Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@bonninka 🙂 🙂 super, to by som bola velmi rada, keby sme sa stretli, povem drahemu, aby sme tam dosli o daco skor...aspon by bola sranda po dlhej dobe 😀 😀 😀
@slavuska30 hihi bubáčik...
@malemimi 🙂 🙂 riadne napapaný...dneska sa kupal konečne bez plaču, až som sa divila..
@slavuska30 no super!!! si zvyká asi 😉
@malemimi ..hadam ano, uz by bolo nacase.....
pozeram, že riadne sneží, to bude jazda povonku, ak to vydrzi do zajtra. 🙂 🙂 este z e mam kociar ako traktor 😀 😀 😀
@slavuska30 no inak krásne to je fakt!!!
tiež som zvedavá ako zajtra s kočíkom ja len mám strach aby som sa niekde nešmykla s kočíkom ☹
moje bábätko zase pekne spinká...
@malemimi ...aspon si možeš troška oddychnut..kolko krat sa ti zobudi v noci?moj tak 2x...ale dneska sa dako strhava zo spanku neviem preco, ale ked mu dam dudku, tak sa upokoji a spi dalej..
@malemimi ved to...ja som sa vzdy tesila na sneh, ale teraz sa mi to nehodi 😖 k tomu kočikovaniu, dufam, ze nebude vela snehu, aby sme sa nemuseli brodit do obchodu..
Ahoj maminy 🙂 my sme tiez oktober 2010 🙂 maly sa mi narodil 8.10. nie je tu ziadna mamina zo ziaru nad hronom alebo z okolia?
@slavuska30 To jo, připrav si zase nějaký vtipy 😎 abysme se tam přes tu hromadu sněhu vůbec dostaly 🙂
Kočky, prosím o BIG radu. Ať hledám jak hledám, tak na stránkách MHD BA nejsem schopná najít, jaký cestovní lístek simám koupit, když jedu s kočíkem, teda za sebe vím, ale za ten kočík netuším. Jen jsem našla, že se musím zeptat řidiče o dovolení. To taky netuším jak probíhá, no je ta socka v Blavě dost v troskách, aby se člověk ještě dožadoval svezení,... 😝 😒 😠
Ahojte kocky, tak som sa tu zas na chvilu zastavila, vobec sem nestiham chodit...akurat som si vsimla, ze tu je nejaka nova kocka...a to je nivejka...krasna si tam, keby som porovnala s predchadzajucou foto, tak by som nepovedala, ze ide o tu istu osobu a vyzeras tam velmi mladucko 😀
Kristinka nastastie podobne ako u emily...zlate babatko, az sa bojim, kedy sa to zvrtne - dufam, ze nie 😵 utorok ideme do poradne, tak som zvedava na najnovsie miery 🙂 a este sa chcem opytat, ci myslite, ze by som uz mohla zacat hravat squash...na kontrole po sestonedeli som uz bola, vsetko ok (aj ked som mala cisarsky), len som sa zabudla opytat...a tiez kedy by som mohla zacat cvicit na brucho - to je adresovane asi skor tym co mali cisarsky - citim sa dobre, rana uz davno neboli...ale asi to bude chciet viac casu. Ja uz tiez riesim chudnutie a nelaka ma predstava cakat, kym mala zacne chodit, lebo sa do oblecenia ledva napracem a nemam pomaly co nosit a vobec sa mi nepaci ako vyzeram. Tak sa majte krasne, ja sa zas niekedy ozvem 😉
@bonninka no bože ani nevrav, u nas kyda a kyda toho snehu..asi miesto kolies dam lyže a pojdeme-aj tak ked u nas napada snehu, nejdu busy alebo nasadneme do sani, len neviem koho by som zapriahla, aby nas ťahal..žeby draheho?? 😀 😀 😀 😀 😀
@bonninka Tarifné podmienky na prepravu detských kočíkov
1. Detský kočík s dieťaťom sa prepravuje bezplatne. 🙂 to som nasla na stranke DPB...http://www.dpb.sk/files/upload/docs/tarifa01061...
akonahle vyberes dieta z kočíka, musis za kočiar cvaknut listok, to uz mozres dostat pokutu 😀
inak s tou dopravou s kocikmi mas uplne pravdu, ja som sa chcela spytat vodica ci mozem nastupit a tvaril sa, ze ma nevidi.. a ked som vystupovala z nizkopodlazneho busu, zastal tak daleko od chodnika, ze som len horko tazko vystupila..no des...
@slavuska30
@bonninka no kocky skoda ze to mam tak skoro to sono...rada by som vas pockala 😒 ...no co..hlavne nech nam to dobre dopadne vsetkym 😉
a marti supla som sm fotky nasich 😉 drobcov ..v ten den ako sme to fotili...videla si??su rozkosni spolu 🙂
@ziza55 🙂 ..nevadi, hlavne nech su drobci ok...možno sa stretnene niekde inde, jeden nikdy nevie 🙂 🙂
🙂 akí sú podarení..Kristínka sa ti ešte zmestí do perinky?mne sa malý už len do obdlžnikovej,zo štvorcovej mu hned trčia nožky 😀
@slavuska30 no tiež tak 2 krat sa zobudí ale ak sa zobudí napr o 4 ráno tak už aj tak okolo siedmej je hore ...to si tak už dáko zvykla a potom buntoší 😀
no brodiť skôr než člapkanicu nie?! si dám asi gumáky alebo čo... 😖
@slavuska30
@bonninka no to som ani ja nevedela ako to je s busmy.. no to s svinstvá že opýtať sa to som ešte ani jednu nevidela mamiku že by sa pýtala...
@slavuska30 hihi no zlatučký !!! 😉

@malemimi som zvedava kedy mu vypadaju