icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

letenka
11. nov 2010

@vejinka reflux sa zistuje sonom, nie je to vobec bolestive, my sme to absolvovali ked mala malinka 2 tyzdne a netvarila sa, ze by ju to nejako "obtazovalo" 🙂 - nastastie 😉

letenka
11. nov 2010

@syssi tak drzim palce...ja som sa zatial na Kramaroch stretla s velmi milymi a ochotnymi doktormi.. 😉

nivejka
11. nov 2010

@bonninka ....tak preto,lebo odkiaľ pochádzam hovoríme skôr moravsky ako záhorácky--teda aspoň väčšina 😉
tak pasieme koníčky 😀
ako inak--je ti už lepšie a čo Matýsek???

tanija133
11. nov 2010

@jana_toky Citam ze u lekarky si vsetko vybavila, super. Aka bola? asi si mala termin, zobrala ta presne , alebo si cakala u nej? My ideme k nej az buduci stvrtok....

nivejka
11. nov 2010

@udada ...tak potom na 100% nevieš,či tam je zajtra že?--lebo u mňa to vyzerá,že idem aj ja--dnes mi mm spraví auto 😉

letenka
11. nov 2010

@chiarra8 a kojis ju alebo si odsavas a davas jej to cez flasku? ja teraz krmim len flaskou ale moc by som chcela este kojit...len neviem ako na to.. ☹

chiarra8
11. nov 2010

@letenka kojim ju.. teda snazim sa.. ale ked ju odvazim, tak stale spapa len okolo 30-40 ml a potom jej dorabam Bebu.. ked jej dam flasku k puse, ide sa pomaly zadusit, tak hlta..

chiarra8
11. nov 2010

@letenka jeej nase maju rozdiel len jeden den 🙂

nivejka
11. nov 2010

ahojte kočky 🙂
aj vám tak bábätká priberajú rýchlo?....v nemocnici mala Lili hlavičku ako vajíčko a teraz ju má ako melonik 😀
a máme už aj podbradok a riadne stehniská 🙂
pijeme ten čajík a kojím....
včera bolo o niečo lepšie uspávanie,ale zase mi zaspala o 22.30h-za pol hodku bola hore a tak som ju nakojila a potom už spinkala do pol 3....

letenka
11. nov 2010

@hirunka no my sme boli kvoli tomu tyzden na kramaroch a tam sme sa "priucili" rezimu...krmim kazde tri hodiny, aj v noci a dostava teraz cca 90 ml...a kedze sa mi mliecko tvori coraz menej a menej, tak teraz ledva dostane denne jednu davku materskeho 😒 ☹

letenka
11. nov 2010

@chiarra8 no ved prave...ja ju ani neprikladam lebo sa nevie prisat a pritom tak strasne place, ze vlastne ani nema sancu sa prisat...a pritom sa tak strasne vysili...a ked jej potom dam flasu tak to zhltne hned, nahodou aby som jej to nezobrala 😝 a este si aj tu flasu tak silno tymi ruckami pridrza...no podarena je... 🙂 no takze neviem, kedy ju vlastne mam prikladat...ked nie je hladna, tak nechce, ked je hladna tak sa nevie na to sustredit....

letenka
11. nov 2010

@chiarra8 a kde si rodila?

chiarra8
11. nov 2010

@letenka no mame to uplne rovnake.. ked place, tak sa neda, ked nie je hladna, pusu neotvori 🙂 a tiez si drzi flasu rucickami.. a dokonca sme tiez boli tyzden na Kramaroch kvoli refluxu.. Rodila som na Antolskej.

letenka
11. nov 2010

@chiarra8 vazne? az neskutocne rovnake 🙂))) a kde na Kramaroch ste boli? na odd. patologickych novorodencov?

lenkaoravcova
11. nov 2010

no to neviem, my mame na oboch nozickach 1a a to nam povedal, ze je to uplne v poriadku, ze tak to ma byt, ze nemusime vóbec balit nasiroko a kontrola v 8. mesiaci

malemimi
11. nov 2010

@nivejka haha 😀 😀 ho foto 😉
@lenkaoravcova no super zak lepšie to už asi nebude to hodnotenie ...haha 😀 jedine že by šli od 0nuly 😀 😀 js som jej teda dala poštolky a budem jej to dávať len cez deň a v noci nie...

