icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenkaoravcova
27. nov 2010

@malemimi tak tusim nie sme sami v postielke nechce spat vobec, ked ho vecer ukladam musi uz tvrdo spat aby sa tam nezobudil tuto noc som ho nakojila zaspal prelozila som ho a hned bol hore, dala som si ho spat do postele a spal nechapem

malemimi
27. nov 2010

@slavuska30 ahaa...prečo každý inak hovorí kua to fakt aby si matka vybrala 😠 🙄

malemimi
27. nov 2010

@lenkaoravcova no inak aj ona mi to robí v noci keď ju nakojím a niekedy keď ju dám do postieľky tak je hneď hore ale v posteli sa robila že spí 😀 😀

slavuska30
27. nov 2010

@malemimi ..hat tak to neviem 🙂 🙂 moja kamoska kupe denne, jej vraveli tak, mne zas kazdy druhy ci treti...kazdy lekar ti povie nieco ine..mne to vyhovuje takto, lebo Petko sa velmi nerad kupe a place ako o zivot..

lenkaoravcova
27. nov 2010

@solinkarka nie to zavisi od vahy su autosedacky od 9 do 18 kilo v smere jazdy nas maly v nej sedel od 7. mesiacov

malemimi
27. nov 2010

@slavuska30 aj ja kúpem každý deň ale už sa stalo že som raz nekúpala...ale moja sa rada kúpe našťastie keĎ ideme do kupelky už je ticho a čaká na vodičku 😀 je zlatá

slavuska30
27. nov 2010

@malemimi no tak to je super, ked sa jej paci vo vodičke...nas pri kúpani počuju asi susedia aj vo vedlajsom vchode 😀 😀 😀 😀 neviem prečo je to tak, ved sa vravi , ze deticky maju radi vodičku..

slavuska30
27. nov 2010

..no my sa ideme prebalovat a krmit 😀 😀 zatial pappa

malemimi
27. nov 2010

@slavuska30 no možno si musí zvyknúť zo začiatku aj malá plakala 😉

vejinka
27. nov 2010

@slavuska30 aj Vilko plakaval strasne moc ale len presne do mesiaca teraz place len ked je hladny a ja ho tesne pred kupanim nechcem kojit aby negrckal pri manevrovani..tusim som sem uz davala toto video:

https://vimeo.com/16569566

inak je tam aj video z krstu takze ak mate cas kludne si pozrite 😉

vejinka
27. nov 2010
https://vimeo.com/2029135

a tu kupem Erika ..uff iny rozdiel v skladbe tela 😀 tento je vo vanicke strateny a tamtomu je vanicka mala 😀

malemimi
27. nov 2010

@vejinka to mas krasne...skoda ze ja nemam take videa !!!

vejinka
27. nov 2010

@malemimi my sme hlavne koli tymto zazitkom kupovali kameru sak dosla tyzden pred porodom Erika..chudak muz sa nestihol na nej naucit par trikov 😅 ale kamerovat vedel..to sa musi uznat 😵

vejinka
27. nov 2010

ale ako tak pozeram teraz tie videa tak oci maju rovnake aj nosiky..a tusim aj tvar tvare.. 🙂

malemimi
27. nov 2010

@vejinka krasne videa fakt! škoda že nemáme aj my...inak by som chcela vidieť seba ako som rodila len neviem či u nás sa povoluje ž nie všetci dovolia...škoda že ma to nenapadlo ☹

malemimi
27. nov 2010

@vejinka 😉

vejinka
27. nov 2010

@malemimi pri druhom a tretom a stvrtom ta napadne a nielen z predu ale aj zo zadu 😀 😀 😀

malemimi
27. nov 2010

@vejinka aky chudučky tam je Erik 😉 ale zlatučky!!

vejinka
27. nov 2010

@malemimi sak tam mal 3 kilecka..to mal Vilko v 35tt 😀 😀

malemimi
27. nov 2010

@vejinka hihi jasne !! 😀 😉 no škoda že aj pri prvom nenapadlo...čo už

ale je to krásne tie vaše videa fakt krása...

vejinka
27. nov 2010

@malemimi no muzicek sa s nimi dost natrapil... 😉

vejinka
27. nov 2010

ale spomienka je to pekna 😉

malemimi
27. nov 2010

@vejinka čoo no chudučky hihi 😀 🙂

malemimi
27. nov 2010

@vejinka haha 😀 😀
je ved to ti príde chuť si to pozrieť a môžeš ja len niekedy si tak spomeniem aké to bolo všetko a tak ale škoda že si to aj pozrieť nemôžem...

vejinka
27. nov 2010

mna len mrzi ze sme nenatocili v brusku kopance lebo ked som cakala Erika tak sme natocili len teraz uz nebolo casuuu 😔

malemimi
27. nov 2010

@vejinka jee no nevadi aj tak máte veľa krásnych spomienok ...nemáme kameru ale máme vo foťáku a hneď ako som videl tvoje ako kúpeš tak zajtra natočíme 😉

malemimi
27. nov 2010

@vejinka koľko plienok minieš za deň?

a už zdvíhate hlavičku vysoko na brušku?

malemimi
27. nov 2010

holky máte niekto takéto plienky ? http://www.peluskovo.sk/latkove-plienky/anavy-f...

vejinka
27. nov 2010

zatial len takto

za 24 hodin je to cca 6-8 kusov v noci uz neprebalujem...zimu mame v noci nekurime

malemimi
27. nov 2010

@vejinka no my ani tak nie ☹ dva krát sa jej tak podarilo a potom už nič...a tak jej mám dať ručičky? ona ich tuším aj tak dáva inam

aj my tak dáko akože máte v noci zimu čo nekúrite...ja radšej kúrim večer a už aj cez deň keď jej chcem vyvetrať riťku aby nenachladla aj keď je prikrytá