icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
1. dec 2010

@malemimi ani ja som si nic nevsimla 😀

malemimi
1. dec 2010

@stanka02 framikoin je antibiotikum 😖

malemimi
1. dec 2010

@ziza55 no pekne ...tak snáď im to pichli nie?!
ako ani ja nemámnic na ramene vieš co ma´ávaju niektori a ani mm to nema

ziza55
1. dec 2010

@malemimi aha..myslis tu smiesnu znacku co maju daktoriiii..chichi...myslim ze to sa este zastaralo nejak ockovalo...ze im ostala taka peciatka 😀 ...to uz nezostava myslim
ale to ze to ma teraz hnisat...to myslim ze nema stym nic spolocne..je to iba reakcia ..ktora sa spontanne zahoji a nic tam nezostane

stanka02
1. dec 2010

Dnes bojujeme uz hodinu. Matusko chce buvat, taha cumlik, no on ho taha tak, ze prudko von a dnu. Takze kazdu chvilocku ho ma vonku a potom krici, konecne asi zabuval. Dufam. 🙂

malemimi
1. dec 2010

@ziza55 takže keď tam nič nemá je to OK teda ani hnisave?

stanka02
1. dec 2010

@malemimi ja viem, prave toto mi na tej lekarke vadi, ze na vsetko dava lieky.

malemimi
1. dec 2010

@stanka02 chuda trdielko malunke

malemimi
1. dec 2010

@stanka02 aha hmm treba jej povedať asi že nechceš hneď ATB

stanka02
1. dec 2010

@malemimi on tak hltavo papa 🙂 a rovnako taha aj cvumel, no flasu mi nechce, skusala som mu davat feniklovy caj, no tahal cumel a caj vyplul na plienocku, tak som sa na to vykaslala nasla som inu variantu. Expert moj malicky.

malemimi
1. dec 2010

@stanka02 hihi moju malú napína s dudla a aj s dudla od flašky 😀 😀 😀

stanka02
1. dec 2010

@malemimi uvazujem o zmene, no neviem nikoho, kde by som mala aspon aku taku niekoho skusenost, ze dava skor prirodne veci a az nakoniec antibiotika, je mi jedno kde v BA by lekar/ka bol/a

stanka02
1. dec 2010

@malemimi on ma rad dudel, no len ten gumeny /nuk/, silikonovy nechce ani za svet.

malemimi
1. dec 2010

@stanka02 hmm ja neviem ja tu moju nepoznam moc tiez skusam

stanka02
1. dec 2010

Idem varit, Matusko buva, dufam, ze to stihnem pokial vstane. 🙂

zucha
1. dec 2010

@ziza55 zrejme budeme musiet ist po roku na preockovanie 😒

emily327
1. dec 2010

@zucha fuu to mi odlahlo, dakujem pekne zacala som sa bat,ze prechladla alebo nieco chytila dnes v ordinacii u pediatra. Som fakt rada,ze to tak nie je. Nevadi mi to, hlavne,ze ju nic neboli 😉
@zucha @ziza55 No ja som si to praveze tiez vobec nevsimla, ked sa ma na to susedka opytala vyzerala som ako matka, co vobec nekuka na to svoje dieta. Ona mi vravi,ze to urcite hnisalo alebo bolo cervene a ze ak nie tak je tam chrasticka, co je vidiet. No ja som si to fakt vobec nevsimla, lebo chrasticka tam je ale taka mini a bleda. Ved to prave,ze neviem, ci je to v poriadku,ze na to rucicka nezareagovala alebo nie.
@malemimi ockuju zvycajne do lavej rucicky trosku nizsie ramienka 🙂
@stanka02 a co ti na to lekarka povedala? Ze je to zle,ze to hnisa?

