Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@hirunka tvoje mliecko jej urcite davaj, ma tam protilatky, nemusis sa bat, ze sa z neho nakazi!
My cumlik ako kedy, ale ak ano, jedine kaucukovy, silikonovy je podla nej fuj 🙂
@udada ...o 5rokov menej? 😀 😀 ..tak dakujem 😀 ---vidíš,čo spraví,ked mám takú veľkú dcéru? 😅
zasa v škole jej neveria,že som jej mama,lebo všetci majú o mnoho starších rodičov 😅 a ja sa im zdám strašne mladá 😀
inak už mám ako takú metodu na uspávanie 😅 ---po kúpkaní je ešte hore a ked sa jej náhodou chce revať,čo sa jej chce vždy pred uspávaním,tak jej to splním a dám ju do izby a ona plače a potom,ked je už toho veľa si ju dám na ruky a ona sa mi vyžaľuje a za chvíľku zaspinká--potom sa mi ešte preberie za takú pol hodinku až hodinku dostane papať a spinká dalej 4hodiny..
už sme museli trošku s manželom zakročiť,lebo nás vážne cvičí a len na ruky,či je deň,alebo večer---proste nonstop a ešte aj to sa jej niekedy nepáči--takže toto aspoň zatiaľ zaberá---inak aj cez deň si ju nechám poplakať--ako napr.teraz--je napapaná,vykakaná a má chuť plakať,tak nech si chvíľku poplače a za chvíľku je ticho,lebo zistí,že jej nič nezostáva...
@bonninka ahoj 😉 ...ani sa ti nečudujem,že sa ti nechce čítať niečo naspäť okolo tých 100strán 😅 --ja som čítala do nedávna poctivo,ale teraz už nestíham--som rada,ked sa tu trošku zapojím a všetky vás tu pozdravím 😉
neboj to kojenie sa ti rozbehne-ved len teraz začínaš---a dôležité je,že ti malinký chce piť...
ja si tiež niekedy myslím,že mám málo mlieka--prsia mám po kojení ako blato vyťahané a čuduj sa svete--stále tam niečo je 🙂 --takže sa nestrachuj 😉
ten režim si stále robíme--teraz posledné 3dni ju necháme večer vyplakať,ked sa jej tak strašne chce,lebo bohužiaľ plače--teda vreští aj na rukách od únavy--zatiaľ nám to zaberá,že vždy od plakania zaspinká 😅
nemáme na výber,ked už s manželom zaspávame po stojačky 😖
čaute baby.....tak ja sa stále strašne potím ☹ ....a tie klbyna kolenách poriadne bolia,ked chcem vstať,alebo si čupnúť--už si pripadám ako stará babka 😒
@horalka777 takže ak by sme boli choré alebo nachladnuté môžme kojiť?
Kedy sa nesmie kojiť?
😀 😀 😀 😀 !!!! no mi máme už naušničky holky !!! 😀 😀 😀 😀
poviem vám že plakala strašne ale ako som si ju zobrala na rúčky tak už bola tichučko a hneď hľadala didku 😀 😀 ale boli sme hneď vonku dve hodky a ešte spiná v postiľke teraz 🙂 ale je kjásna !!!
idem odfotiť
My sme mali dnes zlu noc,stale plakal a krical, Miska bolelo asi brusko, asi z toho co som vcera vsetko pojedla, a vcera vecer som aj odsavala mliecko, ale to asi mozem vyhodit, ked mal take koliky v noci? Co myslite?
holky ja pijávam džúse ale dnes mám grepfruitový myslíte že môžem?
ja pijávam pomarančový, jablkový a aj ribezlovy
@nivejka u nás je večer taky dost řevu, ale zatím to není takový drama, že bysme se nepostřídali a nějak ho neuklidnili, ale metodu vyřvaní se jsme už též asi jednou s úspěchem použili, když už to bylo opravdu jen o tom, že vemte mě do náruče a budu hodný 🙂
Jinak jsme byli u té doktorky, takže malý popil jen asi 20 ml, což je bídně málo, a že jsem doma vždy zkusila i poodsávat, jestli něco nenechal a vždy to tak bylo, že vypil všechno, tak budeme přikrmovat nutrilonem. Jsme ho asi teď za těch pár dní trošku vyhladověli, tak to musí dohnat. Má o 50 g míň než po porodu. Navíc máme nějaký zápal na tříslech. Sice jen od soboty, ale už mu to mokvá, tak jsme dostali hned 2 mastičky, tak snad pomůžou.
@malemimi holky s tou nemocí a kojení mám teď velmi bohaté zkušenosti z porodnice 😒
Takže je to tak, že se kojit smí a je to i doporučováno do teploty 38 st. Celsia a pokud neberete léky, které jsou při kojení zakázané. Miminko tím získá mnoho užitečných protilátek.
Jaká je ta tvoje maličká baculatá 🙂
@mircova posledne 3 dni sa snazim kazdy den si odsavat do zasoby 80 ml na 2 krat, a predtym som si odsala asi 3 krat. Robim to aj preto , aby sa mi tvorilo stale viac mlieka, lebo asi pred 4 dnami, som chcela ist nieco vybavit sama a chcela som si odsat , aby priatel nakrmil maleho, a mala som iba 30ml, tak som sa zlakla ze uz nemam mlieko , ale riesila som to na teme Vsetko o dojceni, a tam mi radili odsavat aj kazdy den, aby sa tvorilo stale mliecko....A tam mi este aj hovorili, ze v 3 tyzdni moze byt aj laktacn a kriza, a fakt , zda s ami, ze odkedy odsavam kazdy den, tak sa mi tvori viac mliec ka..... 🙂
ja som si dnes bola nastrelit nausnice..(muzove zelanie).a boli sme v poradni

@vasiliska ...ahoj...tie drahé cumlíky ani mne nechce--ešte jej tak dohováram,že musí byť predsa ten cumlík dobrý,ked bol taký drahý 😀 😀 ---ale nepomáha 😀 ---radšej chce úplne obyčajný zo 101 drogerie-ten guľatý-hrkací 😀 a tak jej klopkám po cumlíku a on hrká 😅