Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327 no super ze uz mate rezim...a ako si to malu naucila?budila si ju cez de pravidelne v nejakych intervaloch?alebo si jej davala papat vzdy ked si vypytala?
ozaj baby uz pred tehu som mala problem s chrbtom...vzdy cca raz do mesiaca ma to bolelo a pravej strane a vyzarovalo pod pravy rebr.obluk dopredu dobrucha...mala som to asi 2roky tieto problemy...cez tehu sa to ako tak upravilo ale teraz sa mi to zas vratilo...bola som u lekara..poslal ma na RTG hrudnej chrbtice a k ortopedovi...a vcera normalne na rtg ma ta pracovnicka odhovorila...ze to nemam riskovat...ze mozem stratit mlieko...tak som msa ani nenechala rentgenovat...co myslite?skodi RTG?lebo som citala ze sa moze...ale ona ma normale nastrasila
Inak baby, natierame tie vyrazky na tvaricke - alergiu, Holtovkou a pomalinky sa to uz lieci. Sa z toho velmi tesim 🙂 🙂 🙂
@ziza55 no ja davam ked si vypyta a vypyta si kazde tri hodiny a nekojim z prsnikov ale odsavam a davam jej z flasky a plus nutrilon...................a medzi tym jej davam este cajik ............urcite maleho nebud na silu, mne sice pediater povedal tiez ze mam budit ale som si povedala ze ked spinka tak ju nebudem budit. ona si vypyta ked je hladna a pekne kazde tri hodky papa.......niekedy si vypyta aj medzi papanim ale len troska spapa tak si myslim ze je skor smadna preto davam aj cajik od smadu
dnes sme vyskusali nositko...........je to uplne super, malinka si v nom pospinkala a pekne sme sa presli 😀
@udada ...........ahoj 🙂 ....vyzerám mlado?--ved aj som,ale čo už 32rokov už mám....počas tehotenstva som sa začala zbavovať tej čiernej,ale poviem ti je to horor-ešte stále to nemám také ako by to malo byť---celý život som bola na blond--teda od 16r 😀 ..a trošku som chcela,že zmenu a skočila som hned na čiernu--nikdy viac,lebo sa jej neviem zbaviť 😅
ako som vošla do čakárne-hned som ťa spoznala 🙂 🙂
doktor bol milý a hned ako som vošla ma pozdravil a povedal mi ,že "slečna" 😀 😀 ,ale to mi bol chrbtom 😀 😀
tiež sa mi tak mala dávila,ked mi vracala a veru tiež som bola na nervy z toho....mne sa stalo aj to,že ako som ju kúpala,tak sa mi napila vody---to bol šok pre malú aj pre mňa---nevedela som ako ju mám otočiť a nakoniec som ju musela prehodiť dolu hlavou--neuveriteľne som sa zľakla a bola som z toho dobre rozklepaná--ved mi lapala po dychu a nevedela sa nadýchnuť a bola červená ako rak---a to bola len sekunda nepozornosti....bolo to fakt hrozné a potom pár dní kúpal mm
kojím tiež ako ty....a tie hrozné uspávania večer ☹ ☹ ....včera som sa striedala s dcérou a len čo som si sadla,tak som po sediačky zaspávala--normálne ako narobený robotník 😅 😅
baby tiež v dobrom závidím,ktoré už majú svoj režim zaspávania a papania.....ja ked teraz mrknem na hodinky--je mi až zle,ked si predstavím,čo nás za chvíľu čaká--malá je už teraz nervozna--zase pôjdem spať okolo polnoci--ach jaaj
fakt baby ako sa vám to podarilo?moja ani ten cumeľ nechce--no dnes ho mala 2x na chvíľku a to jej musím klopkať po ňom,aby si ho nechala v pusinke...
ten kanavit sa užíva od 1.mesiaca už len raz za mesiac?mne sa tak marí,že mi doktorka tak kázala 😅
holky môžeme piť mlieko teda chcela by som si spraviť nesquik 😉 😀
http://www.nspnz.sk/neonatal/dojcenie/dojcenie....
tu som našla že môžme mlieko hneď hore na začiatku o tom je, ale mm mi vravel že niekde čítal že nemôžme, no tak neviem teraz...
@nivejka nieže by som si myslela, že si nejaká stará, ale tipovala by som ti omnoho menej, aj o päť rokov menej, nevyzeráš na to, že máš 11.-ročnú dcéru
malá mi zasa reve, už ju mám znova na rukách
- včera som zase s malou ťahala do 00.45 hod. a o pol druhej sa zobudila, to som si myslela, že koľko bude spať, ale musím povedať, že potom spinkala 4 hodiny, normálne som neverila, to sa nám už dlho nestalo
@malemimi náušničky sú pekné, to je biele zlato? ja som mojej malinkej kúpila také kvetinky a v strede je modrý kamienok - zo žltého zlata
dnes sme boli na návšteve u známych, malá bola ako anjelik, ani nepípla, ale doma.....
baby pijete kávu? a čo čokoláda (nie samotná, ale myslím v keksoch)

ako citam, tak som rada,ze Sonicka ma uz rezim spinkania. Vzdy o tom istom case ju davam vecer spinkat a uz asi 4 dni vzdy krasne zaspinka sama v postielke medzi 20:00 a 20:30, krasne buvinka do 1:00 niekedy aj dlhsie. A cez den viem,ze vzdy spinka medzi 13:00 do 15:00. Takto som ju naucila, v tom case chodime na prechadzku. 😉 Drzim vsetkym mamickam palce, nech vase deticky tiez maju s vami takyto rezim a prajem vela trpezlivosti 😉 cmuk