Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@bonninka ....tak toto je zase len foto---nevidí sa toľko....už aj mm mi hovorí,že dokedy to budem mať takto 😒
bola teraz u nás sestra--ty kokso mala nenormálne krásne blond vlasy a možno aj z toho som na nervy,že vyzerám ako vyzeram.....ale fakt každá farba mi to tuším hodí viac na hrdzavo 😠
Ahojte dievčatá,
ja sa Vám idem pochváliť. My sme dnes mali rekordne dobrú noc 🙂
Malý zaspal o 21,30h. o 3,45h. som sa zobudila, že pomrnkáva tak som ho nakŕmila ešte v takom polospánku a on spal ďalej až do 7,00h. Ja som sa budila a kontrolovala ho či je o.k. 😉, čo mi bolo podozrivé ako krásne spinká 😉
@nivejka ale čo si minule som nevedela ako sa povie úplná debilina...toto je oproti tomu nič.... 😉 😀
haha no to sú kjásne fotky!!
haha na šťastie nie 😀 😀
no tie vlasy na foto vyzerajú perfektne , si myslím teda ja 😉
mne nechce mm dovoliť sa ostrihať na krátko ...že len podstrihnúť....ach jaj
kukáte STV1?
o babu ta davajú
@nivejka do tesca, lidl. Ideme s mm, konecne je doma. Inak ja som tiez skusala davat pocas dna malu do postielky a nikdy mi tam nezaspala. Vyskusala som ju mat v obyvacke na sedacke a tam spinka 2,5 hodiny. A aj som citala.ze by sa malo dietatu menit miesto na spanie, aby vedelo.ze ked je den je inde a ked je noc je v postielke 😉 U nas to funguje 🙂
ahojte maminky 🙂 no mam kusok času tak som vás prišla pozrieť ....v piatok som bola v škole na skúške V Prešove (skoro dve hodky od nas),a brala som aj malu kvoli dojceniu....bola velmi dobrucka,vecer ked sme dosli domov,tak sa okupkala ,napapala,no ale popol hodke sa tak pozvracala ze az...som sa velmi zlakla....ale mne sa zda ze sa velmi prejedla,lebo nadojcila som ju len raz v Prešove....no ale v sobotu od rana bola uplne horuca, potom som jej namerala aj horučku,tak sme šli na pohotovosť....nanešťastie manžel nemohol ,lebo robil,tak som ju napakovala do sedačky a šli sme taxikom, no des....našťastie akosi sama od seba ta teplota zmizla,tak lekarka na pohotovosti nevedela čo ma povedať,tak robila s malou kadečo,asi hodinu som tam bola 🙄 ,nakoniec neviem odkial prišla na to že malu bolia uška,tak nam sekla antibiotika....no hrozna ta lekarka, taka babka, ma vypocuvala ako dajaku cigošku,že či viem kedy prikrmovať babo,koko stupnov ma mat babo vodičku pri kupkani,a podobne veci.... 😠 ....jak som došla domov,hned som volala našej pediatričke ktora hned povedala nedavat ziadne atb,merat teplotu,a ked je 38,5 dat panadol baby...nastastie uz teplota nebola,mala pekne papala,spala (klop,klop,klop)....len ma na celom telicku cervene bodky,ale doktorka povedala ze to ma z vyrusu (totiz ja som minuly tyzden daco v sebe mala,lebo mi bolo hrozne zle)...vraj sa na malu trosku nalepilo a jej telicko bojovalo s tym....takze som mala rušny vikend...ale dnes je celkom pohoda,tie moje deti su take zaspate,asi z počasia 🙂 ...
@nivejka teeeda aká kočka, normálne som pozerala že kto tu je nový a to ty 🙂
@vejinka krasny vlasáčik 🙂 a fakt vyzera na viac 😉
@mysenac juj krásne detičky 🙂
@slavuska30 jej no zlaty drobček 🙂 a chuti mu duduška? lebo moja mala ani za svet nezoberie 😒
ďakujem kočky, ved vravim že tie naše detičky su krasne ako som pozerala fotky 🙂 no tie šaty dostala od tety,tak som ju vyobliekala a pofotila ju, nechma teta radost 😀

@nivejka nic fotak nezrecutuje 😀 😀 Netreba nic zretusovat, si pekna zena a niekedy sa podari dobra momentka 😉 Ja to poznam xixi My pojdeme dnes na nakupy, musim pozriet co chcem piect na sviatky a uz nakupit a chceli sme uz aj vianocne darceky pozriet, lebo potom to uz bude sialenstvo. Tak som zvedava co sa nam podari. Ale pojdeme iba do Podunajskych, lebo do BA sa mi nechce ist, hlavne v tej clapkanici. No uvidime. A co inak mas dnes v plane?