icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
6. dec 2010

@bonninka sikovna 😉 Tak uz to mate za sebou a hlavne,ze ste to zvladli, teraz oddychuj cmuk

@tanija133 chod moja s tymto nie su zarty. Ja by som sla hned. Predsa len sa mu moze zapalit este viac kanalik ocny a to uz je o behani po lekaroch.Drzim palce, nech je vsetko ok a daj zajtra vediet co a ako 😉 cmuk

@slavuska30 ach jaj moja, uz nech ste zdravucki a nech mate klbiky v poriadku cmuk je to hrozne ked je to takto neprijemne pre babatko ☹ drzte sa cmuk

slavuska30
6. dec 2010

@emily327 dakujeme.. 🙂 už sa mrvi v postielke ale keby aspon hodinku pospal este... 🙂

emily327
6. dec 2010

@slavuska30 tak prajem pokojnu noc a co najviac hodin spanku cmuk chudatko male, uz nech to fakt mate co najskor za sebou cmuk

slavuska30
6. dec 2010

@emily327 ..dik...takto spinkame..

tanija133
6. dec 2010

@slavuska30 Chudatko malinke, musite to obidvaja nejako prezit a vydrzat.... ☹

bonninka
6. dec 2010

@slavuska30 jaj, tak to máte dost náročné ☹ chudáček je tam tak rozplácnutej ☹ tak přeju, aby mu ten spánek vydržel co nejdéle a hlavně, ať je co nejdřív v pořádku 😎

slavuska30
7. dec 2010

@tanija133 dakujeme... 🙂

slavuska30
7. dec 2010

@bonninka 🙂 vydržal kludne spinkat do polnoci, potom sa uz len mrvil, o tretej papal a potom sme boli hore dve hodky a teraz spinka, musi si len zvyknut dako.. 😒

slavuska30
7. dec 2010

@tanija133 ..a ako sa dari maličkému, prešlo mu to s tým očičkom?

slavuska30
7. dec 2010

@bonninka aky je zlatučky , pekne foto z krštiniek a super torta 🙂

mircova
7. dec 2010

Ahojte mne dnes malý spal od 21,30h. do 5,00h. ráno, nechápem ako to vydržal, možno bol zo včera unavený, boli sme na očnom na tej kontrole tam ho vytrápili, boli sme aj dosť dlho vonku. No a teraz je mrzrutý 😒 Idem ho trošku upokojiť a dať mu papkať.

mircova
7. dec 2010

@slavuska30 držím palce nech, aby si malý zvykol 😉

hirunka
7. dec 2010

@slavuska30 neboj on si zvykne.........aj mala si zvykla na sadru...........mne v noci spi na chrbatiku cez den ju davam na brusko a tusim na brusku sa jej este lepsie spi ale ona je uz zvyknuta na brusku uz ked sme prisli z porodnice tak spala........a to podlozenie no my musime aj chrbatik aj nozky podlozit.............ked je na brusku tak len nozky nam staci podlozit

malemimi
7. dec 2010

@bonninka jee aký je malunký!!! 😀
krásny dort
@emily327 aj aj krk a aj križe 😖
@slavuska30 juu miminko male ach jaj nejako vytrpiet...

malemimi
7. dec 2010

@slavuska30 ach jaj chúďatko ...dokedy to máte mať?
@mircova fuu tak to pekne zadriemal haha 😀 😀

slavuska30
7. dec 2010

@malemimi ,mircova .dakujem...zvykame si, ved každým dnom to bude hadam lepsie.. 🙂

slavuska30
7. dec 2010

@hirunka 😝 maly nevie spať na brušku, skušala som ho cez deň, ale stale myka hlavičkou hore dole a nakoniec si ju zabori tvarou do vankuša 😢 , tak zaspavame na rukach dneska...ked zaspi, tak ho dam do postielky a podlozim nožky 🙂

slavuska30
7. dec 2010

@malemimi do 17.1.potom kontrola a uvidime čo povie dr, zajtra ideme do poradne tak som zvedava kolko vazi, lebo mam pocit, že aj cez 5kg hadam 😀 😀 😀 😀

malemimi
7. dec 2010

@slavuska30 hmm ...hej hej
no to som zvedavá 🙂

slavuska30
7. dec 2010

@malemimi 🙂 🙂 aj ja 🙂 🙂 🙂 🙂

malemimi
7. dec 2010

@slavuska30 y máme poradňu až 21.12. tak si ešte počkáme 😀

slavuska30
7. dec 2010

@malemimi 😀 😀 😀 to budeš mať vianočnu poradnu 😀 😀 😀 😀

malemimi
7. dec 2010

@slavuska30 noo haha.. 😀

tanija133
7. dec 2010

@slavuska30 Vcera som mu v lekarni kupila kvapky OCU FLASH a asi mu pomohli, dnes som chcela ist k lekarovi, ale cez noc mu to uplne preslo, tak nechcem stresovat, tak som nesla, pockam dozajtra.... 😖

tanija133
7. dec 2010

@mircova Super, bodaj by to malinkemu aj vydrzalo, ze?

emily327
7. dec 2010

ahojte, dnes som bola vybrat recepty, hexa a prevenar, nic som nedoplacala 😉 To len pre info, uz som pocula,ze sa volaco za prevenar doplaca ale nic 😉 A ani za recepty som nic neplatila.

horalka777
7. dec 2010

my sme vsetci chori okrem malej, ta ma zjavne protilatky z mojho mlieka...

dnes ma Lydka rekord v neprerusenom spani - 7h!!! Som len vytrestila oci na budik o pol piatej, naposledy papala o pol desiatej vecer... 😕

malemimi
7. dec 2010

@emily327 jee no super teda...
@emily327 no ja mám poradňu 21 a nechce sa mi teraz tam nejako chodiť uvidím ale tiež jej poviem nech mi to teraz predpíše...

malemimi
7. dec 2010

@horalka777 juuu no haluz... haha a nemôže to byť znakom že to tiež na ňu lezie?! klop klop nechcem to zakríknuť...
mne malá väčšinou po kúpani spí tak 5-6 hodín...

malemimi
7. dec 2010

holky ktorá tu má bábo dievča s menom Laura?