Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Praveze neviem v akom to je stave este nerobili vysetrenia ale uz mi to ide na nervy....skoda reci....a nivejka jsme v nemocnoci lebo jej budu davat vacsiu sadru kedze rastie
@hirunka no uzasne, to ju zasadruju bez predosleho vysetrenia? 😠 😝
@udada
Tiez mam pocit, ze to je potom, co bola vyhadzana, lebo aj na usko som jej dala trosku Holtovho kremiku. Trochu som toho dala dolu, ale nejde vsetko, je to take docela tvrde a drzi to na usku. Len mi je divne, ze vnutri uska nemala nic a rano tam opat mala toho 😒 .
My ideme do pradne buduci utorok, tak sa na to spytam a dam vediet 😉
@malemimi
Ja mam tu rocnu odsavacku na sopliky, ale je na dve veci 😠 .
Tak vaham nad elektrickou a tou na vysavac (tu na vysavac kazdy strasne ospevuje, ale nechce sa mi tahat vysavac stale zo skrine).
Ja nostek cistim kazdy den vatickou. Zmotam taky sulok vaty a tym mu to tocivym pohybom vytiahnem. Pekne to funguje. 🙂
Baby, poradite mi prosim?
Co ste uz ziadali o priplatok k pridavk na dietatko, je tam potrebne prilozit potvrdenie od pediatricky, ze sa babo dozilo 28 dni (tlacivo nam dali na urade) a tiez potvrdenie od gynekologa, ze som chodila na pravidelnu kontrolu pocas tehu. Toto tlacivo nemame, resp. dal vam ho gynekolog, alebo??? vdaka
No vysetria ju ale asi tesne predtym nez daju sadru a prd mi urcite povedia az potom....jeden lekar mi povie tak druhy inak a to som si myslela ze prve vianoce budeme bez sadry fakt krasa a to sa nikam ani nedostane ani rodinu pozriet a tak
@jana_toky ne som to nechcela zašpiniť a bojím sa 😀 😀 😀
nerozumiem veď my sme sa narodili 12.10. 🙂
tám máme napísané už dlho mesiac neviem prečo to tam nepíše radšej týždne a dni až neskôr...
@jana_toky neboli sme tam ešte...tak neviem..hmm tak potom netuším ak zistíš daj vedieť ako to je teda s tým tlačivom
@horalka777 dakujem pekne 🙂 o stvrtej ma tu skusku,ale dokopy sa mi zda ze nic neviem 😢 ....no dufam ze sa podari....fakt je to o hubu studovat popri mimi a este ku tomu syn,domacnost atd...no co, co som si navarila,musim si aj zjest 😅
noo ja tiez nestiham,fakt raz za par dni aj ja zapnem konika a precitam co mate nove,sem-tam odpisem...ale castejsie mi nejde...no aj moj manzel je nastastie taky zlaty ze malu pohojda,ponosi,mna necha spat,a to tiez vstava do prace...musime si ich vazit 🙂
holky čo banán asi opatrne aby malú nezapieklo že?
inak ako s kakaním už to máte ok ja už ťýždeň chodím každý deň vďaka slivkam 😉

@jana_toky aj moja malá to má - tie chrastičky na uškách, neviem, či jej to nezostalo po tom, čo bola celá vyhádzaná. Bojím sa jej to dať dolu (ide to olivovým olejom), chcem sa na to opýtať detskej, bojím sa, že jej poruším mazivo na uškách, keď jej to budem dávať na silu dolu. No neviem, ale ja idem do poradne 30.11., tak uvidím, či nepôjdem skôr. Keď zistíš čo to je, daj vedieť. 😀