emily327
1. dec 2010

@nivejka ahoj ahoj, no asi jej dame prepichnut uska, ale asi nastrelit. Cim skor, tym asi lepsie. Ja som od kedy je malinka na svete hrozne nerozhodna. Aj s krstom to tak bolo a nechali sme to na buduci rok a teraz nausnicky a ockovanie proti rotavirusom. Boze moj, ked sa mam rozhodnut za seba, tak je to v pohode ale ked za malu, tak sa bojim hrozne tej zodpovednosti za to rozhodnutie ☹

stanka02
1. dec 2010

@emily327 vraj to je normalna reakcia, nas ockovali, az ked mal Matusko 3 tyzdne, mozno preto to tak blbo znasa

stanka02
1. dec 2010

@emily327 preto, lebo sa skor narodil a naw zaciatku slabsie priberal ☹ ☹

emily327
1. dec 2010

@stanka02 aha no normalna hm no to znamena,ze ked nam to nehnisalo,ze to budu musiet preockovat?

stanka02
1. dec 2010

@emily327 na Kramaroch, ked ho ockovali povedali, ze mozno to bude hnisat, ze kazde babo to znasa inak, takze podla mna nevadi, ked to nehnisa.

zucha
1. dec 2010

@stanka02 aj ja som maleho dala ockovat okolo troch tyzdnov. To nezalezi od toho, kedy to je

emily327
1. dec 2010

@stanka02 ach jaj no keby mi ten pako pediater aspon na to nieco povedal, ale mala zacala plakat a on to zahovoril, tak som sa nic nedozvedela. Keby tu bol iny pediater hned menim toho mojho, lebo ten berie deti ako na pase, vobec sa im nevenuje a nepocuva mamicky co hovoria alebo sa pytaju. Viac mi poradi sestricka ako on ach jaj 😢 Normalne mam chut si zaplatit sukromneho pediatra, ktory by pozrel malu od hlavy az po paty a mala by som aspon klud na dusi,ze jej nic nie a ze je v poriadku. Lebo ako mala zlomenu klucnu kost od porodu, vobec sa jej na to ani len nekukol a uplne to odignoroval ☹ Ziaden zaujem.

stanka02
1. dec 2010

@emily327 ja by som tiez zaplatila, keby som vedela komu

emily327
1. dec 2010
stanka02
1. dec 2010

@emily327 veru ☹

lenkaoravcova
2. dec 2010

No my mame dnes za sebou super noc, maly spal od 22.00 do 4.00 bez papania a zobudenia, tak som sa dobre vyspala. Predtym bol tri dni a noci velmi nekludny stale ho brusko bolelo, kupila som na odporucanie svokry pediatricky BIGAIU, su to nieco ako laktobacily doplnok stravy a vyzera to klo klop ze nam to pomohlo. 🙂

lenkaoravcova
2. dec 2010

Baby, keby ste niektora z Vas mali zaujem o nafotenie babatka tak moja velmi dobra kamaratka foti, nejake moje foto ste uz asi videli, prikladam este sem a ma aj profil na konikovi takze keby nieco dajte vediet. Rada poskytnem viac info.

emily327
2. dec 2010

Dobre ranko, my sme sa rano zobudili a malinka je cela vysypana Neskutocnu alergicku reakciu ma chudatko moje. Ale zacalo to uz malinko vcera, tak som rozmyslala,ze z coho to moze byt. Vymenila som uz olivovy olej za Nivea Baby olejcek a zacala som jest cherry paradajky, inak ziadne ine veci nemohli, jem stale to iste. Tak olejcek uz pouzivat nebudem a ani paradajky jest, len ju to chudatko velmi svrbi usko si skoro trha od toho. Ma to na celom telicku fnuk a vidim,ze aj cele usko posypane takou cervenou krupickou Ach jaj. K pediatrovi nejdem lebo ten mi povie,ze som nieco zle zjedla a posle ma domov. To nema vyznam tam ist. Neviete poradit co s tym?

Inak malokto sa tu vyjadril k ockovaniu proti rotavirusom, budete davat??????????