Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ja nemozem kurit, lebo drobec nema rad teplo. Dokonca ked bol malicky, tak sa mi velmi vyhadzal. No ked nekurim, mam v byte do 22 stupnov, mne je zima no jemu je akurat. Aj ked ideme von, tak ked ho obleciem, tak musime ist okamzite lebo krici ked mu je teplo.
@stanka02 to aj moje deti kricia ked su naobliekane vnutri my mame doma tych 21 stupnov ale v noci 18 a to je vraj idealne na spanok..ale nie na prebalovanie...ked som bola v porodnici kazali mi po kazdom pokakani pod vodu do umyvadla ale uz som to vzdala lebo s nim nevladzem a v noci som sa bala ze spadnem s takym hebedom 😀 a navyse mupotom bola zimakychal a ckal..takze uz len rano prebalujem ked zacnu kurit aj to v miske mam vodu a handricky a utieram
bru noc
@solinkarka ahoj, jednoznacne v protismere a to aj na zadnom sedadle. Inak by som babo ani do autosedacky nedala.
ahojte, tak som tu dnes konecne aj ja. Ale to vy uz asi vsetky spite. Ja som tu mala cely den svokru, takze som nemala cas na net. Malinka mi krasne spinka v postielke, dala som ju tam okupkanu a zaspala sama po chvilke. Chcela som sa opytat, dnes som si vsimla,ze mi z praveho prsa z dvorca odchadza pigment ☹ Myslite,ze je to v poriadku? Lavy dvorec mam tmavy az az a ten pravy bledne akoby sa postupne stracal pigment ☹
Akurát som uložila malého spinkať. Idem rýchlo prečítať, čo ste napísali 🙂
My sme dnes mali krstiny a malý bol strašne zlatučký, celý čas krásne spinkal a keď mu išiel farár pokropiť hlavičku vodu, otvoril oči skontroloval čo sa deje, ale neplakal a potom znovu zaspinkal. Proste bol ako anjelik a ja s ockom som bola na neho stáááášne pyšná ako to krásne zvládol 🙂 🙂 🙂
@solinkarka ja takisto len na zadnom sedadle a tiež v protismere 🙂
@malemimi ..no hadam ano...že si zvykne..
@vejinka ..ja mam niekedy pocit, že už aj dopredu citi, že sa bude kupat a plače, ked ho vyzliekam este ako tak, ale ked ho ospliecham vodou..no rev ako neviem čo.. 😝
@mircova my sme mali krstiny minulu nedelu, a trochu to zmenili, teraz detičky držali rodičia na rukach a krsni rodičia sviečku, ked som bola krstit pred 4rokmi, tak to bolo naopak, a u vas to bolo ako??
@udada dnes som ho tam mala 5 krat a to som bola s nim aj vonku, je na to take ako fusak. Cudovala som sa no v tom nevazi vela, ta vaha je dobre rozlozena. On tam zaspi, akurat musim chodit a velmi blbo sa s tym sedi, no viem si urobit konecne veci v domacnosti a zaroven ho "varujem" 😀
@slavuska30 ako som písala my sme krstili v evanjelickom kostole a tam sviečka nie je, malého na rukách držali krstný rodičia 🙂
@mircova .. 🙂nasi kmotrovci chceli mat maleho na rukach pri krste, ale nedalo sa..zasa zmeny nejake 🙂hlavne, ze je vsetko ok..
@slavuska30 🙂 🙂 a čo nemôžeš spať? mne začalo tiecť mlieko tak odsávam 😝
@mircova nie, ja som nocny vtak, popijam kavu, maly spinka na rukach, pozerame tv a nudim sa 😝
@slavuska30 😀 ze kavu o 23:00 😀 😀
@slavuska30 fúúha, že kávu 🙂
... 😀 😔 tak to ja už meliem z posledného, idem spinkať, lebo za chvíľu aj tak budem musieť vstávať
dobrú noc
@emily327 🙂 🙂 no..vyrovnavam nou aj prehodeny rytmus z tohto tyzdna, Petko bol do 1,00hod hore a cez den spal, ja som potom vyzerala ako strašidlo 😀 😀
@mircova ok dobru nocku zelam..
..prcham z netu, vytlača ma malý, dobru nocku zelam vsetkym..

@malemimi satku som neskusala, zda sa mi komplikovana a na toto som dostala odporucania od svagrinej, ktora malu nosila v tom od narodenia. Mala ma rok a stale to pozivaju, je to do 20 kg. Neviem to porovnat, satku som ani nemala, no toto mi vyhovuje.