Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
caute kocky som tu len na skok...sa biflim..zajtra mam 2skusky..drzte palce..som rozmyslala ze ked to nespravim dam si odklad skoly...su to stresy...a pri malom sa toho moc neda... tatino si vzal na zajtra dovolenku tak ide aj s malym k svokruse pokym budem v skole...mlieko mam zmrazene...dufam ze maly bude vediet pit z flase...doteraz furt len cecek tahal...neviete mi poradit kolko by mal vypit na jedno kojenie?aby som im vedela dat instrukcie... mam zamrazene 3nadobky...v jednej je 70ml,v druhej 100 a v tretej 150ml..myslite ze ked celu tu 150ku nevypije...treba to vyhodit alebo sa to moze pouzit na dalsie papanie?dikes
Mamicky, moj maly ma zapalene jedno ocko, teda nie ocko, ale z ocka mu vyteka taky zlty hnis, nie jetoho vela, ale je aj taky podrazdeny , stale krici...co to moze byt,co s tym?
ahojte babenky.........
tak mi sme dnes boli na kramároch 😠 😠 😠 ....pol dňa sme tam strávili--kojiť som musela na záchode ako blbec--hlavne,že je to detská nemocnica,ale pre kojacie maminky sa nejako zabudlo 😒
vybavili sme veľké prd!!!....z kožnej kvôli tomu fľaku na chrbátiku nás poslali na sono,očné,neurologiu--takže všade sme si vystáli radu a nakoniec nás aj tak len objednali.....takže ja som už bola nervozna ako pes a Lili sa tam už tiež nepáčilo 🙄
@ziza55 Zuzi, dala bych max. 100 ml na jedno kojení, respektive nakrmení z lahve. Kdyby ještě potom řval hlady, tak se dá určitě troška ještě přihřát. Dát přes noc rozmrazit do ledničky a pak už jen ohřát potřebné množství ve vodní lázni. Jinak určitě mu dej na lahvi dudlík s co nejmenší dírkou, aby mu to z lahve nešlo moc lehko, aby ti pak zase neodmítnul prs.
Jinak držím pěstičky, aby ti to ve škole dopadlo co nejlíp, určitě to zvládneš 🙂

@jana_toky jee no zlatý je!!!!