icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
19. nov 2010

@ziza55
mi mame v byte docela vlhko, lebo stale periem, takze kvoli suseniu pradla, mame tam vela kvetov a snazim sa pravidelne vetrat.
Inak ten krvavy soplik moze byt zo suchecho vzduchu.
A je to moc krvave, ci len taky maly naznak? 😒

jana_toky
19. nov 2010

@ziza55
Na Zahradnicku nemusis ist, staci na Vazovovej.
My sme tam uz jednu ziadost podali hned na zaciatku a teraz uz len ten priplatok k prispevku pri narodeni dietata a nasledne rodicovsky prispevok, ked skonci materska.

ziza55
19. nov 2010

@jana_toky iba taky naznak..nie moc moja,,,inak tie krvave sople mam aj ja a to uz od zaciatku tehotenstva

jana_toky
19. nov 2010

@ziza55
Zuzka a ta ziadost o predlzenie materskej, nevies, ci to je nejake tlacivo, alebo si mame napisat ziadost individualnu?

jana_toky
19. nov 2010

@ziza55
A nepytala si sa lekarky na ten krvavy soplik?
Inak cim vytahujes, tou odsavackou na vysavac? Nemoze to byt tym, ved predsa len to ma asi riadny tah.

malemimi
19. nov 2010

no a už je hore ...moc dlho teda nespala ... 😒 a prd mám ožehlené ale je ticho zatiaľ tak bežímžehliť čo sa dá ešte

malemimi
19. nov 2010

@jana_toky ty kokos nech idú s tými papioermi do pi...e ma jebne keď to nevybavíme v jeden deň potom neviem čo spravím keď mm má posledný deň dovolenku! 😠 😠

jana_toky
19. nov 2010

@malemimi
To zmaknete a ked tak sa mm obetuje a namiesto obednej prestavky tam vybehne 😉

ziza55
19. nov 2010

@jana_toky jani ta ziadost o vysiu matersku sa dava asi az po novom roku...ved to este nie je schvalene..u lekarky na poradni som este nebola..az v utorok prvy krat na s objednala...som na nervy inak ze maleho este ani ziadna lekarka nevidela odkedy sme doma...iba ta prihoreta sestricka tu bola na druhy den ako sme dosli z nemocky

odsavam tou ods.na vysavac..ale tie krvave sopliky mal na kraji..ja mu to len prilozim k nosteku nepcham donutra

mircova
19. nov 2010

@majka1981 Maličký je nádherný ako všetky októbrovčiatka, držím palce, aby ste boli zdraví a prajem, aby drobec poslúchal a pekne papkal. Užite si krásne chvíľky 🙂 🙂 🙂

mircova
19. nov 2010

@jana_toky @nivejka Ahojte, čítala som, že riešite elektrickú odsávačku. MM mi ju kúpil na 3 deň ako sme boli doma z pôrodnice. Najprv som mala doma ručnú, ale to sa mi ešte len spúšťalo mliečko a kým som naodsávala 20-30ml išla mi ruka odpadnúť. Tak išiel do lekárne a tam mi kúpil za 74 € el. odsávačku značka medela mini a odvetdy odsávam ako divá 😀 aj mi to pomohlo spustiť mliečko, je to fakt dobrá vec a myslím, že tie peniaze sa mi vrátia, pretože odvtedy dokrmujem Bebou len občas a to je vtedy ak sme niekde mimo npr. u doktorky, alebo v meste a nemám si kedy odsať mliečko 🙂

mircova
19. nov 2010

@hirunka Ahoj, budte trpezlivé s tou sádrou, chápem, že to musí byť ťažké a ani si to neviem predstaviť, ale držím Vám palce 😉

nivejka
19. nov 2010

@jana_toky ....áno ten olejček som dávala aj na pusinku,ale už neudem--kúpila som obyčajný olejík-aviril-ten mi aj tak najviac voní-tak bábätkovsky

