icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

udada
18. nov 2010

@jana_toky aj moja malá to má - tie chrastičky na uškách, neviem, či jej to nezostalo po tom, čo bola celá vyhádzaná. Bojím sa jej to dať dolu (ide to olivovým olejom), chcem sa na to opýtať detskej, bojím sa, že jej poruším mazivo na uškách, keď jej to budem dávať na silu dolu. No neviem, ale ja idem do poradne 30.11., tak uvidím, či nepôjdem skôr. Keď zistíš čo to je, daj vedieť. 😀

hirunka
18. nov 2010

Praveze neviem v akom to je stave este nerobili vysetrenia ale uz mi to ide na nervy....skoda reci....a nivejka jsme v nemocnoci lebo jej budu davat vacsiu sadru kedze rastie

jana_toky
18. nov 2010

@nivejka
No, ja som olejickom natierala len telicko a ked sa mi hned na druhy den vyhadzal, tak sme tel olejcek hned vysadili.
Radcej sme zacali pouzivat mliecko, kozicka vraj lepsie dycha.

Ozaj a na tvaricku ked je sucha tiez pouzivas ten olejcek?

udada
18. nov 2010

@jana_toky
@nivejka ináč baby olivový olej je strašne ťažký pre bábätkovskú pokožku, lebo ich koža je ešte veľmi tenučká

horalka777
18. nov 2010

@hirunka no uzasne, to ju zasadruju bez predosleho vysetrenia? 😠 😝

jana_toky
18. nov 2010

@udada
Tiez mam pocit, ze to je potom, co bola vyhadzana, lebo aj na usko som jej dala trosku Holtovho kremiku. Trochu som toho dala dolu, ale nejde vsetko, je to take docela tvrde a drzi to na usku. Len mi je divne, ze vnutri uska nemala nic a rano tam opat mala toho 😒 .
My ideme do pradne buduci utorok, tak sa na to spytam a dam vediet 😉

udada
18. nov 2010

@jana_toky ja som jej tiež krémovala to uško, tak neviem, či jej to ten krém až tak nevysušil, tak budem zvedavá, čo povie na to doktor

jana_toky
18. nov 2010

@udada no, dufam, ze sme tym nasim pokladikom nezlikvidovali usko. Lebo ja som si neuvedomila v tom okamihu, ze na uskach je uplne jemna kozicka, chcela som ho zbavit tych hnusnych pupacikov ☹

udada
18. nov 2010

@jana_toky no dúfam aj ja, bežím lebo už ma "volá"

malemimi
18. nov 2010

@nivejka haha no presne čo to mohlo byť?

@jana_toky Ahoj Jani!/ cca 22€ ale a celkom to šlo mám to prvý krát tak sa učím aj ja a sú tam aj nadstavce 😉 kúpní
jaždý deň čisím ušká po kúpaní a aj noštek

@hirunka fu ha tak to zamrzí ☹ ☹ ☹ nemám slov asi len pevné nervi!!!

jana_toky
18. nov 2010

@malemimi
Ja mam tu rocnu odsavacku na sopliky, ale je na dve veci 😠 .
Tak vaham nad elektrickou a tou na vysavac (tu na vysavac kazdy strasne ospevuje, ale nechce sa mi tahat vysavac stale zo skrine).
Ja nostek cistim kazdy den vatickou. Zmotam taky sulok vaty a tym mu to tocivym pohybom vytiahnem. Pekne to funguje. 🙂

jana_toky
18. nov 2010

@malemimi
Dnes mate male vyrocie 😀

jana_toky
18. nov 2010

Baby, poradite mi prosim?
Co ste uz ziadali o priplatok k pridavk na dietatko, je tam potrebne prilozit potvrdenie od pediatricky, ze sa babo dozilo 28 dni (tlacivo nam dali na urade) a tiez potvrdenie od gynekologa, ze som chodila na pravidelnu kontrolu pocas tehu. Toto tlacivo nemame, resp. dal vam ho gynekolog, alebo??? vdaka

malemimi
18. nov 2010

@jana_toky no taručná je na pič... nič to nevytiahlo!!! 🙄
no neviem ako to je s tým ťahaním či to je taký istý ťah to som sa nepýtala 😀 ale pricucávali sme si to na ruku a tak 😀 😀 musíš skúsiť-...kúp obe a je 😉 akože výročie???

