icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
4. dec 2010

Sonicka ma dnes 2 mesiace 🙂 Neskutocne rychlo to ubieha ☹

malemimi
4. dec 2010

@emily327 jee tak to jej gratulujeme...!!!!
a rátaš to na ťýždne alebo ako? ja podla týždnou lebo aj doktori to tak rátajú my budeme mať 2 mesiace teda 8týždnov v utorok teraz 😉

stanka02
4. dec 2010

@emily327 to je otras, vsak uz pomalicky nic nebude preplacat poistovna.

emily327
4. dec 2010

@malemimi nie ja to ratam od datumu narodenia a mala sa narodila 4.10. 🙂 Dakujeme cmuk

emily327
4. dec 2010

@stanka02 ved to, co rodiny co nemaju peniaze? Tie nebudu mat vobec ockovane deti ☹ Je to hrozne takto sa farmaceuticke firmy zahravaju so zdravim malych deticiek ☹

stanka02
4. dec 2010

@emily327 Gratulujem k 2 mesiaciku 🙂
Mas pravdu je to hrozne, ked si predstavim kolko je takych rodin co si to mozno nebudu moct dovolit.

Nieco na rozveselenie. Dnes som sa naramne bavila na nasich susedoch. Maju 2 auta, nejazdia na nich a chodia kazdy den odhrnat sneh. Povedala som si , ze to je des ked clovek sluzi autu, nie auto cloveku. To ja som este aj dnes vozila na streche sneh. Vsak staci odhrnut aby som videla, na tu strechu aj tak nedociahnem, lebo som krpec. Neviem si predstavit, ze by som chodila nejazdene auto kazdy den zametat na parkovisko od snehu 😝

ziza55
4. dec 2010

@emily327 a nevies kolko by sa za ten prevenar malo cca platit?
@stanka02 haha...no to je sila...ale ludia su vselijaki

stanka02
4. dec 2010
hirunka
4. dec 2010

caute baby.........takto sme mi dnes piekli medovnicky na vianoce

horalka777
4. dec 2010

@nivejka zajtra to skusim odfott, proste je to take dost zapalene, hrbolcek, zahnisane a navyse jej Dr nahmatala uzlinku kdesi, vraj to moze suvisiet, no kiezby som sa do toho rozumela a vedela odhadnut, ci to je vazne, alebo co... 😖

nivejka
4. dec 2010

@malemimi ....aj mne to pripadá,že nás tam ten hore skúša,ale my sa nedáme 😉
dnes sme boli na zlatých z mužovým autom a veru som v ňom sedela ako na ihlách 😒 ....kúpili sme staršej čižmy a menšej čapičku 🙂

nivejka
4. dec 2010

@stanka02 ....mm chcel ísť do avionu,ale skončili sme na zlatých.....bože toľko ľudí--no otras!!--ja to neznášam a som z toho nervozna...inak sú tam otrasné podmienky na kojenie 😠 --ale čo už malá bola hladnučká...

nivejka
4. dec 2010

@emily327 ...Lili sa to fakt dosť zväčšilo a má to tvrdé.......
fakt máme akúsi smolu,ale tá nás sprevádza už rok--jedine máme šťastie,že sme zdravý a máme Lilinku 🙂 🙂
aj by som sem pichla foto,ako bol prevrátený,ale nemôžem...

mircova
4. dec 2010

@stanka02 u toho ortopéda to vraveli každej mamičke, že objenáme vás na január na sono dovtedy balte na široko

nivejka
4. dec 2010

@emily327 ...aj ja gratulujem našej malej princezničke k 2 mesiacom 🙂 🙂

nivejka
4. dec 2010

...aby som nezabudla,ako vždy som si nič na seba nekúpila---mám úplné zúfalstvo z mojej postavy ☹ ---nič mi nesedí a vo všetkom vyzerám ako hroch 😠

nivejka
4. dec 2010

@hirunka ....no teda--už takto Alessia pomáha maminke?....krásne.....a táto fotečka vyzerá akoby mala rok 🙂 🙂 --hotová slečna 😉

