Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky neboj zmizne to a nafotite 🙂
@lenkaoravcova ahoj, čo ti vlastne povedala detská na tie ušká (chrastičky) ? neviem, či si o tom písala alebo som si to nevšimla.
holky akú ste mali noc?
mi divnú dve hodky aj dačo bola hore a plakala chvíľku ticho potom zase plakala a taká nepokojná bola ☹
@udada si si ma asi poplietla 🙂 my sme chrasticky nemali
no my sme dnes dali rekord maly spal od 21.00 do 3.30 bez zobudenia a krmenia, takze som krmila iba o 3:30 a potom az rano ked sme vstali, tkaze noc bola super bpodaj by mu to zostalo 🙂
@lenkaoravcova ....jeeej super,tak to krásne spinkal....to by som veru brala aj ja.... 😉
@lenkaoravcova aj my sme zhruba tak spali.......ale cez den bola mala skoro cely cas hore ale aspon ze v noci spala.....a teraz spi tiez chvalabohu 😀
ahojte, tak sa hlasim aj ja. Vcera som bola na kontrole po 6tonedeli 🙂 A ani som nevyliezla na kozu, uz sa ma lekar pytal,ze ci uz vystrajame, som na neho kukala ako zaba z prachu,ze o com hovori a ja ze nie,ze cakam na kontrolu 😀 A on,ze ci to chcem prikazom 😀 No chapete?? Pozrel ma zospodu a zabolelo to len na chvilku. A inak vsetko ok. Krasne vsetko zahojene a ako ma byt. Tak som rada.
@lenkaoravcova tak je šikovná 😉
dnes sme boli vonku a trochu sme zmokli si predstavte si hovorím doma že no neprší nesneží tak ideme na chvíľku von a vyjdem z brány a začne poprchať ale hovorím si, že to je nič, že možno aj prejde...no tudle sa rozpršalo a havan prchal domov haha
@lenkaoravcova jaj áno, pomýlila som sa
@malemimi ja som mala túto noc s malou asi najhoršiu zo všetkých, vždy keď som ju uspala, tak sa zobudila, revala stále, poriadne zaspala až o 7.30 do 11. 00, ja už fakt neviem čo sa s ňou deje, nejaká je sopľavá, takto keď bude vystrájať každú noc, ja fakt neviem čo spravím. V utorok mám ísť do poradne, tak asi ešte počkám, či sa to dovtedy nezlepší (to jej spanie). Cez deň je v pohode, ale ako príde večer, tak konec. Asi sa za chviľu zbláznim.
ináč už sa ma každí pýta, že ako spí malá v noci, lebo že aj im to ich deti robili vždy v noci, tak ja neviem, či je to tým, že malá má 3 mesiace. Písala som si aj s jednou poradkyňou a tá mi napísala, že to súvisí s nervovou sústavou, že ju ešte nemajú dostatočne vyvinutú, tak preto deti takto večer a v noci blbú.
@udada no my sme boli a na kočíku pršiplášť a potom som už bola moc mokrá a aj hafan tak sme šli domov a malá spí v kuchyni na balkóne... 😉
aha tak asi počkaš teda , že?!
@jana_toky aha a sú také tie chrastičky žltkasté...lebo aj my máme a nejak to neustupuje na očkach len na hlavičke to trochu zmizlo ale radšej zajtra zbehnem kožnej...
@nivejka no ale spravil to asi nutrilon nakojila som ho a potom vypil este 60 nutrilonu, tak asi to bolo tym, ale nevadi kludne mu ho dma kazdy vecer ked to pomoze 🙂
@malemimi nemusis s tym ist ku koznej staci k pediatrovi 😉 My sme boli dostali sme na to salicylovu mast,ktoru nam vyrobili v lekarni a po prvom pouziti vsetko krasne zmizlo 😉 A ja som sla hned, lebo som sa bala,ze nam to prejde do vlaskov a zatial nic, tak som rada 😉
a chodim k Foltinovi 😉
my sme dnes boli na kontrole s oblickami a vsetko v poriadku tam som rada uz nemusie ist 🙂
inak holky tie čo máte bábätká ktoré dlho plačú tak ste fakt silné a obdivujem vás ....ja dúfam že také dlhé plakanie nezažijeme lebo ja by som to asi nezvládla ..mne stačilo túto noc keď plakala a to nie stále a som nevedela čo robiť lebo keď bola na rukách tak bola chvíľku ticho potom hľadala cecok ...dala som jej ho a nechcela a revala tak som ju dala na brucho chvíľku ticho zase rev lebo zase hľadala cecok...dala som jej a nechcela a takto dokolečka potom chvíľku bola ticho čo som ju išla že prebaliť či je počuraná tak som vymenila a mala som rožnuté svetlo a kukala na to ako som ho vypla rev.... a to som nevedela čo robiť potom zaspala vo veľkej posteli ani už neviem ako a spali sme tak do rána...
fakt ste silne ....

@mona777 praveze vobec, nie je fotografka len ju bavi fotit 🙂 ale stale jej hovorim, ze by sa tym mohla zivit