malemimi
18. nov 2010

@jana_toky hej musíš to mať a mne povedali že to tlačivo dostanem na vazovovej
a ešte to nemám vybavené ideme bud týždeň

jana_toky
18. nov 2010

@malemimi
No ved dnes mate mesiac 🙂 🙂 🙂

A to ste neskusali si vytiahnut soplik vo vasom nosiku? 😀 😀 😀 😀 😀

jana_toky
18. nov 2010

@malemimi
A tebe ho dali to tlacivo, lebo manzel tam bol a dali mu len to pre pediatricku 😒

hirunka
18. nov 2010

No vysetria ju ale asi tesne predtym nez daju sadru a prd mi urcite povedia az potom....jeden lekar mi povie tak druhy inak a to som si myslela ze prve vianoce budeme bez sadry fakt krasa a to sa nikam ani nedostane ani rodinu pozriet a tak

malemimi
18. nov 2010

@jana_toky ne som to nechcela zašpiniť a bojím sa 😀 😀 😀
nerozumiem veď my sme sa narodili 12.10. 🙂
tám máme napísané už dlho mesiac neviem prečo to tam nepíše radšej týždne a dni až neskôr...
@jana_toky neboli sme tam ešte...tak neviem..hmm tak potom netuším ak zistíš daj vedieť ako to je teda s tým tlačivom

malemimi
18. nov 2010

@hirunka 😢 ma to mrzí

jana_toky
18. nov 2010

@hirunka
Tak to mi je luto, ze to takto dopadlo ☹ . Ale musite to nejako vydrzat, zvladnete to a neskor na to ani nepomyslite 😉

jana_toky
18. nov 2010

@malemimi
Ved skus vytiahnut manzelovi nieco z nosa, ked ty mas boja 😀

malemimi
18. nov 2010

@jana_toky haha no skúsim...som inak počula že je dobré pred tým vysatím dať tú sol do nošteka...

jana_toky
18. nov 2010

@malemimi no, ved nech sa mm obetuje 😀 😀 😀

malemimi
18. nov 2010

@jana_toky no to ho asi nebudem musieť prehovárať lebo včera si to tam chcel vopchať ale som mu povedala že nie tak si to dal na líčko 😀

zuzana_m
18. nov 2010

@horalka777 dakujem pekne 🙂 o stvrtej ma tu skusku,ale dokopy sa mi zda ze nic neviem 😢 ....no dufam ze sa podari....fakt je to o hubu studovat popri mimi a este ku tomu syn,domacnost atd...no co, co som si navarila,musim si aj zjest 😅
noo ja tiez nestiham,fakt raz za par dni aj ja zapnem konika a precitam co mate nove,sem-tam odpisem...ale castejsie mi nejde...no aj moj manzel je nastastie taky zlaty ze malu pohojda,ponosi,mna necha spat,a to tiez vstava do prace...musime si ich vazit 🙂

malemimi
18. nov 2010

holky čo banán asi opatrne aby malú nezapieklo že?

inak ako s kakaním už to máte ok ja už ťýždeň chodím každý deň vďaka slivkam 😉

jana_toky
18. nov 2010

@zuzana_m
drzim palce pri skuske a kedze si to takto doteraz zvladla, tak uz ten zvysok bude hracka 😉

jana_toky
18. nov 2010

@malemimi
Ja papam banany v pohodke a maleho vobec nezapeka, kaka pekne a mamina tiez s tym nema problem 😀 .

Inak uz mam asi len dva stehy a cistenie je tusim pri konci 😉 . Tusim uz teda zacnem trosku cvicit na brusko, nech tych zvysnych 5 kilo ide co najrychlejsie prec 😀

malemimi
18. nov 2010

@zuzana_m taktiež sa pridávam a držím palce