mircova
4. dec 2010

@malemimi jem skoro všetko tak ako predtým, možno menej sladkého 😉
.......ja som mu tú hlavičku umývala tým čiernym čajom, ale už to má pekné klop, klop, klop aby som to neuriekla 🙂 tak dnes sme sa už kúpkali a hlavičku umyli len vodičkou

stanka02
4. dec 2010

@nivejka tie podmienky na kojenie na zlatych su najhorsie v meste, ja som si povedala, ze pokial Matusko trochu nepordastie na zlate nejdem. Ja som mu davala papat hore na poschodi v tej restike, uz mali vtedy zatvorene, no prebalit som bola v tom desnom prebalovacom kutiku, fakt desne podmienky. Najlepsi prebalovaci kutik je v avione na poschodi a v ikei, je tam taka mala sedacka na kojenie, kopa miesta, proste super, kludne sa tam vojdu aj dve mamicky.

mircova
4. dec 2010

@hirunka jééj to je podarené, taká malá a už pomáha 😀

mircova
4. dec 2010

@zucha ja si to teda neviem predstaviť, že by som všade chodila s malým ...mám síce vodičák, ale v takomto počasí si netrúfam šoférovať....bývam v centre, takže to by ani nemalo význam kým zaparkujem, tak tam prídem aj pešo, ale problém je s tým, že väčšina lekárov je na poschodí a bez výťahu (alebo výťah kede sa nevopchá kočiar) a nemám kede nechať kočiar a len tak niekde pod strieškou by som ho nenechala, lebo asi by som ho tam už nenašla ☹

malemimi
4. dec 2010

@hirunka jee to už vie držať hlavičku??

@nivejka no to ti verím moja... 😒 hlavne že dnes bolo všetko Ok
a kde si kojila?Čo sa jej zväčšilo to na chrbátiku?

@mircova aha a koľko sa vám to hojilo?

zucha
4. dec 2010

@mircova ja by som asi nemohla fungovat bez soferovania. Jednu musim denne vozit do skolky a zo skolky, s druhou beham po doktoroch, lebo si chuda zlomila klucnu kost a maly vsade s nami ☹

nivejka
4. dec 2010

@stanka02 no ja som bola zhrozená na zlatých--ako niesom fajnová,ale aspoň stoličku tam mohli dať---som sedela na záchode--no strašnééé!!....prebaľovací pult za 1.nechutný
2.robený asi pre 2.metrovú ženu---no našťastie som neprebaľovala 😉

nivejka
4. dec 2010

@malemimi ...tak to má stále také veľké to na chrbátiku,ale zväčšilo sa jej to očkovanie na ramene--a teraz neviem,že či to tak má byť 😒

mircova
4. dec 2010

@malemimi my to máme už 2 týždeň, ale ten čaj som nasadla pred 4 dňami

emily327
4. dec 2010

@stanka02 dakujeme pekne 😉 Inak aj my sme mali takych susedov 😀 No vies, niekto potrebuje ukazat,ze ma peniaze a kupi si auto. Aspon si sa pobavila xixi
Vdaka za kupon cmuk

@ziza55 to netusim moja, kolko sa bude doplacat resp. platit. Viem,ze rotavirus sa plati cca 150 euro. ☹

@hirunka no aka super pomocnicka 😉

@nivejka dakujeme pekne 😉 Ach jaj no poviem ti, clovek si fakt asi musi vazit kazdu sekundu zivota, svojho a svojej rodiny 🙂

nivejka
4. dec 2010

@emily327 ...tak ja som už raz zažila,že som skoro o mm prišla--neprajem to nikomu a preto sa o neho veľmi bojím a vdaka tomu som sa donútila aj urobiť vodičák,lebo bezmocnosť je asi to najhoršie,čo človek vdanú chvíľu prežíva ☹
ked mi včera ukázal foto skoro som skolabovala....

emily327
4. dec 2010

@nivejka ach jaj, to je hrozne. fnuk

emily327
4. dec 2010

Prve kolaciky - linecke kvietocky na Vianoce su uz upecene 🙂 Zajtra sa mozem pustit do dalsich dobrot 😉