Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 no a hrozne ma to mrzi, lebo ja som chcela dlhod lho len kojit, ale hladneho ho predsa nemozem nechat =D ani ja sa uz neviem dockat poradne, som taka zvedava kolko vazi
@ela2710 no myslim, ze sa vobec nemusis trapit nad tym, ked sa neda len kojit a snazila si sa vsetko preto urobit, zas nemozes nechat maličke hladne..a vidis aj tak este kojis 🙂 🙂 🙂 aj ja som uz zvedava na vahu..dufam ze pribral 😀
@slavuska30 mna uz asi sprdnu 🙂 uz minule vravela, ze maly ma 5480 g - ze je to vaha ako pre trojmesane dieta
@ela2710 😀 😀 😀 😀 hlavne, že je zdravy..no čo nedas mu jest ked pyta??? 🙂
@ela2710 ja som tiez porodila 11.10 a 11.11.sme boli na poradni a z váhy 3550 😀 gr mal 5040gr....takže tiež riadný skok si myslím...
@borabora666 fuha..pekne ti pribral..bucko 🙂
@slavuska30 fuuha no ja nekrvacam uz od 3 tyzdna po porode a uvidim kedy pride MS, ja som aj zabudla,ze by som nejaku mala dostat 😀 po tak dlhom case xixi som si zvykla,ze ziadna nie je 😀 😀
@emily327 no ved ja som tym prekvapena...vobec som na to ani nepomyslela a teraz toto 😝 , musim to dako odsledovat a potom sa teda objednam..no čo už... 😝 tak hadam ostatne bude ok 🙂
@slavuska30 aj teraz mu idem spravit, uz vstal 🙂
@borabora666 no tiez pekne 🙂 tak dufam, ze vam to tak vydrzi, ty len kojis?
@slavuska30 no ano,ale tak papa nutrilon,chcela som kojit co najdlhsie,ale bol mi stale hladny....cez den som ho musela mat na prsu stale,ked nie tak reval a reval.... ☹
@ela2710 nie...uz som pisala slavuske...sme na nutrilonuuz od druheho tyzdna bohuzial....ale teraz mam spokojne miminko....konecne
@ela2710 ok..tak papkajte..moj konečne zaspal 🙂
@borabora666 hlavne je, že je teraz spokojny, zas neni dobre sa trapit zbytočne...ked je spokojny tak je fajn 🙂 🙂 🙂
@borabora666 ja davam materske a potom bebu pro 1, lebo maly mi bol stale hladny
@slavuska30 este tlaci 🙂
@ela2710 😀 😀 zlatý
no dufam, ze sa vykaka aj bez pupika 🙂 dnes sa mu dako nechce spinkat
@ela2710 ..nemáš nejaku fotku maleho? 🙂
@borabora666 tak ako citam hore sme na tom rovako, mne na prsniku zaspaval a potom reval ako o dusu kazdu chvilku
@slavuska30 mam ale na pokeci, ty nie si registrovana na pokeci?
@ela2710 som, ale chodim už len tak občas 🙂
@ela2710 no ja mam skusenost uz od male dcerky,co bola prva...ta mi revala v noci a cez den ako tak....leviathan bol naopak,cez noc ako tak a cez den reval....takze som uz vedela co na neho bude platit.....viem,ze kojenie je naj,ale tak nechaj dietatko hladne...to sa neda.....teraz mame spokojne brusko a ten vahovy naskok vybeha,ked zacne chodit 😀
@slavuska30 aha tak pod teraz na pokce, ukazem ti maleho, napis mi na nick ela2710
@borabora666 aj ja si myslim, a ked ho este vyhodi do vysky tak sa tie kila naviac stratia 🙂
@ela2710 ok
@slavuska30 no vsak je tucko? 🙂 🙂
@ela2710 je nadherny, taky ozaj bucko... 🙂 🙂 🙂 na zjedenie... 🙂
@slavuska30 dakujem 🙂 kukala som, ze aj vy mate dvojitu bradicku 🙂 mas krasne babo, a ty uz mas tri deti? mne pripadas dost mlado 🙂

@emily327 ja sa chcem teraz objednat, a akurat zistujem, že som dosatala asi mrchu..des...ked som kojila dceru, nemala som mrchu pol roka 😝