lenkaoravcova
11. nov 2010

@vejinka fiiiha to je dost to my tolko maximalne vypijeme 😒

mona777
11. nov 2010

@jana_toky s tým refluxom si to rozmysli dobre či tam pojdeš. Ja som bola dvakrát. Prvý krát mi predpísali NUTRITON - abu som mu davala pred každým papaním polovičnú dávku a po týždni som bežala na pohotovosť kde doktorka povedala že mu nesmiem dávať NUTRITON lebo z toho ho zapeká a preto má napnuté pruško - a všetci potom bežia na pohotovosť. No a predpísala mi antirefluxný sirupček GASTROTUSS - je fakt dobrým pije sa po jedle. Ja ho dávam malému len sem tam. Nie vždy a chutí mu - po 2 ml do cumlíka-davkovača - je to fakt ovela lepšie ako ten zahuštovač Nutriton - to je len taká gebuzina, z ktorej sa akurát tak zamažte celý a nafukovalo ho a zapekalo ☹ A to som bola v oboch prípadoch na Kramaroch v tej istej ambulanci - len vždy iný lekár. pritom obidva si kupuješ sama - nepreplaca to poistovna - takže je to jedno

lenkaoravcova
11. nov 2010

@malemimi len nechapem ze ti nepovedali zaver vysetrenia ze ci mas balit nasiroko alebo nie, lebo ja to mam napisane aj na sprave od ortopeda

chiarra8
11. nov 2010

@letenka ano.. na odd.patologickych novorodencov.. ☹

letenka
11. nov 2010

@chiarra8 a preco smutny smajlik? nemas dobre skusenosti?ale uz je dobre, ze? ja si inak na ten pobyt vobec nestazujem, personal tam bol velmi ustretovi a mili...to sa ani neda porovnat s tym v ruzinove ☹

malemimi
11. nov 2010

@lenkaoravcova no a to som sa ich pýtala a pediatrička mi povedala že prečo mi oni nepovedali...no ako u debilou!!!

teraz mala vrešťala mala som ju na rukách bolo dobre a ako som ju dala do postilky zase vrešťala a tera mi spí na ruke 😀 😀 su to svičky tie miminka... 🙂 😉

ziza55
11. nov 2010

@nivejka 😀 aj mne sa zda ze maly ma 2x taku hlavicku ako ked sme dosli z porodnice...xixi...a tri bradicky pomaly 😀

malemimi
11. nov 2010

inak holky dnes čo sme boli na sone tam bola jedna mamička a mala 2 mes babo a bolo také veľke ako moja mala 😲 a toto som fakt ešte nevidela ale jej mala terezka tak sa volala mala neskutočne mihalnice dlhé-... vživote som talenevidela a to som už videla veľa a strašte dlhe ale toto bolo brutal...som jej to aj povedaloa...holky škoda že vám to nemôžem ukázasť!!!

malemimi
11. nov 2010

@ziza55
@nivejka ja ani neviem mne sa zdá stále taká malunká 🙂 😀 😉 😝

ziza55
11. nov 2010

@malemimi a na to sono kedy treba ist?my ideme do poradne prvy krat ked bude mat maly vyse 4tyzdnov...vtedy asi da vymenny listok na to sono...tak by sme tam sli az niekedy v 5-6tyzdni...nie je to neskoro?lebo rozmyslam ze si pre ten vymenny listok pojdem zajtra...aby som to sono vybavila v priebehu bud tyzdna a necakala do prvej poradne..hm?

malemimi
11. nov 2010

no po mesiaci sa chodí... no no presne vtedy ti dá ten lístok...
no ako chceš ja neviem nemôžem ti moc radiť som tiež nová v týchto veciach,prepáč... 😢 ☹

mircova
11. nov 2010

My ideme zajtra na očkovanie, lebo malého neočkovali v pôrodnici, pretože bral antibiotiká,
tak držte palce nech to dobre zvládneme 🙂

udada
11. nov 2010

@nivejka volala som tam dnes, sestrička mi povedala, že zajtra je tam určite

lenkaoravcova
11. nov 2010

@malemimi my mame presne to iste doobeda a vecer sa chce vzdy nosit inac reve