Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 a jej odpovedáš pravdivo?
@slavuska30 ano tiez tam ideme...zevraj sa da ist aj na antolsku kramare..je to zadara sice...ale potom este treba ist stym vysledkom k ortopedovi...no hruuuza tolko behaciek..tak radsej na tu teslovu..a da hned aj vyjadrenie ortopedicke 🙂
@slavuska30 ....to si viem predstaviť,ako sa ťa vypytuje na pipíka,lebo moja by sa pýtala tak isto 😀 😀 u nás ju tiež naťahujú ako mača--Anetka sa predbieha s tatinom a s kočíkovaním nemám problémem---len ja malú nepustím samu a chdím s ňou potom s mm chodím tiež ja--akože romantika 🙂 ...tak ja vlastne chodím nonstop von 😀 ---lem mi nedajú kočík do rúk ani jeden a chodím vedľa ako trubka 😅
@malemimi ano, povedala som jej, že aj velkym chlapom sa vajka stiahnu ked im je zima a ked teplo sa natiahnu...ako taška...xixxixi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@malemimi ..to je moja ruka..to je tak zvlastne nafotena fotka, taka nepodarena..
@ziza55 no však to, človek nemusi behat stox hore dole a cakat este aj dlho na terminy..
Baby mozem sa nieco spytat male deti do jedneho roka (tusim) musia sediet v autosedacke v proti smere vsak?
@slavuska30 nooo ved to...skoda ze nemame ten termin nejak po sebe 😒
@solinkarka ja neviem ...ale osobne davam v protismere iba na predne sedadlo...vzadu davame normalne
..ozaj baby moj drahy prebaloval maleho, bol pokakany durch a pozeram chytil za vajka za kožičku a nadvihol 😀 vravim mu zlatko keby som teba tahala takto za vajka by sa ti to pacilo?? 😀
@nivejka mne to tiež mm robí keď sme vonká, má ju len on 🙂 😉
@slavuska30 hahaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@slavuska30 no srabda 😉
@nivejka fuuno dosť 😒 tak sa nečuduj že to nejde tak rýchlo dole...
@ziza55 no veru, aspon by sme pokecali... 😉
@solinkarka ...ano...mne inak vajíčko ani nejde namontovať 😉
@solinkarka áno 🙂
@ziza55 aha lebo ja som pocula ze by mali byt v proti smere kvoli prudkemu zabrzdeniu
@solinkarka ja davam v protismere ked su deti vo vajci a na zadne sedadlo..
@slavuska30 haha no pekne
no ideme kupat prisiel caspapsaaaaaaaaaaa
@malemimi ok tak papapapapa zatial
@slavuska30 ja som mala rovnaky problem, ze chce spat iba na rukach, na mne na bruchu a v aute. Kupili sme nosic, je od narodenia a nosime sa uz druhy den, akurat v nom spi
@stanka02 nosič mysliš na ten babyvak?alebo niečo podobné?
@slavuska30 vola sa to Manduca maju to na nete a v BA je aj predajna kde ho maju, mozes si ho tam vyskusat aj s drobcom a ak ti bude vyhovovat kupis.
@stanka02 aha...tak dfiky za info..to je super..pozrem to..
@solinkarka za málo
@slavuska30 no som tu a malunká už hajinká 🙂
inak som to aj niekde čitala ale neverila som tomu moc...že bábätká sa lepšie cítia v tme než na svetle teda za dňa...a je to tak vidíme to na vlastné oči ...cez deň chcú byť s nami a v noci alebo takto na večer keď je tma pekne zaspinkajú v posteli ... 😉 škoda že neviem kde som to čítala bolo okolo toho lepšie písane a vysvetlené prečo to tak je...
@malemimi no moj mi zaspal na rukach , ale zachvilu bude hore , lebo sa mrvi....potom sa napapa, lepsie povedané zje ma a pojde hajkat 🙂dufam..
@slavuska30 hihi a už ste okiúpkaný...
@malemimi nie, my sa až zajtra kúpeme..tak po 2-3 dnoch..ked bola detska dr u nas, povedala, ze sa nemaju denne kupat deticky, ze staci takto...

@slavuska30 počuj čo to je medzi tebou a vtáčikom na tej fotke?