Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova .....fotky sú úžasné 🙂 🙂 .....už viem po kom má malinký krásne očká-no po maminke 🙂 🙂 😉
ako nám krásne sneží haha ... 😀 😀 😀
@malemimi no to este neviem... 😝 neozvali sa, tak im to asi este nedoslo na sklad, ale neviem si teraz ani dost dobre predstavit ako sa dostanem do mesta teraz, lebo u nas kyda snehu 😠 😠 😠
@jana_toky 🙂 🙂 jejda aky je krasny 🙂 🙂
ahojte baby....včera som sem ani nestihla pozrieť ☹
aj tak včera bol úplne na hovno celý deň--musím to tak povedať,lebo ešte teraz som z toho mimo a každú chvíľu si na to spomeniem 😒
....mala som ísť na vyšetrenie k dr.po šestonedelí na vyšetrenie....mm nestíhal pre mňa prísť,alebo že by mi len auto priviezol 😖 tak mi nič nezostávalo a ísť z jeho autom--naložila som deti...polka cesty prebehla v pohode-ved cesty boli mokré a potom som sa rozhodla ísť cez dedinu a to som veru nemala robiť ☹ ☹ ...už pomaly na konci dediny som dostala taký šmyk,že ma hádzalo z jednej strany na druhú-robila som hodiny ☹ ...no ja som myslela len na to najhoršie,ale aj tak som stále myslela na to a robila všetko preto,aby som to auto aspoň nejako ovládla--len bohužiaľ ja som proste letela z autom ako na lyžiach---to bolo ešte tak strašne veľké šťastie,že nič nešlo oproti ani za nami,že na tej ceste som bola len ja,lebo to by dopadlo katastrofalne.....nakoniec to skončilo tak,že som dostala úplne hodiny a hodilo ma to do priekopy do proti smeru a tam som až na snehu riadne skočila na brzdu a v tom auto zastalo--až sneh ho zastavil.....ešte ako som otočila a letela do protismeru videla som pred sebou strom a fakt všetci svätí boli okolo mňa,že som ani doňho nevrazila,ale otočila som sa okolo neho a zastala som ani nie 20cm od neho--v polke auta.........
toto bol veru môj najhorší zážitok,alebo aspoň ten hrozný šok a strašná bezmocnosť---v hlave mi len lietali myšlienky na deti a hlavne aj na malinkú....
ako nám by sa možno ani nič nestalo--je to auto ,čo má 3tony,ale takéto niečo udržať na zľadovatelej ceste je zázrak...viem,že som nahlas zakričala,že "bože nie!! "
musela som to napísať a vyrozprávať sa,lebo mi je fakt ešte ťažko z toho a každú chvíľu si na to spomeniem a že ako som to vlastne dokázala.....moja staršia dcéra bola z toho úplne v šoku ☹ ☹ ☹
@nivejka ..fuha, no vseci svati stali pri vas, muselo to byt hrozne, este ze sa vam nic nestalo..
@slavuska30 .....fakt to bolo strašné--to sa ani opísať nedá 😢 .....ešte toľko myšlienok mi za tých pár sekund-minut prebehlo hlavou--no ako by som sa lúčila zo životom....a to som zažila toho dosť v živote,ale toto bola hrozná bezmocnosť a zúfalstvo a pritom si udržať chladnú hlavu a nejako to vyriešiť..
@nivejka chuda moje, boze to je fakt dobre,ze sa vam nic nestalo a ze nic neslo. Hlavne,ze ste v poriadku cmuk Ked som si to citala, tak ma zimomriavky obchadzali brrr normalne som pocas citania sedela v tom aute s tebou - resp. bola vodic, tak som sa do toho vzila brrr
@ziza55 ahoj my sme mali super noc, mala spinkala od 22:00 do 4:00 a potom sa zobudila o 8:00 rano. Parada. Len zaspinkat bol problem, asi kvoli tej alergii lebo sa stale trela o mna ked bola na ramene. Ale potom nastastie zaspinkala. A maly moze byt nekludny ale jemu to,ze ty mas hnacku nemoze nijako ublizit. Horsi je virus ☹ Ak by ti to neprechadzalo utekaj k lekarovi. A hlavne VELA PI 😉
@nivejka ..no ti verim, v okamihu mas pred očami cely svoj život, a vieš , ze nemožes nic urobit, len dufat je hrozne...este ze ste z toho zimneho pekla tak vyviazli...no des a hruza len to čitat nie to este prežit..si šikula ze si to tak zvladla, neviem akoby som ja zareagovala..
@slavuska30 .....v tom momente ,ako som dostala šmyk som si spomenula na to,ako mi vždy mm prízvukuje,že neskočiť na brzdu,ale pridať plyn--ale to so s tým autom letela no strašne--ja som nestíhala točiť nadoraz volantom--a auto si aj tak robilo čo chcelo...
už potom od doktora prišiel mm mojím autom a to ,ked som do neho sadla,tak mi padol hrozný kameň zo srdca a pomaličky vyrazila domov.
@nivejka no poviem ti mas moj obdiv za to vsetko 😉 ako si to zvladla...ja so neschopna na take veci, ani vodicak nemam, nemam na to odvahu 😝
@slavuska30
vdakaaaaaaaaaaaaa 🙂
@jana_toky 🙂 🙂 🙂
@slavuska30 ahoj Slavka, ako ste dopadli s tou ortezou, ste ju nakoniec niekde zohnali?
@nivejka hej hej to je dobre, ma znamienko ale take malinke a blede, ze som si to nevsimla doteraz ale budem to sledovat.
@ziza55 pokial mas virus v tele a mas teplotu a hnacky, tak ten virus moze prejst do mliecka a to potom moze mat aj maly. Ja by som sa sledovala a ak by sa to zhorsilo teplotou a bolo by ti zle, tak by som urcite kontaktovala lekara. Ale netreba zatial robit paniku, mne tiez po porode bolo zopar krat velmi zle, hnacky, odpadnutie, mdloby atd. a mala bola v poriadku.
@jana_toky len nam ju objednali, mala byt už včera ale asi este nedoratzila na sklad, tak čakam doma na telefonat, kedy mozem dojst na Zahardnicku, aby mu to nalozili, takto to vyzera: http://www.ottobock.sk/userfiles/products/___li...

@slavuska30 no tak aspoň dačo vybavia poriadne či?!