icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
2. dec 2010

@lenkaoravcova krasne fotky 😉 Krasne babatko a mamina 😉

stanka02
2. dec 2010

@lenkaoravcova nadherne fotecky a kde foti?

malemimi
2. dec 2010

No my sme aj z vychádzky doma napapkaný a teraz by sa mohla maminka najesť 😀

malemimi
2. dec 2010

@lenkaoravcova tak super ste sa vyspinkali po tých zlých dňoch...
krásne fotky!!! 😉
@emily327 fúú moja tak to je zlé... a ja dám asi všetko čo sa dá očkovať nech to má ..

stanka02
2. dec 2010

@emily327 ja to ockovanie budem davat, zistovala som si o nom a vraj je to dobre aj ked bude velky. urcite toto ockovanie dam. Chcem mu dat ockovanie, ktore treba, ktore je dobre, no nechcem ho na druhej strabe ockovat ak to nie je potrebne.

tanija133
2. dec 2010

@emily327 Ja som to este nestudovala, a naco je to dobre to ockovanie proti rotavirusom?

bonninka
2. dec 2010

@nivejka pod jménem Marta Veverková 🙂

bonninka
2. dec 2010

@nivejka tak to jsme dvě, já včera taky šla v té chumelenici kočíkovat, všechny děti bobovaly, ale jinak nikde ani noha 😀

bonninka
2. dec 2010

@malemimi to bylo ještě za stara očkování proti černým neštovicím nebo černýmu kašli, nevím už přesně, ale poslední rok, kterej se očkoval byl rok 1978, takže všichni mladší tuto jizvu po očkování už nemají 😉

ziza55
2. dec 2010

@lenkaoravcova kraaaaaaaaaaasne otecky.pekna pamiatka ..mozes mi napisat kontakt?

malemimi
2. dec 2010

@bonninka aha ďakujem 😉

malemimi
2. dec 2010

@bonninka no inak aj my sme boli včera a ostatný sa sánkovali a aj dnes sme sa brodili po ,,tráve,, snehu tam kde žiadna mamička s kočíkom nejde ale čo som mala robiť keď som chcela na lúke vybehať hafana 😀 😝

malemimi
2. dec 2010

holky ja som ešte nepoužívala espumisan klop klop a dúfam, že ani nebudem musieť ale mala by som ho mať radšej doma?

ziza55
2. dec 2010

@malemimi cicka kolikami trpia chlapci hlavne 😉

ziza55
2. dec 2010

@lenkaoravcova bigaiu?nemyslis biogaiu?

malemimi
2. dec 2010

@ziza55 ja len či pre istotu to mám mať doma...

zuzana_m
2. dec 2010

ahojte kočky.....som tu len na skok,tak ani čítať teraz nejdem čo máte nové,ale všinla som si nové fotky vašich babatiek,sú prekrásne tie detičky 🙂 ....no moja malá je chorá ☹ ....našťastie to nieje až tak zlé (klop klop klop),ale už tretí deň sa trápime,nevie celý deň spinkať,len ju treba nosiť ,hojdať,predtým mi pekne spinkávala cez deň-.....ale bolí ju hrdielko....chúďatko tak ju lutujem,normálne aj plakať normálne nevie,uplne zachripnuta je,až mi je do plaču ked sa trapi,hlavne večer....v sobotu mala teplotu,potom to prešlo, a od pondelka trochu kašlala a zachripla....boli sme včera u doki sa ešte kazať,našťastie mala dychanie čiste,sopliky nema....tak len kalciovy sirup jej mam davať a naparovať nad slanou vodou...a nenechať plakať,aby jej to hrdielko ešte viac nerozdráždilo....tak mi takto teraz bojujeme,som už k.o. pomaly 😢 ....prisambohu si kupim kosmodisk bo ma chrbat šialene boli 😠
tak zatial pa maminky

zuzana_m
2. dec 2010

a ešte mi vravela doktorka aby som jej dávala teraz pá dní čajík kvoli hrdielku, no ale ako ju donútiť? ani z fľaše,ani s lyžičkou, nijak nechce,už ked vidi flašu či lyžičku tak reve a ked jej rychlo kus nastriekam doust,tak vypluje všetko 😅

malemimi
2. dec 2010

holky idem si kúpiť šatku som rozhodnutá ale neviem ktorú je tu 5 druhov a neviem si vybrať podla kvality ...http://www.noseniedeti.sk/e-shop/babysatky-ponuka ☹ ☹ ☹

kattija
2. dec 2010

@malemimi ja som si kupila pred tyzdnom a zatial som sa naucila jeden uvaz 🙂 vyuzila som ju len pri zehleni inak v takejto zime to nevyuzijem, mozno v lete 🙂

malemimi
2. dec 2010

@zuzana_m fuu tak to ma mrzí a skoré uzdravenie a pevné nervy a s tým chrbátom to vydrž ...skús sa sprchovať a dať si na to dosť teplú vodu nech sa ti to uvolní ale aby si sa nespálila ... 😉
no tak to ti neporadim dnes som jej dávala kanavit tak sa mi dobre že nazadávila také ksichty hádzala chúďa

malemimi
2. dec 2010

@kattija hej hej ale chcem to som sa pevne rozhodla aj keby náhodou doma ležala v skrini haha 😀 len bohu žiaľ neviem ktorú značku ktorá je aj kvalitou najlepšia... na každej je niečo iné písane niečo iné lepšie fakt neviem ktorú vybrať ☹

malemimi
2. dec 2010

@kattija chcela som kuk bazar ale nenašla som nikde možno som zle zadávala...

kattija
2. dec 2010

@malemimi ja som kupila na mimibazare, tiez som si ju kupila len preto, ze som ju moc moc chcela :D inak su straasne drahe ☹

malemimi
2. dec 2010

@kattija aha a kde to tam nájdem?? Ďakujem

bonninka
2. dec 2010

@malemimi tak to máme stejný problém, i když já mám miniaturního psíka oproti tobě, ale nechci ho pouštět běhat po tom posoleném chodníku, protože z toho kvanta soli má rozežrané tlapky a pak jí to praská 😒 tak psíka vezmu dolu do nákupního košíku a jezdíme tam, kde se nesolí a až tam ji vypustím vyvenčit,...

bonninka
2. dec 2010

@malemimi jinak my si zatím vystačíme s fenyklovým čajem a Espumisan nedávám. A jak píše Zuzka, tak koliku mívaj spíš kluci, i když moje sestra měla holčičku a ohromně se s tím natrápila. Jinak pokud jste do této doby v pohodě, tak to podle mě horší už nebude 😎

malemimi
2. dec 2010

@bonninka no existuju na tú soľ na lapky taký sprej nemám ho teraz som nestihla kúpiť ale pomáha to a na noc dávam indulonu na labky dobre jej to tam votriem 😉 😉

malemimi
2. dec 2010

@bonninka ja nevime či ju boli bruško či to je ono ale napr dnes v noci tak trochu mrnčala a kopala dosť s nožičkami ale prdela pri tom tak neviem či ju akože bolelo bruško a tak si to uvolňovala...