Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi ale ja ho mam ovela lacnejsie a dokonca sa da vyrobit doma len kupis latku a kruhy:
https://www.youtube.com/watch?v=7lhk8lcO8as@vejinka haha no kukam to a nevieš ktorá s týchto šatiek je najlepšia? uvažujem nad tým že si to dám ako vianočný darček lebo niektoré sú festne drahé na šatku 😀 ako je mi jasné že to musí byť pevná láatka ale aj tak a nenašla som ešte nikde že dokedy alebo do koľko kg je tá šatka...
šikulka je svkra
podla mna si to dokaze uriobit doma kazda mamicka...len pre istotu by som to zasila tu jednu cast do ktorej sa potom strka druha cast
Ahojte oktobrovky?? miminka posluchaju?? moj spi uz od 9.15 😅 hadam este potiahne
no prcham vesat pradlo
@cukruska1920 ahoj jasne inak aj moja už tak dlho spí teda už tuším od 8:30 😀 to asi to počko
a ja mam satku mamaway 😉 za dakych 30ecok
@malemimi hej asi...ja chodim pozerat ci vobec dycha 😀
@cukruska1920 haha si môžme podať ruky no my máme senzor dychu a tam je aj vysielačka tak ju počujem ale aj tak chodím kukať haha 😀 😀
@malemimi ja mam tiez monitor dychu...chodim kukat ci blika zelene 😀
@cukruska1920 a nemáš vysielačku k tomu?
@malemimi ee...
@jana_toky ale nie jani..podla mna nie kazdy nahlasi..mna by to tiez nenapadlo...ale ktomu prispevku co mame dostat od mestskej casti..trebalo doniest potvrdenie ze sme nahlaseni..ale dobri hajzli...ze 3eura spolocne osvetlenie...akokeby mali chodil nikde sam a svietil v brane...7eur za smeti a5eur voda
@mysenac
my sme boli vyhadzany a este trochu sme a pouzivali Holtovu masticku, dali sme trochu aj na usko. A take zlete chrasticky sa urobili a teraz ich ma aj v oboci. Podla mna je to z tej holtovky. Na uskach to uz nema, cistili sme to prevarenou vodou a mastickou-infadolan na premastenie a je to po par dnoch fuc. Len neviem co s tym obocim 😖 , ale zajtra ideme do poradne, tak sa popytam...
Baby, pocujte, vcera sme mali taky zly den, maly si pytal stale jest, pomaly po pol hodine a vzdy jedol dlho, potom zase grckal. No ked som ho nedala na prso, tak sa ani neutisil. Dudlik namiesto prsa ani nahodou ☹ . Vy ste nemali podobny problem?
Baby, nemate niektora nositko chicco, take to zakladne ktore stoji okolo 27 EUR?
Zaujimaju ma skusenosti, pevnost, hm? vdaka
@emily327
@jana_toky baby aj moja malá to mala najprv na ušku, najprv som si myslela, že je to ušný maz, potom na obočí, keď som s tým bola u detskej, tak povedala, že je to seboroická dermatitída, no úplná paráda, ešte doteraz sa toho neviem zbaviť a to som bola aj u kožnej. Ale väčšinou býva vo vláskoch, sú to také hnusné chrasty, ktoré sa musia vyčesávať, ale nie na silu

@malemimi ring sling je toto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9078186&tab=2