Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
inak dnes je moc kosa a mm vravel že až taká že reže tak radšej dnes nejdem von...nebudem zbytočne provokovať a aj tak budeme mať návštevy teda už tu mali byť lebo sme im povedali že na 13tu a nikde nikoho 😀
ani my dnes nejdeme nikam. Uz nam hori 2 adventna sviecka a poobede budem piect kolaciky na Vianoce. Malu sme ulozili do postielky a ideme si lahnut k nej. Von je fakt dobra kosa brrr.
ahojte, ako sa máte, ja na figu ☹
@nivejka ono to znamena ze sa jej vytvorili protilatky keby nie tak by ju museli znova ockovat ale rozhodne to treba sledovat mne pediater povedal ze by to nemalo byt viac ako 1cm.......moja mala to ma trocha vacsia ale lekar to skontroloval ze zatial je to dobre........v najhorsom pripade sa odlozi ockovanie ktore ma mat v troch mesiacoch dokial to nebude ok
@emily327 no nestacim sa cudovat..vyzeraju uzasne tie kolaciky..mnam,,nechce sa ti dojst napiect aj ku mne??chichi
baby inak dnes fakt riadna kosa..my ze ideme k mojej mame na obed v ramci prechadzky...je to cez ulicu..podvozok bol v aute cez noc.. tak ked sme ho chceli zlozit pod branou..normalne bol primrznuty a nedal sa rozlozit 😀 ---tak sme museli ist autom
@ziza55 jasne pridem 🙂 xixi No my sme dnes von nesli, mali sme to v plane ale nesli sme. Chcem pozriet ake pocasie hlasia na zajtra ale ak bude mrznut, tak urcite s malou nikam nepojdem.
@malemimi no a su to kolaciky,ktore mozeme aj my dojcacie matky 😉 Ja budem chodit s malou von maximalne do -3 stupnov. Viac urcite nie. Aj to sa mi zda,ze je dost chladno brrr
dnes som fotila decka 😉 ostatne fotky v albume https://www.modrykonik.sk/fotoblog/vejinka/albu...
toto robil v roku 2008 ale teraz na take nema vonkoncom casu a deti nespolupracovali
inak ani s Erikom to nebolo ruzove pri foteni..sak kukni 😀
ja uz ani nevidim..bruuuu 😉
@nivejka Tak ked sa bojis, chapem, to je ine...... netreba to skrabat.... ☹ Ja zasa soferujem v poho, ale s Miskom som este sama nesoferovala, lebo nechce byt vo vajci, krici tam, ale musim to uz prekonat tento tyzden,a zacat s nim sama jazdit. Proste si musi zvyknut, lebo nechcem byt zavisla , co sa tyka soferovania, stale na priatelovi.... 😉
idete dnes von? ja asi nie..
no tak som ju dala len na balkón a to ho máme krytý tak je to zatvorené pre istotu... 😉
Teda baby, vy stihate piect, obdivujem.
Ja som sa este nedostala ani k tomu, aby som si cesto na medovnicky zarobila ☹ .
V sobotu som piekla len slane tycinky z listkoveho cesta a piekla som ich 4 hodiny, lebo som bola sama doma a maly ma nenachal to v klude dokoncit 😒 .
Asi si zoberiem priklad, ako pise Zuzka, ze budem menej konikovat. Aj ked mam pocit, ze uz sem v poslednej dobe nestiham ani mrknut ☹ .
Inak ta "mliecna chrasta" sa nam opat rozsirila vo vlaskoch a to uz sme mali celkom pekne. Dneska som poslala mm kupit kremik od Biodermu, vraj je odskusany a zabera to velmi dobre.
Majte vsetky pekny Mikulassky dnicek

@malemimi 😉