icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
18. nov 2010

@zuzana_m tak super...aj ja sa bojim..moja polovicka ma uz otravuje 2tyzdne a uz odratava dni kedy uz budem mat po sestonedeli 😀 ..on ze....paraaaaaada uz len 2tyzdne...a ja..ze zabudni moj zlaty...este tak najmenej 2mesiace 😀

@bonninka cicka...ano odisla som...vypytala som si kartu...aj kvoli sestre...ale ta sestricka strasne intrigovala...ked u nas bola na tej prvej navsteve..vysedavala tu 3hodiny a ohovarala segru a vytahovala zo mna informacie..a hned nato jej telefonovala a kvakala..a min,tyzden sme mali ist prvykrat do poradne a hned co ta truba sestricka otvorila dvere uz spominala zase segru...miskovi praskli nervy a povedal jej ze nech sa stoci a poda nam kartu..ze odchadzame..ze mi nechodime do poradne riesit nejaku moniku...a este ta sestricka klamala pred doktorkou ze nevolala mojej segre...ale no skoda reci..je to truba 😒

malemimi
18. nov 2010

@zuzana_m fiiha no tak to gratulujem haha lebo moj mm sa už nevie dočkať sa čudujem že ma ešte v noci neznásilnil 😀 😀 😀 😀 haha

lenkaoravcova
18. nov 2010

@jana_toky da sa stiahnut na nete tusim

bonninka
18. nov 2010

@ziza55 no, tak to je otrava, to chápu. Jinak doktorka je docela prima, jen, když v tom je už tohle řešení s lidma, co ti nejsou příjemní, tak tos udělala dobře, stejně by ses tam necítila. I já bych to na tvém místě řešila.

tanija133
18. nov 2010

Mamicky , kolko Vam pribrali drobci za mesiac? Dnes sme boli na prvej poradni a drobec ma 4600 g, pribral za mesiac presne 1 a pol,nejak vela z nemocnice sme odchadzali s 3100g, ale doktorka hovorila ze je to v poriadku, a ze mu mam davat papat kolko pyta, ved aj kojim asi 50 krat denene... 😀 Za chvilku bude z neho Misko Haluska... 😉 ale , hlavne ze je zdravy... 😉

tanija133
18. nov 2010

@jana_toky Janka, my mame vymenny listok na klbiky na Tehelnu, nespominala si , ze ty ma sna Kramare? Dnes sme boli na poradni, doktor bola velmi prijemna,len som sa cudovala co to ma za vahu, nie digitalnu, moj maly ma uz 4 600 g, a stale mu pridavala tymu vazkami.... 😉

lenkaoravcova
18. nov 2010

@ika33 Prosim ta prisli ti aj detske pridavky? Lebo prispevky mi nabehli ale pridavon na dieta som nedostala, ani na toho starsieho na ktoreho som predtym normalne dostavala a aj mam dostavat.

ziza55
18. nov 2010

@tanija133 no pieekne...to ste teda riadne pribrali...my sme odchadzali tiez domov ked mala maly 3100...poradnu mam v utorok..tak som zvedavaaaaaaa 😉 ze kolko pribral a co sa tyka tych vymennych listkov na klbiky...nemoze ist kazdy tam kam chce?to kazdeho poslu niekam inam?kde urci pediater?lebo som z toho jelen 😒

baby akurat citam tu na fore jednom ze od 1.1: sa zvysuje materska na 60% a predlzuje o 6tyzdnov..ze si mozme poziadat o zvysenie a predlzenie po novom roku aj my co mame schvalenu55% a bude kazdej vyhovene...tak aspon nieco

ziza55
18. nov 2010

@bonninka budem chodit teraz na babuskovu do ruzinova...sice je to dalej..ale nebude tam nikto intrigovat 🙂

cicka kedy ideme kocikovat?

ziza55
18. nov 2010

kocky kedy vypadnu babatkam tie porodne vlasky a zacnu im rast nove?

tanija133
18. nov 2010

@ziza55 Mozes ist aj na sukromne usg, ale to ti nepreplaca poistovna, Na Tehelnej co posielaju z Babuskovej tak tam ti to prepaca poistovna.
O tom zvyseni som to teraz videla v Spravach, je to tak ako pises, len tusim ze sa predlzuje namiesto 6 mesiacov na 8 mesiacov, nieco take....A kde si to podame tu ziadost? na Socialke?
Miskovi uz vypadali tie nad cielkom a na temene, je z neho plesko, a vraj dorastu individualne, do pol roka....)

zucha
18. nov 2010

@ziza55 mojmu zacinaju vypadavat teraz. Zvrchu je uz plesaty 😅 , ale ma tam uz nieco jemnucke nove

emily327
18. nov 2010

ahojte, bola uz niektora z vas na kontrole po 6 nedeli? Ja idem buduci tyzden a chcela som vediet ako vyzera kontrola.

