Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327 Gratulujem k 2 mesiaciku 🙂
Mas pravdu je to hrozne, ked si predstavim kolko je takych rodin co si to mozno nebudu moct dovolit.
Nieco na rozveselenie. Dnes som sa naramne bavila na nasich susedoch. Maju 2 auta, nejazdia na nich a chodia kazdy den odhrnat sneh. Povedala som si , ze to je des ked clovek sluzi autu, nie auto cloveku. To ja som este aj dnes vozila na streche sneh. Vsak staci odhrnut aby som videla, na tu strechu aj tak nedociahnem, lebo som krpec. Neviem si predstavit, ze by som chodila nejazdene auto kazdy den zametat na parkovisko od snehu 😝
POZOR, ZLAVA NA PAMPERS:
http://www.pampers.cz/cz_CZ/ecoupon_sk?src=1&ur...
@nivejka zajtra to skusim odfott, proste je to take dost zapalene, hrbolcek, zahnisane a navyse jej Dr nahmatala uzlinku kdesi, vraj to moze suvisiet, no kiezby som sa do toho rozumela a vedela odhadnut, ci to je vazne, alebo co... 😖
...aby som nezabudla,ako vždy som si nič na seba nekúpila---mám úplné zúfalstvo z mojej postavy ☹ ---nič mi nesedí a vo všetkom vyzerám ako hroch 😠
@nivejka tie podmienky na kojenie na zlatych su najhorsie v meste, ja som si povedala, ze pokial Matusko trochu nepordastie na zlate nejdem. Ja som mu davala papat hore na poschodi v tej restike, uz mali vtedy zatvorene, no prebalit som bola v tom desnom prebalovacom kutiku, fakt desne podmienky. Najlepsi prebalovaci kutik je v avione na poschodi a v ikei, je tam taka mala sedacka na kojenie, kopa miesta, proste super, kludne sa tam vojdu aj dve mamicky.
@zucha ja si to teda neviem predstaviť, že by som všade chodila s malým ...mám síce vodičák, ale v takomto počasí si netrúfam šoférovať....bývam v centre, takže to by ani nemalo význam kým zaparkujem, tak tam prídem aj pešo, ale problém je s tým, že väčšina lekárov je na poschodí a bez výťahu (alebo výťah kede sa nevopchá kočiar) a nemám kede nechať kočiar a len tak niekde pod strieškou by som ho nenechala, lebo asi by som ho tam už nenašla ☹
@stanka02 dakujeme pekne 😉 Inak aj my sme mali takych susedov 😀 No vies, niekto potrebuje ukazat,ze ma peniaze a kupi si auto. Aspon si sa pobavila xixi
Vdaka za kupon cmuk
@ziza55 to netusim moja, kolko sa bude doplacat resp. platit. Viem,ze rotavirus sa plati cca 150 euro. ☹
@hirunka no aka super pomocnicka 😉
@nivejka dakujeme pekne 😉 Ach jaj no poviem ti, clovek si fakt asi musi vazit kazdu sekundu zivota, svojho a svojej rodiny 🙂
Prve kolaciky - linecke kvietocky na Vianoce su uz upecene 🙂 Zajtra sa mozem pustit do dalsich dobrot 😉

Sonicka ma dnes 2 mesiace 🙂 Neskutocne rychlo to ubieha ☹