Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@magdalenocka ano, ja som 😀
holky moje dieťa od 16hod nespí .... ☹ neplače ale vymýšla tearz je v postielke ale je hore
@emily327
dnes sme maleho kupali a po kupani som zistila, ze sa tie chrasticky vo vlaskoch skoro vsetky vymyli, tak som este pomazala olivovym olejcekom tie miesta a uvidim zajtra rano.
Uska ma uz ok a to obocie sa tiez lepsi, tak snad to nebude az take zle 😀
Ty ako si dopadla po skontrolovani hlavicky, ma to aj vo vlaskoch?
Baby, co to chicco nositko, ma ho niekto??? 😎
@ziza55 no vraj ano, ja som prveho nekojila tolko takze skusenost nemam, ale svokra je pediatricka a tak mi to vysvetlovala ze novorodenec by sa mal najest priblizne za 15 az 20 minut a postupne sa to skracuje a napriklad 4-5 mesacne babo sa vie najest za 2 minuty.
@mona777 no snad to rychlo prejde a preco ze kvoli operacii nechce papat? to by ma ani nenapadlo hm
holky to je v prdeli mala mi na rukách spi ale ako ju položím do postieľky je koniec spánku
teraz tak rozmýšľam načo sme kupovali postieľku haha 😀 😀 veď tam skoro vôbec nieje 😀 😀 😀
Môj malý tiež dnes špekuluje. Chvíľku zaspí na rukách a keď ho dám do postielky, tak do 20 min je hore. 🙂
Dnes do obeda stále mrnkal tak som ho nechala rozbaleného na posteli, kde si kopkal nožičkami a takto sa prehral skoro hodinu, aspoň som odbehla umyť riad 😉
Tak sme spat z poradne a zaroven aj z prechadzky a idem sa podelit o skusenosti.
Takze Adamkovi potvrdila lekarka Eboroicku drmatitidu, dostali sme recept na Kerasal masticku, ktoru mame po kupani na hlavicke vtierat a potom vyskrabkavat chrasticky. A ze mozeme aj ostrihat vlasky, aby sa nam to lepsie vtieralo. Uz sa nam to na hlavicke rozsirilo a mame to v oboci aj na celicku ☹ , takze nam zostava len mazat, mazat a mazat. Ale nie je to nic vazne, vela dojciat to mava.
Tiez mame potvrdene, ze nosik nemame kazdy den odsavat, len ked tam vidime sopliky alebo mame pocit, ze je upchaty. Detto uska.
Tvaricku mame natierat hlavne ked ideme von v tejto zime. Dobry je vraj Infadolan alebo nejaky olejcek. Von mozeme veselo chodit az do -20 😉
A tiez mame potvrdene tlacivko na pridavok, ze sa dozil 28 dni, tak uz len na gyne a mozeme odniest na Vazovovu 😒
@hirunka
toto: http://www.malvik.sk/Klokanky-krosny/klokanky/B...
A co sa tyka pevnosti a hlavne opierania hlavicky, si s tym spokojna, da sa spolahnut na tu pevnost? 😖
@jana_toky my mame tento http://www.e-broucek.cz/sk/klokanky-a-nosice/be... a je fakt dobry este tam je aj taka strieska na hlavicku ze ju to zakryje a samozrejme sa to da dat dole........my sme to kupili v predajni pre deti a maju aj stranku www.predeti.sk a pevne je dost

@ziza55 ja cistim vatovymi tycinkami specialnymi pre babatka.