Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 ahaa...prečo každý inak hovorí kua to fakt aby si matka vybrala 😠 🙄
@lenkaoravcova no inak aj ona mi to robí v noci keď ju nakojím a niekedy keď ju dám do postieľky tak je hneď hore ale v posteli sa robila že spí 😀 😀
@malemimi ..hat tak to neviem 🙂 🙂 moja kamoska kupe denne, jej vraveli tak, mne zas kazdy druhy ci treti...kazdy lekar ti povie nieco ine..mne to vyhovuje takto, lebo Petko sa velmi nerad kupe a place ako o zivot..
@solinkarka nie to zavisi od vahy su autosedacky od 9 do 18 kilo v smere jazdy nas maly v nej sedel od 7. mesiacov
@slavuska30 aj ja kúpem každý deň ale už sa stalo že som raz nekúpala...ale moja sa rada kúpe našťastie keĎ ideme do kupelky už je ticho a čaká na vodičku 😀 je zlatá
@malemimi no tak to je super, ked sa jej paci vo vodičke...nas pri kúpani počuju asi susedia aj vo vedlajsom vchode 😀 😀 😀 😀 neviem prečo je to tak, ved sa vravi , ze deticky maju radi vodičku..
..no my sa ideme prebalovat a krmit 😀 😀 zatial pappa
@slavuska30 no možno si musí zvyknúť zo začiatku aj malá plakala 😉
@slavuska30 aj Vilko plakaval strasne moc ale len presne do mesiaca teraz place len ked je hladny a ja ho tesne pred kupanim nechcem kojit aby negrckal pri manevrovani..tusim som sem uz davala toto video:
https://vimeo.com/16569566
inak je tam aj video z krstu takze ak mate cas kludne si pozrite 😉
a tu kupem Erika ..uff iny rozdiel v skladbe tela 😀 tento je vo vanicke strateny a tamtomu je vanicka mala 😀
ale ako tak pozeram teraz tie videa tak oci maju rovnake aj nosiky..a tusim aj tvar tvare.. 🙂
ale spomienka je to pekna 😉
mna len mrzi ze sme nenatocili v brusku kopance lebo ked som cakala Erika tak sme natocili len teraz uz nebolo casuuu 😔
holky máte niekto takéto plienky ? http://www.peluskovo.sk/latkove-plienky/anavy-f...
@vejinka no my ani tak nie ☹ dva krát sa jej tak podarilo a potom už nič...a tak jej mám dať ručičky? ona ich tuším aj tak dáva inam
aj my tak dáko akože máte v noci zimu čo nekúrite...ja radšej kúrim večer a už aj cez deň keď jej chcem vyvetrať riťku aby nenachladla aj keď je prikrytá

@malemimi tak tusim nie sme sami v postielke nechce spat vobec, ked ho vecer ukladam musi uz tvrdo spat aby sa tam nezobudil tuto noc som ho nakojila zaspal prelozila som ho a hned bol hore, dala som si ho spat do postele a spal nechapem