Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka no to by nastvalo aj mna ☹ To sa mi paci v nemocniciach,ze tam clovek caka cely den a nic nevybavi. Keby si tam nemusela byt s malou dofrasa. Nabuduce sa na to vykasli a objednaj sa telefonicky. Lebo takto je to o drzku, Este jedno stastie,ze ste tam obe nic nechytili, koluje nejaky virus,tak byt s malym dietatom v nemocnici cely den tak to fakt potesi ☹
Kočky, já jsme měla dnes dost blbou noc, ale začlo to už o víkendu 😒 V neděli jsme křtili, takže jsme už
od pátku všechno chystali, abysme pohostili rodinku na oběd a tak,... J8 pekla dort a punčové řezy, s tím, že každý chtěl něco sladkého přivézt jsem si řekla, že to bude stačit. No ale s malým je to na figu práce, pořád stres,...Takže v pátek jsem stihla jen pláty na punčáky a večer korpus na dort, V sobotu jsem upekla ještě jeden korpus na dort, aby byl dost vysokej, chtěla jsem dělat patrové srdce, foto pak přiložím. No a celej den jsem se s tím babrala, co chybělo, to manžel běhal do obchodu, uklízeli jsme, vařili jsme vývar, chystali salát a na řízky, spát jsme šli až o půl druhé, do toho ještě ve 23.00 přijeli svokrovci a spali přes noc,...takže chystat spaní, a všechny obcházet,...řeknu vám, sedla jsem si za celej den jen při kojení a když jsem míchala těsto na marcipán 😒 V neděli to samé, stres, aby se všechno stihlo, venku kosa jako v Rusku a my jeli z P.Biskupic do Ružinova křtít, tak zase jak to malej zvládne, naštěstí to celé prospal, pak rychle domů, péct, vařit a smažit a obsluhovat hosty. Po tom, co odešli, tak úklid, to mi zbylo ještě na dnešek. Spát jsem šla až dnes ve 3:30, manžel odjel v 5.00 do práce a psal mi, že jsem spala tak tvrdě, žě mě nevzbudil ani pusinkou 😎 Ale aspoň to dobře dopadlo,...a až dobiju foťák přidám i fotky 🙂
@emily327 mala som šťastie,že tam bol so mnou manžel,ale aj tak .....všade píše neklopať na dverách a pomaličky to tam ide--no horor a ja som prišla u kožnej na radu a zase nás vybavila velice rýchlo 😠 --aj tak nechápem,prečo kvôli tomu musím ísť aj na očné---žiadny doktor ťa nezoberie bez objednania....nemie si to poškriabať--je to vlastne nezhubný nádor a môže to vymiznúť úplne okolo 9.roka
@bonninka tak to ťa teda obdivujem ako si to zvládla, klobúk dole 😉
My sme sa rozhodli, že krstiny budú v sobotu a po krste sme išli na obed do reštaurácie aj tortu sme si dali upiecť u jednej známej. Ja som bola rada, že som stihla doma upratať, lebo stretli sme sa u nás doma a potom sme išli do kostola, aj to som nervózne pobehovala obliekala malého, žehlila košelu manželovi, rýchlo obliekala seba a potom som ešte malého kŕmila, aby nám tam neplakal.
holky ja mám v prdeli kríže ani hlavu nedám do záklonu ma tak bolí krk 😖
@zucha No tak ty si asi vazne supermama, ked si sa po dvoch pustila este aj do tretieho, lebo ja uz pri tychto dvoch mam pocit, ze dalsie uz nikdy. Ze dve mi budu uplne stacit 🙂
@lenkaoravcova no si predstav, ze mne sa vidi, ze s tymi troma je tu aj vacsia pohoda, ako predtym. Stale sa tu sice krici a napomina, ale aj tak 😉 Horsie to bude, ked uz budu mat taky vek, ze 2, 3, 4. To bude ina bomba
@mona777 boooze chudatko ty mas aku smolu ☹ to z coho mohlo vzniknut? vela mliecka si mala?
@zucha Potom si mozte spravit stvrte hihi 😀
@mona777 A ako sa to prejavilo ze to mas? Prepac, ze sa pytam, len aby som vedela, ze co a ako.
@ziza55 http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/odsava... - bude ti stacit okolo 100 ml pre maleho, a to co nedopije , uz by si nemala vobec pouzit a uz vobec nie zamrazovat.....
..ahojte kočky, tak my mame dneska prvy den tu ortezku na klbiky, cez den to šlo celkom fajn, bol na rukach menej spinkal, pobavil sa, ale teraz na noc je to horsie, nozky ma zohnute v pravom uhle, takze ich ma na d urovnou bruska..musim mu pod nožky stočit na spanie tensiu decku, aby mu nevyseli v lufte 😝 a nepaci sa mu, ze nemoze kopkat nozkami, tak zaspaval prilepeny na cecku, lebo len plakal.. 😒 skusala som ho ulozit aj na brusko, ako to bolo ukazane na tom letacilu, ale to este neni pre neho, lebo ked sa snazi tocit hlavickou nevie ju este pretocit a zabori tvarou do vankusika, tak sa bojim, aby sa nezadusil..tak nam na noc ostava ten chrbatik...teraz spinka uz pol hodku, tak uvidim, co bude dalej 🙂

@nivejka tak dievčatko 😀 😝