icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
6. dec 2010

@jana_toky jee no zlatý je!!!!

vejinka
6. dec 2010

@malemimi to nie ja..muz sa s tym trapil tyzden hadam...ja som len fotila 😉

bonninka
6. dec 2010

@nivejka tak vaše rodina má fakt smůlu, doufám, že jste po víkendu celí. Teď už jste si to vybrali zase minimálně na několik let dopředu, tak bude zase dobře 😎

ziza55
6. dec 2010

caute kocky som tu len na skok...sa biflim..zajtra mam 2skusky..drzte palce..som rozmyslala ze ked to nespravim dam si odklad skoly...su to stresy...a pri malom sa toho moc neda... tatino si vzal na zajtra dovolenku tak ide aj s malym k svokruse pokym budem v skole...mlieko mam zmrazene...dufam ze maly bude vediet pit z flase...doteraz furt len cecek tahal...neviete mi poradit kolko by mal vypit na jedno kojenie?aby som im vedela dat instrukcie... mam zamrazene 3nadobky...v jednej je 70ml,v druhej 100 a v tretej 150ml..myslite ze ked celu tu 150ku nevypije...treba to vyhodit alebo sa to moze pouzit na dalsie papanie?dikes

malemimi
6. dec 2010

@vejinka no ale ste oba šikovní

@ziza55 ahoj Zuzka! no ja neviem ani koľko má vypiť a ani či to môžete ešte použiť ale pochybujem viem že som sem dala raz nejaké odkazy aj na uskladňovanie mlieka a tak ale nepamätám si ... kukni cez google
a držím palce na zajtra na skúškach!!! 😉

ziza55
6. dec 2010

@malemimi oki moja dikes...snad to zajtra zvladnu ..

tanija133
6. dec 2010

Mamicky, moj maly ma zapalene jedno ocko, teda nie ocko, ale z ocka mu vyteka taky zlty hnis, nie jetoho vela, ale je aj taky podrazdeny , stale krici...co to moze byt,co s tym?

malemimi
6. dec 2010

@tanija133 neviem čo to je ale jedna holka to tu mala to isté asi a viem že doki to vytlačil a potom dali kvapky či čo a je to Ok tušim...
@ziza55 za málo aj keď som zase nepomohla moc 😉

mona777
6. dec 2010

@tanija133 @malemimi mala som ma prsníku absces - v piatok mi ho rezali a odvtedy je otvorený a vyteká mi z neho hnis - je to hrúza. každý deň chodím na prevez ale od dnes si to mam hojiť sama a prevezovať sama - strašnééé

mona777
6. dec 2010

@tanija133 zavolaj pediatričke radšej

nivejka
6. dec 2010

@mona777 ...ha,ha,ha,ha----ty si mi teda dala 😀 😀 ---tie čierne vlasy mám v cope na fotke sa nevidí a boli až po pás--bohužiaľ museli ísť dole.....blond som bola odjakživa len nejaké 3roky mi šišlo 😀
to si tu moja milá dobre dlho nebola--ty nás takto flákaš??!! 😝

emily327
6. dec 2010

@tanija133 okamzite k lekarovi.

nivejka
6. dec 2010

@tanija133 inak ani Lili mi neznáša vajíčko 😒 ...ked pozerám ostatné detičky,tak im nič nechýba ku šťastiu a pekne tam ležkajú....tá moja je tam strašne nervozna--len sa trepe a rozčuľuje a plačká....

nivejka
6. dec 2010

@ziza55 ....držííím ti moooc palce 😉 😉 😉 ---inak aj ja sa stále pohrávam,že si školu odložím,lebo fakt sa nemám kedy učiť a už ked si k tomu sadnem--neviem sa ani sústrediť a za chvíľu už musím skákať k malej alebo rýchlo doma niečo spraviť ☹

malemimi
6. dec 2010

@mona777 fuu tak to mi je ľúto...

jaj inak my máme také červené za krkom teda kde je tričko ako keby vyšúchané ...dúfam že nič vážne

nivejka
6. dec 2010

@tanija133 ....žltý alebo zelený hnis?---my sme mali zelený a liečili sme to antibiotikami a museli sme masírovať očný kanálik

malemimi
6. dec 2010

@nivejka vidíš mňa akosi tá skleróza neopustila... ☹ pamätám si že to tu niekto spomínal ale že kto je pre mňa ťažké...

nivejka
6. dec 2010

ahojte babenky.........
tak mi sme dnes boli na kramároch 😠 😠 😠 ....pol dňa sme tam strávili--kojiť som musela na záchode ako blbec--hlavne,že je to detská nemocnica,ale pre kojacie maminky sa nejako zabudlo 😒
vybavili sme veľké prd!!!....z kožnej kvôli tomu fľaku na chrbátiku nás poslali na sono,očné,neurologiu--takže všade sme si vystáli radu a nakoniec nás aj tak len objednali.....takže ja som už bola nervozna ako pes a Lili sa tam už tiež nepáčilo 🙄

nivejka
6. dec 2010

@mona777 ....pane bože moja...to musí byť strašné a ešte strašnejšie bolieť-auuuu
drž sa a prajem strašne rýchle uzdravenie 😉

malemimi
6. dec 2010

@nivejka ach jááj to je hrozné tie nemocmice!!!

nivejka
6. dec 2010

@malemimi ....ja som to tušila,že si zabudla 😉 ----jasne bola som to ja 😝 😝

nivejka
6. dec 2010

@malemimi nehovorím o tom,že sa nedalo nikde zaparkovať!!!---o držku!!

malemimi
6. dec 2010

@nivejka hihi sa normálne hanbim ☹ ☹ 😒

malemimi
6. dec 2010

@nivejka no to hej pakovanie v meste či na kramároch ...katastrofa

nivejka
6. dec 2010

@jana_toky ....adamko-adamko ty si mi ale krásny 🙂 --teraz môžeš z Lili vyberať sladkosti 😀
teraz máme 2 mikulášov 😉

bonninka
6. dec 2010

@ziza55 Zuzi, dala bych max. 100 ml na jedno kojení, respektive nakrmení z lahve. Kdyby ještě potom řval hlady, tak se dá určitě troška ještě přihřát. Dát přes noc rozmrazit do ledničky a pak už jen ohřát potřebné množství ve vodní lázni. Jinak určitě mu dej na lahvi dudlík s co nejmenší dírkou, aby mu to z lahve nešlo moc lehko, aby ti pak zase neodmítnul prs.
Jinak držím pěstičky, aby ti to ve škole dopadlo co nejlíp, určitě to zvládneš 🙂

malemimi
6. dec 2010

@nivejka jeej no vy máte krásne fotky...!!!

nivejka
6. dec 2010

@malemimi ...hanba ti 🙂 🙂 ked ma nazývaš holkou 😝 😝 😀

nivejka
6. dec 2010

@malemimi ....tak už táto fotečka raz bola--len som ju poslala aj pre Adamka 😉
musím Lili pochváliť spala celú noc --teda iba s jedným kojením--o 4.tej ráno 🙂 ,ale viem,že to bolo prvý aj posledný krát 😅 ....večer som si dala varené vínko,že by z toho,tak spinkala? 😅

bonninka
6. dec 2010

@nivejka no, tak to jste si na Kramároch užili 😒 Já když si vzpomenu na tu frontu, co byla na chirurgii, tak si nedovedu představit, že bych vyčkala v jedné, natož v dalších 3. Hlavně, že jste to zvládly 🙂