icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bonninka
2. dec 2010

@malemimi já byla i na kurzu vázání šátků, tam tvrdila kočka, že má nejlepší zkušenosti se značkou Storchenwiege (v podstatě pracovala jen s nimi) a dobré preference mi říkalo plno ženských i na šátky Didymos, ale mě se zdají moc hrubé a nevybrala jsem si žádný extra dobrý vzor. Tak jsem si koupila šátek Medley. Jinak co ti poradím tak se dívej po tom, jestli je šátek elastický (ty jsou jen pro malé miminka-brzy se vytahají) nebo tkané, ty jsou od narození a vydrží pak i větší váhu.
A co bys asi měla zvážit nejvíc, protože šátky nejsou zrovna nejlevnější je to, že ti v něm Sofia možná ani nebude chtít být. Teď jsou ve věku na úvaz kolébka a to se stalo mě. Matěje když dávám do šátku, tak je to dobré do doby, než mu fixuju hlavičku, to se mu nelíbí a strašně řve, tak jsme nakonec koupili minulý týden aspoň klokanku, než bude větší a bude držet hlavičku a bude možné zkoušet jiné úvazy.
Jinak tu jsou návody na úvazy šátků:
http://www.babysatky.cz/index.php?option=com_co...
ono je jich hodně a i na YouTube najdeš, když budeš potřebovat 🙂

bonninka
2. dec 2010

@malemimi jo tak to bude bolení bříška, my se tak vykopkáme a vyprdíme u kojení a pak už je zase dobře. Myslím, že když to odchází, tak je to v pohodě 😉

lenkaoravcova
2. dec 2010

@ziza55 Ano myslim biogaiu a das mi tvoj mail alebo ako ti mam poslat ten kontakt na nu?

malemimi
2. dec 2010

@bonninka jee si moc zlatá pozerala som na tú značku Storchenwiege...no to mi je jasné že možno ani nebude chcieť...
ďakujem ti moc!!
aha no vidíš ani som nevedela chúďa moje malunké ..dnes som si dala acidko tak dúfam bude dobre 😉 a aj jej trochu cvičím z nožičkami keď tak kňučká tak je trochu tichúčko 🙂

ziza55
2. dec 2010

@lenkaoravcova mozes kludne aj do ip 😉

jana_toky
2. dec 2010

@lenkaoravcova a co to vlastne je, kvapky, sirup, alebo? dik 🙂

jana_toky
2. dec 2010

Ja tiez velmi nestiham sem chodit 😖 , ale ked sem-tam mrknem, snazim sa vas docitat 😉 .

Sme boli dnes vonku sa vyvetrat, lebo vcera sme to neriskovali, bolo fajn, vymrzli sme. Tiez sme poriesili na fare termin krstu. Baby, myslite, ze bude velky pruser, ked nebudeme mat na krste bielu perinku????????????????????????? 😅

jana_toky
2. dec 2010

tak a mame 6 tyzdnov a jeden den 🙂 🙂 🙂

lenkaoravcova
2. dec 2010

@jana_toky probioticke kvapky 🙂

lenkaoravcova
2. dec 2010

Kocky pozerali ste spravy, davali o materskej a rodicovskej, vraj ked sme na materskej a budeme este aj v januari predlzia nam automaticky matersku o 6 tyzdnov a 5 percent, tak aspon nieco 🙂

lenkaoravcova
2. dec 2010

@jana_toky kraaasny 🙂

malemimi
2. dec 2010

@jana_toky jee no zlatý a tie vlasyská !! 😀 😉

malemimi
2. dec 2010

@lenkaoravcova tak som dobre počula...sa teším hihi 😀 😀

jana_toky
2. dec 2010

@lenkaoravcova
dakujem 🙂
@malemimi
dakujem 🙂

emily327
2. dec 2010

@lenkaoravcova no mna sa to netyka, skoda. A ked skoncim matersku tak dostaneme teda tych 256 eur? Ci to znizili na tych 190? Ako to je?

malemimi
2. dec 2010

jaj holky dnes budem mat MCdonald sa teším hihi

@jana_toky malunkej to prechádza tie chrastičky u vás ako?

emily327
2. dec 2010

@jana_toky jej aky maly zlatusik 😉
Musime dat potom ked drobci budu vacsi, niekedy na jar take stretko niekde na ihrisku pre deticky a stretnut sa 😉 Bolo by to super nie? Mam pocit,ze je tu viac chlapcov ako dievcat 🙂

emily327
2. dec 2010

@malemimi aj u nas a aj ta alergia vdaka bohu, uz ziadnu niveu baby nechcem vidiet, ☹

malemimi
2. dec 2010

@emily327 hihi no kto vie aký tu je pomer chlapcov a dievčat...
hej hej no tak hlavne že to prechádza

lenkaoravcova
2. dec 2010

@emily327 190 ☹ , 256 budu ma mamicky ktore to poberaju uz teraz a to do tych 2 rokov a preco sa ta to netyka?

tanija133
2. dec 2010

@jana_toky kraassny je adamko, aj mate pekne profilovu fotku spolocnu, musim uz aj ja nieco taketo poriesit.... 😉

emily327
2. dec 2010

@lenkaoravcova lebo ja nepoberam slovensku matersku 😉

emily327
2. dec 2010

@lenkaoravcova to fakt? iba 190 euro??? Do do riti ☹ Hlavne,ze clovek pracuje uz 13 rokov ☹

stanka02
2. dec 2010

@lenkaoravcova Ahoj, posles mi prosim ta kontakt na tu znamu, co foti do IP?

ziza55
3. dec 2010

babyy caute..aku ste mali noc?my dne s katastrofa...kazde hodku a pol hodky hore...furt chcel papat..mrncal nepokojny...no hruuuza..ja mam od vcera hnacky..neviem ci nejaka viroza alebo co...myslite ze mozem kojit?bojim sa ze je maly nepokojny z toho..

slavuska30
3. dec 2010

@hirunka my sme boli na tej zahradnickej v stredu , len sme ho vytiahli z vajca a dali dole kombinezu, že ho zamera, pozrela na maleho, povedala, že potrebuje velkost 2, že možme ist domov, objednaju to a zavolaju mi, este zatial sa neozvali 😒
..

slavuska30
3. dec 2010

@bonninka dik, este sa stale neozvali, tak zatil balime velmi na siroko ako povedal dr 😒

slavuska30
3. dec 2010

@nivejka dakujem 🙂 inak si super 🙂 , neboj, mne sa tiež furt nechce do toho 😀 😀 😀 😝

slavuska30
3. dec 2010

@tanija133 🙂 diky 🙂