nivejka
19. nov 2010

@mircova ...čauko moja 😀 😀 ...my sme riešili už nosnú elektrickú odsávačku 😀 😀 --nie na prsia--inak ja si neodsávam--som aj rada,že som si ani nekúpila,lebo moja malá mi je najlepšia odsávačka 😉
neviem sa rozhodúť nad elektrickou nosnou odsávačkou a odsávačkou na vysavač 😒

bonninka
19. nov 2010

@ziza55 jak se ti bude chtít, akorát v dešti se na to asi vyprdneme, mrňata sice nezmoknou, ale my jo a to za to asi nestojí. Když půjdeš, tak mi dej určo vědět 😉

nivejka
19. nov 2010

@ziza55 ..ja na noc v spálni vypínam radiator--my máme strašne velký a potom neviem dýchať,lebo sa izba až prekúri---takto sa nám lepšie spí a samozrejme aj Lili 😉
tie krvavé soplíky to neviem,čo to môže byť,ale raz som hlbšie malej vopchala paličku do nosa a sa mi mierne zakrvavila..

malemimi
19. nov 2010

no mám požehlené teraz čakať že sa zobudí dáme papať a pôjdem asi spať prší a nechce sa mi ísť dnes nejak von... 🙂

nivejka
19. nov 2010

@jana_toky ...he,he tak nádherne priberáte 🙂 --za chvíľu nám budú detičky,taaak ťažké 😀 😀

malemimi
19. nov 2010

@jana_toky no veď áno len aby už nebolo neskoro treba tuším tu soc. 45 dní vybaviť...

mircova
19. nov 2010

@malemimi ja som tiež malého akurát upala a idem žehliť a hodiť do práčky 😉 ...sa mi táááák nechce 😝

malemimi
19. nov 2010

@mircova no inak nič sa mi nechce.... ....

mircova
19. nov 2010

@nivejka jááj nosnú odsávačku ste riešili 😀 ja som šiši, ale nestíham všetko čítať 😉 , ale už som sa polepšila a snažím sa sem kuk častejšie, aby som bola v obraze 🙂 ste mi všetky chýbali 🙂
Tu sa človek také veci dozvie, čo mu ani na rozmum neprídu 🙂 🙂 🙂

Tak možno niekomu pomôže aj info aj o prsnej odsávačke 😉

nivejka
19. nov 2010

@malemimi ..ja tiež nejdem dnes von--ved pršííí a nechce sa mi čvachtať po vode 😖

mircova
19. nov 2010

@malemimi je také fajn počasie na spanie 😔, tak si pekne oddýchni

nivejka
19. nov 2010

@mircova presne pre to sem chodím aj ja 😀 ..sme tu zohraná partia a dozviem sa tu plno vecí 😀
teraz mám kamošku tehotnú v 8.mesiaci a stále sa ma pýta o nejakú radu,alebo info--je to super,lebo keby som nechodila predtým na koníka medzi vás,tak neviem ani polovičku---teraz som múúúdra 😀 😀 😀 😀

ziza55
19. nov 2010

@bonninka oki moja jasne ze v desti neeeeeee 😉
@nivejka no ja ked vypnem radiator..tak mame cca 20,5 a maly ma studene usi nos...zda sa mi ze mu je zima tak musim prikurit 🙂

malemimi
19. nov 2010

@nivejka
@mircova no presne budeme oddychovať teda ak malunká dovolí haha 😀

inak holky dnes som išla kojiť ráno malú..no a neostriekam sa 😀 😀 😀 ?!

ziza55
19. nov 2010

@malemimi no ty si sikula...aj vyzehlit aj konikovat...hm 😀 to sa len tak nevidi...

malemimi
19. nov 2010

@ziza55 inak ako to je teda lebo že teplote dieťaťa sa má skúšať za krkom vzadu že či mu je zima alebo teplo...lenže keď má studené ručičky a za krkom teple tak to čo je že sa jej neprekrvujú ruky či čo?

malemimi
19. nov 2010

@ziza55 haha už aj odsala mliečko a kukám TV 🙂