icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
29. nov 2010

@nivejka nic fotak nezrecutuje 😀 😀 Netreba nic zretusovat, si pekna zena a niekedy sa podari dobra momentka 😉 Ja to poznam xixi My pojdeme dnes na nakupy, musim pozriet co chcem piect na sviatky a uz nakupit a chceli sme uz aj vianocne darceky pozriet, lebo potom to uz bude sialenstvo. Tak som zvedava co sa nam podari. Ale pojdeme iba do Podunajskych, lebo do BA sa mi nechce ist, hlavne v tej clapkanici. No uvidime. A co inak mas dnes v plane?

emily327
29. nov 2010

@nivejka no tento problem sme mali my. Smiem sa opytat kde davas doobeda malu spinkat? Do postielky?

malemimi
29. nov 2010

@nivejka asi si chcela napísať vyretušuje... 😉

malemimi
29. nov 2010

@nivejka hihi my sme boli vonku a hajala a teraz spí na mne opica jedna 😀 ale skôr bdie ... 😉 a ja este aj jem špenát

nivejka
29. nov 2010

1.foto -tatino sa nudil--už sa ma aj kamoška pýtala,že či to máme na krštenky 😀
2.foto - moje vlasy sú hrozné--ešte stále sa neviem zbaviť zostatky čiernej a stále mi to chytá na hrdzavo--takže polka je blond a od polky je hrdzavé ☹ ☹

nivejka
29. nov 2010

@emily327 kde do podunajských ideš?...ja musím niečo navariť,ale nemôžem ísť do obchodu-nemám kočík,tak musím čakať 😒 ...a stále mám v pláne doučiť sa fyziku 😠

nivejka
29. nov 2010

@emily327 ...ano do postieľky....tak sa mi zdá,že sa tam cíti najlepšie až toľko tam neplače---koľkokrát si myslíme,že dávno spinká,lebo je tichučkoa ona oči ako slivky a kuká dookola 😀
inak díky 😀

nivejka
29. nov 2010

@malemimi ...ved ja ti neviem tuším ani skloňovať---hanba mi!!! 😀 😀 😀
to som chcela povedať--vyretušovať 😅

bonninka
29. nov 2010

@nivejka tak ale zrzavé je to náhodou moc hezké, aspoň mě se to líbí, není to tak nudné 😎

nivejka
29. nov 2010

@malemimi takže Sofi bude mať zelenú frizúru 😀

nivejka
29. nov 2010

@bonninka ....tak toto je zase len foto---nevidí sa toľko....už aj mm mi hovorí,že dokedy to budem mať takto 😒
bola teraz u nás sestra--ty kokso mala nenormálne krásne blond vlasy a možno aj z toho som na nervy,že vyzerám ako vyzeram.....ale fakt každá farba mi to tuším hodí viac na hrdzavo 😠

bonninka
29. nov 2010

@ziza55 no krásně jsi ty naše dětičky nafotila. Akorát jak sem nechodím tak často tak už jsem to dlouho hledala, ale sluší jim to spolu klukům 🙂

mircova
29. nov 2010

Ahojte dievčatá,
ja sa Vám idem pochváliť. My sme dnes mali rekordne dobrú noc 🙂
Malý zaspal o 21,30h. o 3,45h. som sa zobudila, že pomrnkáva tak som ho nakŕmila ešte v takom polospánku a on spal ďalej až do 7,00h. Ja som sa budila a kontrolovala ho či je o.k. 😉, čo mi bolo podozrivé ako krásne spinká 😉

malemimi
29. nov 2010

@nivejka ale čo si minule som nevedela ako sa povie úplná debilina...toto je oproti tomu nič.... 😉 😀
haha no to sú kjásne fotky!!
haha na šťastie nie 😀 😀
no tie vlasy na foto vyzerajú perfektne , si myslím teda ja 😉

mne nechce mm dovoliť sa ostrihať na krátko ...že len podstrihnúť....ach jaj

malemimi
29. nov 2010

@mircova ihi no vidíš mne malá zase spala 2x po 4 hodky

a teraz spí na mne a idem ju skúsiť dať do postiľky 😉

malemimi
29. nov 2010

kukáte STV1?
o babu ta davajú

mysenac
29. nov 2010

@emily327 @mircova @ziza55 dakujem za radu aj za pochvaly 😉

emily327
29. nov 2010

@nivejka do tesca, lidl. Ideme s mm, konecne je doma. Inak ja som tiez skusala davat pocas dna malu do postielky a nikdy mi tam nezaspala. Vyskusala som ju mat v obyvacke na sedacke a tam spinka 2,5 hodiny. A aj som citala.ze by sa malo dietatu menit miesto na spanie, aby vedelo.ze ked je den je inde a ked je noc je v postielke 😉 U nas to funguje 🙂

malemimi
29. nov 2010

@emily327 Aha a nepamätáš si kde si to čítala?

