?????????????????????

Takto to vyzera, prikladam fotos ☹ ☹ ☹

jana_toky
10. nov 2010

@malemimi
Pocuj inak obdivujem ako to ty s malickym zvladas, ked ta tu stale vidim 😉 😉 😉 .

Trochu si skus s malou pospat aj cez den, aby si nebola taka grogy 😉. Inak ja som vcera vecer zaspala skor ako maly, ked ho mm uspaval 😀 😀 😀

jana_toky
10. nov 2010

Baby, ktore mate chlapcekov, osetrujete nejako specialne malemu pipika a miesok??? dik 😎