icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

stanka02
27. nov 2010

@malemimi satku som neskusala, zda sa mi komplikovana a na toto som dostala odporucania od svagrinej, ktora malu nosila v tom od narodenia. Mala ma rok a stale to pozivaju, je to do 20 kg. Neviem to porovnat, satku som ani nemala, no toto mi vyhovuje.

malemimi
27. nov 2010

@stanka02 aha hej hej nevadí ale aj tak ďakujem 😉

vejinka
27. nov 2010

@malemimi tu sa v noci nekuri odjakziva aspom co som tu posledny krat tusim o jedenastej teda do jedenastej a potom rano o pol siedmej

stanka02
27. nov 2010

Ja nemozem kurit, lebo drobec nema rad teplo. Dokonca ked bol malicky, tak sa mi velmi vyhadzal. No ked nekurim, mam v byte do 22 stupnov, mne je zima no jemu je akurat. Aj ked ideme von, tak ked ho obleciem, tak musime ist okamzite lebo krici ked mu je teplo.

malemimi
27. nov 2010

@vejinka aha no sranda...ja by som zamrzla som teplomilna kvetinka 😀 😀 😀
no idem holky ja som nejaká unavená a malá by sa mala za chvíľku zobudiť tak sa idem natiahnuť trochu ...pekné sníčky papaaaaaaaaaaaaa

vejinka
27. nov 2010

@stanka02 to aj moje deti kricia ked su naobliekane vnutri my mame doma tych 21 stupnov ale v noci 18 a to je vraj idealne na spanok..ale nie na prebalovanie...ked som bola v porodnici kazali mi po kazdom pokakani pod vodu do umyvadla ale uz som to vzdala lebo s nim nevladzem a v noci som sa bala ze spadnem s takym hebedom 😀 a navyse mupotom bola zimakychal a ckal..takze uz len rano prebalujem ked zacnu kurit aj to v miske mam vodu a handricky a utieram

vejinka
27. nov 2010

@malemimi dobruu aj ja pojdem vcera som ako krava kojila o osmej a cakala ze sazobudi ..pozrela panelak,..maly spi pozrela farmar hlada zenu..maly spi...nechapala som ze tak dlho sak bezne je hore kazdu hodinu

vejinka
27. nov 2010

bru noc

emily327
27. nov 2010

@solinkarka ahoj, jednoznacne v protismere a to aj na zadnom sedadle. Inak by som babo ani do autosedacky nedala.

emily327
27. nov 2010

ahojte, tak som tu dnes konecne aj ja. Ale to vy uz asi vsetky spite. Ja som tu mala cely den svokru, takze som nemala cas na net. Malinka mi krasne spinka v postielke, dala som ju tam okupkanu a zaspala sama po chvilke. Chcela som sa opytat, dnes som si vsimla,ze mi z praveho prsa z dvorca odchadza pigment ☹ Myslite,ze je to v poriadku? Lavy dvorec mam tmavy az az a ten pravy bledne akoby sa postupne stracal pigment ☹

mircova
27. nov 2010

Akurát som uložila malého spinkať. Idem rýchlo prečítať, čo ste napísali 🙂

My sme dnes mali krstiny a malý bol strašne zlatučký, celý čas krásne spinkal a keď mu išiel farár pokropiť hlavičku vodu, otvoril oči skontroloval čo sa deje, ale neplakal a potom znovu zaspinkal. Proste bol ako anjelik a ja s ockom som bola na neho stáááášne pyšná ako to krásne zvládol 🙂 🙂 🙂

udada
27. nov 2010

@mircova ahoj, no už aj ja musím ísť budúci týždeň vybaviť krstiny, malá už má 3 mesiace, ešte stále som sa k tomu nedostala, nejako mi to nevychádza. Ty si mala krstiny v katolíckom kostole? koľko to asi tak trvá? díky

udada
27. nov 2010

@solinkarka ja takisto len na zadnom sedadle a tiež v protismere 🙂

slavuska30
27. nov 2010

@malemimi ..no hadam ano...že si zvykne..

udada
27. nov 2010

@stanka02 ahoj a to ho ako často nosíš v tej manduce? či celý deň, alebo len niekedy?

slavuska30
27. nov 2010

@vejinka ..ja mam niekedy pocit, že už aj dopredu citi, že sa bude kupat a plače, ked ho vyzliekam este ako tak, ale ked ho ospliecham vodou..no rev ako neviem čo.. 😝

slavuska30
27. nov 2010

@mircova my sme mali krstiny minulu nedelu, a trochu to zmenili, teraz detičky držali rodičia na rukach a krsni rodičia sviečku, ked som bola krstit pred 4rokmi, tak to bolo naopak, a u vas to bolo ako??

stanka02
27. nov 2010

@udada dnes som ho tam mala 5 krat a to som bola s nim aj vonku, je na to take ako fusak. Cudovala som sa no v tom nevazi vela, ta vaha je dobre rozlozena. On tam zaspi, akurat musim chodit a velmi blbo sa s tym sedi, no viem si urobit konecne veci v domacnosti a zaroven ho "varujem" 😀

udada
27. nov 2010

@stanka02 jasné, tak to je super, čo nechce byť tiež v postieľke?

stanka02
27. nov 2010

@udada cez den nechce postielku vobec + ho trapi brusko.

mircova
27. nov 2010

@udada my sme mali krstiny v evanjelickom kostole a trvalo to cca 20 min. (schválne sme to chceli v sobotu, aby to netrvalo dlho a a by sme si potom v kľude posedeli) 🙂

mircova
27. nov 2010

@slavuska30 ako som písala my sme krstili v evanjelickom kostole a tam sviečka nie je, malého na rukách držali krstný rodičia 🙂

slavuska30
27. nov 2010

@mircova .. 🙂nasi kmotrovci chceli mat maleho na rukach pri krste, ale nedalo sa..zasa zmeny nejake 🙂hlavne, ze je vsetko ok..

mircova
27. nov 2010

@slavuska30 🙂 🙂 a čo nemôžeš spať? mne začalo tiecť mlieko tak odsávam 😝

slavuska30
27. nov 2010

@mircova nie, ja som nocny vtak, popijam kavu, maly spinka na rukach, pozerame tv a nudim sa 😝

emily327
27. nov 2010

@slavuska30 😀 ze kavu o 23:00 😀 😀

mircova
27. nov 2010

@slavuska30 fúúha, že kávu 🙂
... 😀 😔 tak to ja už meliem z posledného, idem spinkať, lebo za chvíľu aj tak budem musieť vstávať
dobrú noc

slavuska30
27. nov 2010

@emily327 🙂 🙂 no..vyrovnavam nou aj prehodeny rytmus z tohto tyzdna, Petko bol do 1,00hod hore a cez den spal, ja som potom vyzerala ako strašidlo 😀 😀

slavuska30
27. nov 2010

@mircova ok dobru nocku zelam..

slavuska30
27. nov 2010

..prcham z netu, vytlača ma malý, dobru nocku zelam vsetkym..