Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
...no tak konecne mala zaspala.........od pol siestej rana sme boli hore..........fakt uz zacala spavat len poobede a v noci......velka babula z nej
ja som bola s malou zase hore do 2.30 od večera, ach jaj, má úplne posunutý režim
@ziza55 ja som kupila taky kocik ze je tam prenosna taska. Takze podvozok zostane v kocikarni a hore trepem lne tu tasku s malym. A ta vazi len nejake kilo a pol. Takze pohoda. Ma to usi a lahko sa to nesie. To keby om mala ist s celou vanickou tak asi dojdem o ruky. A za to mozem vdacit kamaratke ktora ma na to upozornila ze nech zhanam taky kocar lebo ja som nemala prehlad
@alex1983 jeeej ahoj a ako sa mate? Boze ako to uteka nase male babatka budu mat uz dva mesiace...
@magdalenocka moj ma dnes presne mesiac 😀 😀 😀
my sme dnes boli vybavovať no najprv sme boli u pediatricky a to ale včera potom dnes u gyndy a aj ma vyšetrila 😀 a že mám sťahovať ušu... 😉 😀 potom na záhradnickej 153 tam len rodný list potom na záhradnickej 31 tam som vypísala tlačivo a potom v technopole všetko ostatné... tak dúfam že to je všetko ☹
@magdalenocka ahaa a okrem tej prenosnej tasky je tam este aj vanicka?lebo nasa vanicka ma tiez take uska na prenasanie...
@ziza55 kuk do albumu tam mam ten kocik nafoteny. tak ked ma uska tak potom mas asi tiez prenosnu tasku tak to je v pohode, si predstav ze by si musela celu korbicku z kocika dat dole a s tou chodi 60 schodov 🙂 teda aspon u nas to je tolko
@malemimi ....vážne?--musíš sťahovať----no máš čo robiť 😉 ...inak už si mala keksík,lebo ja som to už nevydržala a v pondelok bolo--juhúúú 😀...síce už aj včera som chcela,ale drahý padal na h.... od únavy,tak nebolo ništ ☹
všimla si si aj ty,že to tu zanedbávam? 😀---ja akosi stále nestíham a to sa mám učiť a nestíham ani to 🙄 🙄
teraz sme prišli z vonku boli sme len hodinku,ale je tam kosa riadna..
ahojte, tak po dlhej dobe sa hlasim aj ja, akosi nic nestiham. Mala ostala zo skolky definitivne do marca doma, tak to mam vesele. Dufam, ze ste vsetci OK.
@nivejka no aj jasom bola dnes na kontrole a doktorka povedala, ze mozeme tak si vies predstavit radost mojho muza 😀
Inaksie sme boli dnes na poradni a mame 5,5kg a 58cm nie je to nejak moc ? Ako ste na tom vy s vasimi drobcami?
@nivejka ahoj, áno do 2.30 a včera do 4.30, nervózna som už bola ako pes, aj teraz plakala, čo sa jej chcelo spať a chcela zaspávať na rukách, ale néééé, šupla som ju do postieľky, trochu si porevala, z toho začala kašľať - začalo ju drhnúť, tak sa ukľudnila, pustila som jej kolotoč a SAMA zaspala, už je toho moc, musí sa naučiť sama zaspávať
@franziska ...jáááj no krásne teda priberáte 😀 ...ja idem v piatok z malou,ale naposledy sme mali 4,5kg a som teraz zvedavá koľko sme zase pribrali 🙂
ja som ešte nebola na gynde--mm najprv nechcel,ale ja som mu povedala,že sa dobre cítim 😉 ---len som čakale,že či nebude potom niečo bolieť,ale nie pohoda 🙂 🙂
@udada ....ahoj...to ti verím---ja som preto zvolila takéto uspávanie--proste sa musí naučiť takto zaspinkať,lebo inak to sme len ako otroci--či je deň alebo noc--len na rukách--ved to takto nejde--tiež sa potrebujeme vyspať a poprípade niečo doma spraviť---ja ju dávam vždy do postieľky,ked začne len tak plakať na rukách a nemá jej čo chýbať,tak ju dám teda na chvíľu vyplakať a ona sa potom ukľudní,alebo aj zaspinka..
Ahojte tiež sa po dlhšej pauze opäť hlásim 🙂 .Vy sa máte s nočným uspávaním teda okrem udady , ja fungujem rovnako v noci straším s drobcom ako netopier 😉 .Tiež sme boli v pondelok na poradni a ten môj valibuk má už 6490kg a ked máme super deň aj noc tak ma od únavy sáče do strán ako notoričku 😀 .No baby tak ten keksík vám môžem len závidieť.Ja som bola u gin. až teraz ale ešte stále mi neskončilo krvácanie po pôrode a ešte mám aj zápal tak je to v prd... a na tie smiešne pohyby môžem zabudnúť 😒 .Ináč náš drobec sa snaží brblať je to strašne zlaté aspoň nám vynahrádza tie revy.

@udada nas drobec tiez zacal menej spavat cez den, buva tak 20 min a potom je kludny na mojom brusku alebo na rukach. No papa stale, len mame problem, ze prestal kakat. Kaka tak raz za 2-4 dni. Doktorka nam povedala, ze je to ok, no nezda sa mi to, lebo sa stale kruti a je nepokojny.