Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova nadherne fotecky a kde foti?
No my sme aj z vychádzky doma napapkaný a teraz by sa mohla maminka najesť 😀
@lenkaoravcova tak super ste sa vyspinkali po tých zlých dňoch...
krásne fotky!!! 😉
@emily327 fúú moja tak to je zlé... a ja dám asi všetko čo sa dá očkovať nech to má ..
@lenkaoravcova kraaaaaaaaaaasne otecky.pekna pamiatka ..mozes mi napisat kontakt?
holky ja som ešte nepoužívala espumisan klop klop a dúfam, že ani nebudem musieť ale mala by som ho mať radšej doma?
@lenkaoravcova bigaiu?nemyslis biogaiu?
ahojte kočky.....som tu len na skok,tak ani čítať teraz nejdem čo máte nové,ale všinla som si nové fotky vašich babatiek,sú prekrásne tie detičky 🙂 ....no moja malá je chorá ☹ ....našťastie to nieje až tak zlé (klop klop klop),ale už tretí deň sa trápime,nevie celý deň spinkať,len ju treba nosiť ,hojdať,predtým mi pekne spinkávala cez deň-.....ale bolí ju hrdielko....chúďatko tak ju lutujem,normálne aj plakať normálne nevie,uplne zachripnuta je,až mi je do plaču ked sa trapi,hlavne večer....v sobotu mala teplotu,potom to prešlo, a od pondelka trochu kašlala a zachripla....boli sme včera u doki sa ešte kazať,našťastie mala dychanie čiste,sopliky nema....tak len kalciovy sirup jej mam davať a naparovať nad slanou vodou...a nenechať plakať,aby jej to hrdielko ešte viac nerozdráždilo....tak mi takto teraz bojujeme,som už k.o. pomaly 😢 ....prisambohu si kupim kosmodisk bo ma chrbat šialene boli 😠
tak zatial pa maminky
a ešte mi vravela doktorka aby som jej dávala teraz pá dní čajík kvoli hrdielku, no ale ako ju donútiť? ani z fľaše,ani s lyžičkou, nijak nechce,už ked vidi flašu či lyžičku tak reve a ked jej rychlo kus nastriekam doust,tak vypluje všetko 😅
holky idem si kúpiť šatku som rozhodnutá ale neviem ktorú je tu 5 druhov a neviem si vybrať podla kvality ...http://www.noseniedeti.sk/e-shop/babysatky-ponuka ☹ ☹ ☹
@zuzana_m fuu tak to ma mrzí a skoré uzdravenie a pevné nervy a s tým chrbátom to vydrž ...skús sa sprchovať a dať si na to dosť teplú vodu nech sa ti to uvolní ale aby si sa nespálila ... 😉
no tak to ti neporadim dnes som jej dávala kanavit tak sa mi dobre že nazadávila také ksichty hádzala chúďa
@malemimi tak to máme stejný problém, i když já mám miniaturního psíka oproti tobě, ale nechci ho pouštět běhat po tom posoleném chodníku, protože z toho kvanta soli má rozežrané tlapky a pak jí to praská 😒 tak psíka vezmu dolu do nákupního košíku a jezdíme tam, kde se nesolí a až tam ji vypustím vyvenčit,...

@lenkaoravcova krasne fotky 😉 Krasne babatko a mamina 😉