Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova no strašne vymýšľajú... 😀 😀 😀
To moje dieta by sa len na rukach nosilo, ma asi porazi. Starsi isiel k babke na par dni, ze si upracem a tak a nic som zatial nespravila, lebo ked ho polozim len mrnci aj ked by spal tak iba na rukach polozim ho a zase je hore a mrnci 😒 je to poriadny vymyselnik.
@lenkaoravcova možno je aj zlý tlak...mne zázrakom klop klop malá spí v postieľke ...nechápem ale som rada...
inak dnes prvý krát cucala dudlík...tu je fotka
@malemimi No dudlik je velky pomocnik 🙂 len niekedy ani ten nezabera, uz sa vzdavam ze co s nim, necham ho vyplakat.
@lenkaoravcova no my sme to skúsili dnes a dlho nevydržal... 😀
Dobre ranko, tak ako ste sa vyspinkali? My super, mala spala od 20:00 kedy mi sama zaspala v postielke a zobudila sa o 2:50 🙂 A potom zaspala a zobudila sa o 6:00 a zase zahajala a zobudila sa o 10:00 🙂 Takze sme krasne vyspinkani a teraz zase hajuska, kedze sa jej dobre uvolnilo brusko. Je to neskutocne ako sa uz meni. Hlavne ako vnima, ako sa vie so mnou porozpravat to jej gle gle je neskutocne. Kupili sme jej skvelu hracku, ktoru si velmi oblubila a velmi sa jej paci 🙂 Fakt odporucam. Je to super investicia, Vrelo odporucam 😉 Zirafke sustia nohy, ked ich babo chyti a tiez hrkoce a ked bude mat viac sily a potiahne za nu, tak krk sa natiahne a vibruje no parada 🙂
Co mate dnes v plane? Ja mam navarene, upratane, ozehlene, oprane, tak budeme s malou dnes iba oddychovat. Mm je v praci, tak sme same ☹ Vcera som este vecer urobila adventny veniec 😉
haloo haloo kde ste vsetky????
@emily327 haha za málo, že ma to nenapadlo skôr... 🙂
no jasne môžme 😀 to by bolo super!
jee no tak to krásne spinkávate aj ja chcem...a super hračky ...no moja ešte nevidáva hlasy že by sa so mnou rozpravala raz vyzeralo že chce niečo povedať tak divne sa ksichtila všeliako ale teraz nič...
@jana_toky a ty to čim natieraš len tou salycilovou masťou, vidíš mne povedala iba tak že pred kúpaním hodky natret a potom umyť a vyškrabať...
@nivejka haha prečo sa tešíš tomu? inak ja som ako dieťa milovala dudel 😀 😝
fuu to je zaujímavé-.. jee aké líčiska , nie su moc vidno tie naušničky ale je to teraz ozajská baba haha 😀
@malemimi no super, tak sa niekedy dohodneme 😉
Neboj coskoro aj tvoja bude vydavat take zvuky a usmievat sa na siroko 😉
@nivejka krasna fotka mamina, vobec nevyzeras, ze mas tolko kolko ja 😀 som rada,ze konecne niekto v mojom veku xixi lebo aj na izbe v porodnici si baby mysleli,ze som najmladsia ;-D a ked som im povedala,ze kolko mam skoro padli na rit 😉 Inak uz aj ja som mohla mat dceru v tvojom veku, alebo syna 😉

Celkom zaujimavo prerobena odsavacka na "vysavacovu" http://www.mimibazar.sk/navod.php?id=447