Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@zucha ale bola by som rada, ak by casom som skoncila na vahe 55 kg takze mam co robit. No zatial to neriesim, ide to dole nejako samo, ale je pravda,ze ja sa v jedeni vobec neobmedzujem, jem ked som hladna a to poriadne. Chlebik, pecivo, varene. Ja som po kojeni stale hladna. A musim jest skoro ako Sonicka kazde 3 hodiny 😀
@zucha no ja som mala pred tehu 59 ale chcem sa dostat na vahu 55kg vtedy som sa citila najlepsie. Len to ide tazko, kedze uz nemame nast 😀 No aj u nas sa kazdy tyzden pecie ale ja z toho moc nejem kedze si davam pozor aby som nezjedla nieco co malinkej moze ublizit, aby nemala koliky.Zatial sa mi to uspesne dari. A varim tiez, u nas je kazdy den varene, ziadny polotovar 😉
@emily327 no a ja mam dve male deti a dostanem stale len 190 eur ☹ ked budem mat rodicovsku
@lenkaoravcova to fakt nie je fer. Ja pracujem uz 13 rokov, nikdy som od statu nic nedostala a platim si odvody cele tie roky a teraz mi daju menej ako niekomu kto nikdy nepracoval, neodvadzal ziadne odvody, to je fakt spravodlivost fnuk
ok, idem ja spinkat, som unavena a moja princeznicka krasne sama zahajala v postielke, ako kazdu noc 🙂 Je to uzasne,ze ju nemusim cicikat ani uspavat 😀
@zucha Inak sa mi zda ze ty to s tymi troma drobcami perfetne zvladas. Moje deti su dost kludne, ale teda mam co robit, klobuk dole, ze zvladas tri 🙂
@lenkaoravcova no a to nevies, ze prostredna ma zlomenu klucnu kost ☹ Ja rozhodne kludne deti nemam 😅
Babulky z Ba kde ste boli s Vasimi drobcami na vysetreni bedrovych klbikov? Najlepsie tak kde ste nemuseli dlho cakat a dalo sa objednat na urcitu hodinu? Dakujem velmi pekne
@jaavaa ahoj....teslova 33,Dr.Kusin...daj si www.ortotop.sk..sono robia kazdy utorok..objednaju ta..stravis tam max 10min.su velmi mili..ochotni..plati sa 14eur.ale stoji to zato..nemusis behat..najprv sono...potom k ortopedovi...vsade cakat..papa
@horalka777 ....no mňa by porážalo tiež!!....ja som dosť prchká a hned aj vybuchnem 😅
poviem to v skratke : ked sa serie,tak sa serie poriadne--no snad to auto zoženieš a už sa len šťastie na teba usmeje 😉
inak ako to vyzerá,ked má prudšiu reakciu na tbc očkovanie?--lebo mojej malej sa to dosť zväčšilo a neviem,či to tak má byť ☹ ...v pondelok idem na tie kramare na kožné,tak sa skúsim spýtať...
baby .... ahojte !!!!!
my máme tuším takú smolu ☹ ...včera mi manžel ránno písal,že sa zdrží v práci a brala som to v pohode--ved cesty sú hnusné a určite jazdí pomaličky...keby som tak vedela,že tým myslel,že dostal šmyk a spadol do väčšieho járku a vonku mrzol 3hodiny--než prišla ťažká technika a vytiahli mu nákl.auto ☹ .....našťastie bol pripútaný a dakoval bohu,lebo inak by mal nohy úplne dolámané.....
ja dakujem bohu,že sa nič nestalo a dakujem aj za to,že mal tie pásy,lebo u neho pásy nebývali zvykom--len pred nejakou dobu ich začal konečne používať.....
volala som mame a tá mi hovorila,že môj otec dostal strašný šmyk na diaľnici aj s prívesným vozíkom a tiež sa mu chvalabohu nič nestalo....
nenávidím zimu !!!...a nenávidím sneh !!!
caf maminy, ja som sa nachvilu prihlasila. Vikend sem moc nestiham chodit, malinky, navstevy, domacnost a tak.
Tak zelam pekny vikendik a hlavne nivejka a rodinka bacha na cestach.
😉
http://www.noseniedeti.sk/predsudky-o-noseni-deti
holky toto si prečítajte tam niššie je že :"Deti sa nosením rozmaznávajú."
V prvom polroku sa bábätko nedá rozmaznať a je na mieste uspokojovať všetky jeho potreby. S pribúdajúcim vekom sa potom postupne naučí, že nedostane všetko hneď. Novorodenec hľadá bezpečie u svojich blízkych a fyzická prítomnosť maminy či otca je často to jediné, čo ho plne uspokojí. Bábätká častokrát plačú len preto, že sa cítia byť opustené a chcú, aby ich niekto držal v náručí – obklopoval ich, pohupoval s nimi, tak ako tomu bolo v maminom brušku. Novorodenec vidí len asi na 30 cm, orientuje sa hlavne hmatom a čuchom. Matka, ktorá ho vezie v kočíku, môže byť pre neho až nepríjemne ďaleko. Nebojte sa teda svojmu bábätku dopriať dostatok fyzického kontaktu. Jeho potrebu pre mazlene, húpanie a nosenie nie je potrebné považovať za manipuláciu s Vami.
@nivejka boze moj, to je hrozne. vy ale fakt mate smolu na cestovanie autom. Hlavne,ze sa vam nic nestalo cmuk A ani nikdy nestane. Opatrujte sa cmuk Moja opytaj sa pls na koznom,ze ako ma reagovat rucicka a ranka po ockovani TBC, mna by to fakt velmi zaujimalo, lebo kazdy tvrdi nieco ine. Nam sa zatial ziadna zmena nedeje ale sledujem to,ze vraj do 3.mesiaca sa to moze este zmenit. Tak lepsie to sledovat. Drzim velmi palce na koznom cmuk
Inak ak vam tato info pomoze: v 3.mesiaci babatka sa ockuje PREVENAROM co je povinne ockovanie. Ak mate moznost, tak si ho dajte do konca roka predpisat ( recept si vybera pacient - rodicia babatka v lekarni aj s ihlou a ampulkou a do ockovania skladuju v chladnicke) lebo od noveho roka by sa zan malo zacat platit. My ho uz mame, v pondelok idem vybrat.

@emily327 tiez mi brusko este visi ☹ Ale zacala som od buduceho tyzdna bojovat a chodim cvicit. Som zvedava, dokedy mi to vydrzi