Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky ja ked som pracovala do materskej...som najazdila rocne 40 000km minimalne..vela som behala po slovensku..a tiez som mala par smykov a tukancov..dost to dolahne na psychiku...aspon u mna to tak bolo a keby sa mi to stalo teraz iste by som stratila mlieko..a to si maminy nemozeme dovolit 😉 ked som ostala na materskej..tak som taku averziu dostala na soferovanie 😖 ..a hlavne ked je taketo pocasie..nevies co sa moze stat ..ked som bola predvcerom vonku..prechadzala som cez prechod a taky dilino to ledva ubrzdil..sa mu to smykalo o sto tristo..skoro domna aj s kocikom napalil ...a to som vosla na cestu az ked mi ukazoval z dialky ze ma pusta
@jana_toky diky, akurat teraz volali, že možem dojst, ale u nas je katastrofa snehu, adrahy sa sem z roboty tiez tak rychlo nedostane, takže bud risknem busom s kočiarom alebo počkam do pondelka, no neviem co mam robit 😝
@ziza55 ....tak môj mm si teraz berie dovolenku na pondelok,lebo to idem z Lili na Kramáre na to kožné--kvôli tomu hematonu a ešte s tým jazýčkom na neurologiu----už tento rok nedostane dovolenku ☹
na Kramare musí ísť so mnou ,lebo tam si veru netrúfam normálne a ešte nie v tomto počasí...a neviem si predstaviť,že by som sa mala trepať z Mostu pri BA na Kramáre--ved by som zošedivela--toľko prestupovať a tu od nás je tottál natrieskaný bus,tak by ma ani nezobral -asi ☹
ja mám menšie 😀 --to druhé 🙂
Tak som to ockovanie proti rotavirusom konzultovala so skusenou magistrou a tu je jej nazor:
ona by to urcite nedavala. Nie je to povinne, je to skor obchodna zalezitost, ktora nie je lacna a ze dieta sa rotavirusom v podstate nema kde velmi nakazit. Co sa ona o tom bavila s inymi lekarkami, imunologmi, vacsina je urcite proti. Ze dost ma dieta uz tych povinnych ockovani, nie to pchat este aj toto do neho. a ze ked este aj kojite, je moznost nakazenia uplne minimalna
MOZNO VAM TOTO POMOZE PRI ROZHODOVANI SA CI DAT DIETA ZAOCKOVAT PROTI ROTAVIRUSOM ALEBO NIE.INAK TO STOJI CCA 150 EURO.
je normálne že som dostala mrchu ešte včera doobeda--stále kojím
@slavuska30 ..moja žiadny obdiv--to bolo len šťastie v nešťastí 😉
@emily327 Ved to mna na tom najviac stve ze tym ze to znizili na jednu sumu tak najlepsie z toho vyjdu zenske co nikdy nepracovali lebo namiesto 160 budu mat 190 a tie co makali namiesti 256 iba 190 fasa spravodlivost.
@stanka02 poslane 🙂
@nivejka Dakujem pekne 🙂 , tie dalsie fotky co su tam to je moj starsi syn ked mal 7 mesiacov, ten ma uplne moje oci a mladsi neviem ci bude mat hnede uvidime 🙂
@nivejka Fuuu no hruza este ze sa nic zle nastastie nestalo, to ja som sla v stredu v tej kalamite do senice a spat dve male deti v aute a teda tiez mi nebolo vsetko jedno celu cestu som trpla
@nivejka hej je to normalne vela bab dostane uz pocas kojenia, akurat niektorym detom prestane chutit mliecko lebo menzesom zmeni chut, ale to urcite nebude tvoj pripad 🙂
No my smre dnes opat spali od 22.00 do 4.00 vkuse a potom do pol osmej, dufam, ze jedno krmenie za noc sa uz stane pravidlom a bude len lepsie. Ockovanie proti rotavirusom urcite nedam, kamoska dala a maly ich aj tak dostal.
@lenkaoravcova ...čo si robila v SE?
@lenkaoravcova ....to fakt? som nevedela,že vôbec môžem menzes dostať a už vôbec že by sa menilo aj chuť mliečka ☹
pri prvej som menzes nemala počas kojenia...ako niesú silné,ale menzes to je...
vau, som dala maleho do postielky a on je tichucko a obzera sa tam 🙂 . Som zvedava, ze kolko mu to vydrzi.
Baby, inak kolko vam kychaju babatka? Lebo ten moj aj 6xza den a to vzdy aspon 3x.
@lenkaoravcova ....nooo tak to by som prijala veru aj ja jedno kojenie...my už ako taký systém spania máme od zaspania spinká 4hod v kuse a potom každé 2hodiny zase kojíme ☹ --niekedy sa mi zdá,ža ani medztým nespím 😖
@nivejka Ja tam mam maminu zije tam s manzelom a mojim 5 rocnym bratom 🙂 , a moj druhy syn bol u nej na par dni nech si oddychnem, tak som isla prenho 🙂
@slavuska30 no vidis vsak snad sa ozvu
@nivejka No mam kaomsku co dostala po 2 mesiacoch a koji dalej uz skoro rok, zalezi od babatka, ale mozno sa to len hovori, ze zmeni chut mliecko a mozno to ani pravda nie je a davas este aj ten nutrilon?
@nivejka Ved to je super, ze ked spime vkuse 6 hodin ja mam posledne dva dni normlane pocit, ze som super vyspata 🙂

@slavuska30
no teda, este ze to nie je masivnejsie. Malicky to urcite zvladne a ta s nim. Drzim vam palceky