emily327
29. nov 2010

@malemimi no ja tu mam kopec casopisov mama a ja a aj kniziek o detoch, tak niekde tam 😀

malemimi
29. nov 2010

@emily327 aha jasne haha 😀 no tak malunká mi spí v obyvke pri mne... 😀

zuzana_m
29. nov 2010

ahojte maminky 🙂 no mam kusok času tak som vás prišla pozrieť ....v piatok som bola v škole na skúške V Prešove (skoro dve hodky od nas),a brala som aj malu kvoli dojceniu....bola velmi dobrucka,vecer ked sme dosli domov,tak sa okupkala ,napapala,no ale popol hodke sa tak pozvracala ze az...som sa velmi zlakla....ale mne sa zda ze sa velmi prejedla,lebo nadojcila som ju len raz v Prešove....no ale v sobotu od rana bola uplne horuca, potom som jej namerala aj horučku,tak sme šli na pohotovosť....nanešťastie manžel nemohol ,lebo robil,tak som ju napakovala do sedačky a šli sme taxikom, no des....našťastie akosi sama od seba ta teplota zmizla,tak lekarka na pohotovosti nevedela čo ma povedať,tak robila s malou kadečo,asi hodinu som tam bola 🙄 ,nakoniec neviem odkial prišla na to že malu bolia uška,tak nam sekla antibiotika....no hrozna ta lekarka, taka babka, ma vypocuvala ako dajaku cigošku,že či viem kedy prikrmovať babo,koko stupnov ma mat babo vodičku pri kupkani,a podobne veci.... 😠 ....jak som došla domov,hned som volala našej pediatričke ktora hned povedala nedavat ziadne atb,merat teplotu,a ked je 38,5 dat panadol baby...nastastie uz teplota nebola,mala pekne papala,spala (klop,klop,klop)....len ma na celom telicku cervene bodky,ale doktorka povedala ze to ma z vyrusu (totiz ja som minuly tyzden daco v sebe mala,lebo mi bolo hrozne zle)...vraj sa na malu trosku nalepilo a jej telicko bojovalo s tym....takze som mala rušny vikend...ale dnes je celkom pohoda,tie moje deti su take zaspate,asi z počasia 🙂 ...

@nivejka teeeda aká kočka, normálne som pozerala že kto tu je nový a to ty 🙂

zuzana_m
29. nov 2010

@vejinka krasny vlasáčik 🙂 a fakt vyzera na viac 😉

@mysenac juj krásne detičky 🙂

@slavuska30 jej no zlaty drobček 🙂 a chuti mu duduška? lebo moja mala ani za svet nezoberie 😒

zuzana_m
29. nov 2010

@emily327 no krásna babika a ako krásne sa smejká 🙂 aj ja myslím že aj pohodovým tehotenstvom to môže byť,že je bábo tak spokojné

@bonninka jej zlatučký chorbáčik, a blondačik? 🙂 moje deti su obe čierne hehe a pritom ja som taka biela ako stena a blond, ale manžel je taky tmavši

zuzana_m
29. nov 2010

@nivejka jej aka krasna je Lili 🙂 a aku ma retiazku teda tá sa má 😉

no baby musím uznať že tie naše oktobrovčiatka sú všetky krásne, podarili sa 😀

zuzana_m
29. nov 2010

tu je moja bambulka

malemimi
29. nov 2010

@zuzana_m no tak hlavne že je už všetko OK! 😉

malemimi
29. nov 2010

@zuzana_m jee a ako si ju vyfešákovala !!! 😀 😀 😉

ziza55
29. nov 2010

@zuzana_m jeeeeeej rozkosne babatko

zuzana_m
29. nov 2010

ďakujem kočky, ved vravim že tie naše detičky su krasne ako som pozerala fotky 🙂 no tie šaty dostala od tety,tak som ju vyobliekala a pofotila ju, nechma teta radost 😀