Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no a už je hore ...moc dlho teda nespala ... 😒 a prd mám ožehlené ale je ticho zatiaľ tak bežímžehliť čo sa dá ešte
@jana_toky jani ta ziadost o vysiu matersku sa dava asi az po novom roku...ved to este nie je schvalene..u lekarky na poradni som este nebola..az v utorok prvy krat na s objednala...som na nervy inak ze maleho este ani ziadna lekarka nevidela odkedy sme doma...iba ta prihoreta sestricka tu bola na druhy den ako sme dosli z nemocky
odsavam tou ods.na vysavac..ale tie krvave sopliky mal na kraji..ja mu to len prilozim k nosteku nepcham donutra
@jana_toky @nivejka Ahojte, čítala som, že riešite elektrickú odsávačku. MM mi ju kúpil na 3 deň ako sme boli doma z pôrodnice. Najprv som mala doma ručnú, ale to sa mi ešte len spúšťalo mliečko a kým som naodsávala 20-30ml išla mi ruka odpadnúť. Tak išiel do lekárne a tam mi kúpil za 74 € el. odsávačku značka medela mini a odvetdy odsávam ako divá 😀 aj mi to pomohlo spustiť mliečko, je to fakt dobrá vec a myslím, že tie peniaze sa mi vrátia, pretože odvtedy dokrmujem Bebou len občas a to je vtedy ak sme niekde mimo npr. u doktorky, alebo v meste a nemám si kedy odsať mliečko 🙂
@ziza55 ..ja na noc v spálni vypínam radiator--my máme strašne velký a potom neviem dýchať,lebo sa izba až prekúri---takto sa nám lepšie spí a samozrejme aj Lili 😉
tie krvavé soplíky to neviem,čo to môže byť,ale raz som hlbšie malej vopchala paličku do nosa a sa mi mierne zakrvavila..
no mám požehlené teraz čakať že sa zobudí dáme papať a pôjdem asi spať prší a nechce sa mi ísť dnes nejak von... 🙂
@nivejka jááj nosnú odsávačku ste riešili 😀 ja som šiši, ale nestíham všetko čítať 😉 , ale už som sa polepšila a snažím sa sem kuk častejšie, aby som bola v obraze 🙂 ste mi všetky chýbali 🙂
Tu sa človek také veci dozvie, čo mu ani na rozmum neprídu 🙂 🙂 🙂
Tak možno niekomu pomôže aj info aj o prsnej odsávačke 😉
@mircova presne pre to sem chodím aj ja 😀 ..sme tu zohraná partia a dozviem sa tu plno vecí 😀
teraz mám kamošku tehotnú v 8.mesiaci a stále sa ma pýta o nejakú radu,alebo info--je to super,lebo keby som nechodila predtým na koníka medzi vás,tak neviem ani polovičku---teraz som múúúdra 😀 😀 😀 😀

@ziza55
mi mame v byte docela vlhko, lebo stale periem, takze kvoli suseniu pradla, mame tam vela kvetov a snazim sa pravidelne vetrat.
Inak ten krvavy soplik moze byt zo suchecho vzduchu.
A je to moc krvave, ci len taky maly naznak? 😒