emily327
18. nov 2010

@ziza55 nam zacali vpredu vypadavat asi pred tyzdnom

horalka777
18. nov 2010

@zuzana_m uz tak skoro? Fiha 😀 A uz nespinis? Lebo ja hej, inak by som si uz aj trufla, mna to uz dlho vobec neboli... ale normalne si ma povzbudila, mala som to tiez otrasne po prvom porode, horsie ako panna 😝 😅
@ziza55 😀 😀 😀 ze - zabudni drahy 😀 😀 😀
My sme tiez mali vcera vecer peknu chvilku, ale len tak oklukou 😎 😀 MM bol ale komplet cely dolepeny od mlieka 😅

@emily327 mne doki povedala, ze mam prist niekedy v decembri, ked mi to bude vyhovovat. Co sa pamatam, tak taka klasicka prehliadka, pozrie ta zdola a prehmata brucho...mozno tusim este kontrolne sono mi robili..

horalka777
18. nov 2010

inak mi spadol strasny kamen zo srdca, kontrolny odber kvoli opakovanemu novorodeneckemu screeningu NEGATIVNY 😵 😵 😵 uff, nastastie, lebo tam boli otrasne mozne diagnozy...
A ma 4800g 😉 (z porodky sme odchadzali s 3650g cca)

zuzana_m
18. nov 2010

@horalka777 hehe no veď to aj ja presne horšie ako panna 😀 ....preto som sa hrozne bála, a teda ten úplne prvý sex bol ako dajaké komediálno-scifi-dramatické predstavenie 😀 no už nešpiním niekoľko dní,a manžel počul od doktora že ked je všetko ok,tak že sa dá aj skôr 😠 ....ja som vôbec nechcela,ale mm už tak strašne chcel,že ma normálne ""znásilniť" išiel 😅 (teda jemne pomaly,ale ajtak hruza) no ale som rada že to mám za sebou tie prve..ajked ešte stále je to nie najprijemnejšie....

@ziza55 hehe no aj ja som mojmu stale ze aspon dva tri mesiace nech da pokoj 😀 ,tak ale teraz som sa zhojila rychlo no 🙂
@malemimi haha no ved tí muži sú teraz ako kanci,po tako dlhom pôste 😀

malemimi
19. nov 2010

@horalka777 jee to super!!! 😉

@zuzana_m tak to sú!!!

ziza55
19. nov 2010

@tanija133 na socialke tu ziadost o predlzenie materskej podat 😉 ...a to usg je priamo na tehelnej v poliklinike ?

malemimi
19. nov 2010

@emily327 ahoj ja ešte nie 😉 tiež by som to rada vedela sa bojím že ma to bude bolieť 😒

malemimi
19. nov 2010

bože toto moje bábo od 6:13 nespi papala a teraz buď je ticho alebo poknučáva.... 😀

malemimi
19. nov 2010

konecne spí..teraz sa ju bojím odniesť do postele.. 😒

konečne piatok drahý bude dúfam prvý vík doma celý

jana_toky
19. nov 2010

@udada jeeej, super, vdaka 🙂

jana_toky
19. nov 2010

@ziza55 Uz je to ok Zuzka, dakujem 😉

jana_toky
19. nov 2010

@ika33 vdaka, uz som to nejako dala dokopy. Ja som totiz mala este nejake starsie tlacivo-tu ziadost a tam nebola kolonka pre potvrdenie od gyndosa... 😉

malemimi
19. nov 2010

@jana_toky jani to je to čo som aj ja sem dala a to pre pediatra inak vyzerá?

jana_toky
19. nov 2010

@tanija133
Inak aj ja som pozerala ako PUK, ze aka stara vaha 😀 .
My sme tam boli s tolkymi vecami, ze som to mozno s tymi klbikmi poplietla, lebo davala mi 3 vymenne listky a hovorila kopec informacii, az som z toho mala gulas. Ale aj tak ideme na klbiky sukromne na Teslovu v Ruzinove.

Inak moj drobec pribral po 4tyzdnoch kilo. 😀

ziza55
19. nov 2010

baby pouzivate zvlhcovac vzduchu?rozmyslam ze dnes pojdeme kupit...ked kurime v noci maly ma strasne sople...celu noc som odsavala..aj take trosku krvave sople...myslite ze to moze byt zo sucheho vzduchu?

ziza55
19. nov 2010

@jana_toky jani a ty pojdes tiez naraz vybavit na vazovvovu vsetky 3veci?aj pridavky?na zahradnicku uz netreba ist ze?

jana_toky
19. nov 2010

@malemimi
To pre pediatka dali mm ked bol na urade. Takze ja to poriesim tak, ze to tlacivo od pediatra bude priloha a v ziadosti o priplatok je priamo potvrdenie lekara - to potvrdzuje na gyne. A bude.
Este tak rozmyslam, ze v tych poznamkach je aj to, ze mame dolozit potvrdenie zdravotnej poistovne 😲 , to snad nebudu chciet, ved to si vedia zistit sami 😠