icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
22. nov 2010

@malemimi ale ja ho mam ovela lacnejsie a dokonca sa da vyrobit doma len kupis latku a kruhy:

https://www.youtube.com/watch?v=7lhk8lcO8as
malemimi
22. nov 2010

@vejinka haha no kukam to a nevieš ktorá s týchto šatiek je najlepšia? uvažujem nad tým že si to dám ako vianočný darček lebo niektoré sú festne drahé na šatku 😀 ako je mi jasné že to musí byť pevná láatka ale aj tak a nenašla som ešte nikde že dokedy alebo do koľko kg je tá šatka...
šikulka je svkra

malemimi
22. nov 2010

@vejinka a koľko polôh možeš mať a tom ring sling?

vejinka
22. nov 2010

podla mna si to dokaze uriobit doma kazda mamicka...len pre istotu by som to zasila tu jednu cast do ktorej sa potom strka druha cast

cukruska1920
22. nov 2010

Ahojte oktobrovky?? miminka posluchaju?? moj spi uz od 9.15 😅 hadam este potiahne

vejinka
22. nov 2010

no prcham vesat pradlo

malemimi
22. nov 2010

@cukruska1920 ahoj jasne inak aj moja už tak dlho spí teda už tuším od 8:30 😀 to asi to počko

malemimi
22. nov 2010

@vejinka bež bež a ďakujem

vejinka
22. nov 2010

a ja mam satku mamaway 😉 za dakych 30ecok

cukruska1920
22. nov 2010

@malemimi hej asi...ja chodim pozerat ci vobec dycha 😀

malemimi
22. nov 2010

@cukruska1920 haha si môžme podať ruky no my máme senzor dychu a tam je aj vysielačka tak ju počujem ale aj tak chodím kukať haha 😀 😀

malemimi
22. nov 2010

@vejinka aha no idem kuknuť... 😉 ďakujem

cukruska1920
22. nov 2010

@malemimi ja mam tiez monitor dychu...chodim kukat ci blika zelene 😀

malemimi
22. nov 2010

@zucha jee ďkaujem kuknem

len musím ísť pomaly lebo malunká už vstala ( som to zakríkla ) 😀 a tlačí do plienky tak idem kuknúť čo mi navarila 😀 😀 😝

inak včera mala 3 krát po sebe čistú plienku neokakanú teda par dón dva krát tam bola len značka ako mávajú chlapi 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀

malemimi
22. nov 2010

@cukruska1920 a nemáš vysielačku k tomu?

cukruska1920
22. nov 2010

@malemimi ee...

jana_toky
22. nov 2010

@ziza55
fuhaaa, ja som zabudla nahlasit maleho ako dalsiu osobu v byte 😒 , moze z toho byt problem? 😖

ziza55
22. nov 2010

@jana_toky ale nie jani..podla mna nie kazdy nahlasi..mna by to tiez nenapadlo...ale ktomu prispevku co mame dostat od mestskej casti..trebalo doniest potvrdenie ze sme nahlaseni..ale dobri hajzli...ze 3eura spolocne osvetlenie...akokeby mali chodil nikde sam a svietil v brane...7eur za smeti a5eur voda

jana_toky
22. nov 2010

@mysenac
my sme boli vyhadzany a este trochu sme a pouzivali Holtovu masticku, dali sme trochu aj na usko. A take zlete chrasticky sa urobili a teraz ich ma aj v oboci. Podla mna je to z tej holtovky. Na uskach to uz nema, cistili sme to prevarenou vodou a mastickou-infadolan na premastenie a je to po par dnoch fuc. Len neviem co s tym obocim 😖 , ale zajtra ideme do poradne, tak sa popytam...

malemimi
22. nov 2010

@ziza55 tak to sú fakt hajzli haha 😀 ja som zvedavá koľko nám naúčtujú

no malunká sa najedla z jedného cecku a zaspala na mne 😀 😀 to je trdlo idem kuk či prší a možno pôjdeme von aj keď sa mi moc nechce ale skrz malú a Ali by som sa premohla

jana_toky
22. nov 2010

@malemimi
Aj my sme holtovku pouzivali a stale pouzivame. Trochu to na pupaciky pomohlo, ale mam pocit, ze na niektorych miestach reaguje dost agresivne ☹ , dost vysusuje a niekde sa robia take chrasticky....

emily327
22. nov 2010

@vasiliska dakujem pekne pojdeme kupit.

jana_toky
22. nov 2010

Baby, pocujte, vcera sme mali taky zly den, maly si pytal stale jest, pomaly po pol hodine a vzdy jedol dlho, potom zase grckal. No ked som ho nedala na prso, tak sa ani neutisil. Dudlik namiesto prsa ani nahodou ☹ . Vy ste nemali podobny problem?

jana_toky
22. nov 2010

@vejinka ten ring sling sa moze pouzivat od 0, alebo az ked drzi hlavicku?
Inak nebojis sa, ze ked tam das babo, ze tie kruhy tiahoou povolia?
Kamoska my RS pozicala, ale este som si netrufla ho pouzit... 😲

jana_toky
22. nov 2010

Baby, nemate niektora nositko chicco, take to zakladne ktore stoji okolo 27 EUR?
Zaujimaju ma skusenosti, pevnost, hm? vdaka

emily327
22. nov 2010

@jana_toky tak daj vediet pls co ti v poradni povedali. lebo moja Sonicka to ma na usku hrozne sa jej to supe a je to take zlte a fakt to vonia ako nahnisane usko. Rozsiruje sa jej to a ma to aj na oboci a na druhom usku. 😢

udada
22. nov 2010

@emily327
@jana_toky baby aj moja malá to mala najprv na ušku, najprv som si myslela, že je to ušný maz, potom na obočí, keď som s tým bola u detskej, tak povedala, že je to seboroická dermatitída, no úplná paráda, ešte doteraz sa toho neviem zbaviť a to som bola aj u kožnej. Ale väčšinou býva vo vláskoch, sú to také hnusné chrasty, ktoré sa musia vyčesávať, ale nie na silu