Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 Super, tak mas vydatne mliecko, chuti mu teda velmi.... 🙂 mame malych tucniacikov.... 😉
My sme boli zasa dnes na klbikoch na Teslovej, vsetko je v poriadku a nemusime viazat nasiroko, mali sme trmin ze 8, 40 rano, co my vzdy este spime vtedy, tak aj dnes malinky cele vysetrenie prespal...))
holky aký mali vaše deti dnes deň ..my sme mali celkom dobrý až na to že nespala skoro vôbec možno hodku za celé poobedie a to len na mne ako som ju položila hneď bola hore a teraz sme boli u pediatričky a celý čas k doktorke a aj u nej a aj od doktorky revala a keď som ju išla kúpať čo nezvykla tak som nechápala a a teraz konečne hajá a som zvedava do kedy mi zaspala na posteli veľkej a mm ju teraz preložil tak dúfam že bude hajať
@udada davaj ju na ine miesto letat cez den a na ine v noci aby to dokazala rozoznat, napriklad cez den iba v kociku skus niekolko dni a v noci v postielke
@lenkaoravcova Kraasny Leusko, krasne fotky.... 🙂
@lenkaoravcova krásne fotky!!!
@lenkaoravcova naaaaaadherne...kamoska foti aj normalne pre verejnost?
@lenkaoravcova uzasne fotecky
@lenkaoravcova krásne fotky - ta kamoška je asi odborník 🙂 veeelmi peknééé
caute baby..........ta nasa mala je riadny vymyselnik..........uz sa sprava ako velke dieta spi iba poobede a v noci .......sikula jedna
@malemimi ...ahoj kvetinka 😀 ....ako Sofinka znáša náušničky?--nehnisajú jej ušká??
my sme v nedeľu utekali s malou na pohotovosť na kramáre....deň predtým sme boli u mojich rodičov a v nedeľu z ničoho nič doobeda ,ako sa Lili zobudila--tak strašne jej vytekal z očička zelený hnis,že som sa riadne zľakla--ešte ráno nebol ani náznak,že by mala zapálené očko....v nemocnici jej dali antibiotika-kvapky do očí a mám masírovať ten očný kanálik...inak ako jej to doktorka pomasírovala--odvtedy ako keby uťalo a očičko je pekné--žiaden hnis-ani zápal---ale kvapky ešte stále dávam......to že býva ešte popôrodná infekcia a bábätká to dosť často mávajú
@lenkaoravcova ...jééééééééj tak to sú naozaj prekrásne fotky 🙂 🙂 🙂 🙂
@malemimi ..neboj Sofi sa ešte len naučí zdvíhať hlavičku---už teraz je šikuľka--taaaak sa snaží 🙂
moja Lili dosť vysoko dvihne hlavičku-len potom ju prudko spustí...už začína vymýšľať--inak včera som objavila z toho balíka z pôrodnice CD-pesničky a normálne som nechápala,ale po každé ako som ho pustila,tak zaspala.....dokonca aj večer a to ešte aj môjho manželíka uspalo skôr ako dieťa 😀 😀 😀
Tak my sme boli vcera vecer na Teslovej na klbiky a nemusime balit nasiroko, sa velmi tesime 😎 😎 😎 .
Doktor aj sestricka boli velmi fajn a vsetko bolo rychle 😀
@lenkaoravcova
Uzasne fotecky. Aj my sme ho chceli trosku pofotit, ale najprv mal tie hrozne vyrazocky z alergie a teraz ma zasa eborocicku dermatitidu aj na obocku a celicku, nie iba vo vlaskoch, tak by to bolo velmi vidno ☹
Baby, inak kupili sme nakoniec tu odsavacku na vysavac a dnes som ju rano vyskusala, ale mam pocit, ze to nema az taky ucinok. Nieco malinko vytiahla, ale sopliky zostali v nosiku a to som to skusala viac krat. Tak som zvysok vytiahla opat stocenou vatickou.
Neviem cim to je, ved vysavac by mal mat riadny tah 😒
chcem sa opytat, nebola ste niektora nahodou na Kramaroch na neurologii???
Mam sa tam objednat, ale Kramare ma dost strasia tym parkingom a hromadou ludi 😒 a sukromne vysetrenie je dost drahe. 😒
to je sila, som volala na tie Kramare a vraj maju terminy uplne plne az do konca roka ☹

@mona777 priblizne je to v strede Vajnorskkej medzi Istropolisom a Polusom.... 😉