icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
8. dec 2010

@bonninka no cicuska...nuk..vcera som bola z toho taka smutna..na kazdeho nervozna...ale co...som si povedala nakoniec...je to predsa skuska...bola som vyskusat 😀 ...
baby...tie prsia sa budu stale tak nalievat?som si myslela ze ked sa kojenie rozbehne bude to v pohode...ale niekedy ich mam ako kamen..niekedy nie...to jedno prso ma picha furt...dokedy to takto bude?
@emily327 nooo ak by som si vodicak neurobila pred 10rokmi...teraz neviem neviem..asi by som sa bala...ta premavka je hruuuuza...jazdia ako blazni..same zacpy..kedysi to takto nebolo...ale zas na druhej strane..ma to svoje vyhody...sadnes nalozis maleho kedy chces a ides...a nie si na nikom zavisla.. 😉

lenkaoravcova
8. dec 2010

@emily327 Ahoj nejako som nepostrehla kde je prosim ta akcia na tie pampers play? Dakujem

malemimi
8. dec 2010

@slavuska30 super!
😉
@emily327 hej hej a bola som za ňou a predpísala nám to a ja by som doplácala budúci rok len 3€ dacčo nie tých 110€

mircova
8. dec 2010

@emily327 dík za info o očkovaniach 😉

malemimi
8. dec 2010

@jana_toky daj vaniš a potom to daj ešte raz oprať aby to nebolo od vanišu 😉

malemimi
8. dec 2010

@ziza55 mne sa tak nalejú keĎ veľa jem ...keď menej zjem menej sa mi vytvorí mlieka

mircova
8. dec 2010

@jana_toky neviem či je to vodou nie som z BA, ale mne to zíde ak to hneď preperiem v rukách s obyčajným mydlom a nechám to namočené, potom klasika v práčke na 40 stupňov používam lovelu....tak skús 😉

malemimi
8. dec 2010

pár fotečiek malunkej včera fotené...

malemimi
8. dec 2010

no škoda že to nie je vidno... tam je pekne rozpísané, že kedy už si objavuje ručičky a tak ...

mircova
8. dec 2010

Dnes som bola na tej kontrole na gynde a chvalabohu všetko v poriadku 🙂 Pýtala som sa na tú antikoncepciu, tak dá sa napísať keď kojím dáka jednozložková. Mne ju dorktorka odporučila až od 4. mesiaca, keď začnem prikrmovať 😉

malemimi
8. dec 2010

@mircova hej hej tak to je super! 😉

udada
8. dec 2010

ahojte baby, konečne som sa sem na chvíľu dostala, nejako pri malej nestíham, už býva dlhšie cez deň hore, v noci je to už dobré, vytvorila si sama režim, ale na rukách je asi najradšej, no čo už, hlavne, že sme zdravé. Dnes som s malou bola na očkovaní, dala som jej aj tie rotavírusy, tak chvalabohu už máme prvú dávku za sebou, tak uvidím, či bude nejaká reakcia (teplota, či nebude nervózna z toho, že ju to bolí), ale snáď studené obklady pomôžu. Ináč 18.12. máme krstiny, tak sa teším, že bude do vianoc pokrstená.
Tak sa majte pekne, keď bude zase čas, tak sem zavítam.

malemimi
8. dec 2010

@udada o vidíš ako sa to spravilo...super... no tak dávaj bacha na malú skrz ten rotavirus... 😉 majte sa pekne a ukážte sa tu a pohladkaj malú za nás!!! 🙂

malemimi
8. dec 2010

holky už ste sa niektorá kúpala so svojim dieťatkom..viete že si napustíte vaňu a tam aj miminko okúpete...

bonninka
8. dec 2010

@malemimi jaká je maličká slaďoučká 😵

malemimi
8. dec 2010

@bonninka ďakujeme 😉

horalka777
8. dec 2010

tak my mame dnes za sebou tu kalmetizaciu v Podunajskych Biskupiciach... Uff, otrasne pocasie bolo, ani cez cestu nebolo vidno tam... No a mame teda uzlinku pod pazuchou, tou, kde ju ockovali 😖 Hnis na mieste vpichu jej vytlacali, 10 dni to nesmie ist do vody... 21. na kontrolu, ci sa uzlinka vstrebava, ak nie, tak atb 😝 😠 ...zacinam nenavidiet tu zaplavu ockovani 😔

malemimi
8. dec 2010

@horalka777 hmm ti verim ach jaaaj to bude dobre

mircova
8. dec 2010

@udada ahoj, napíš nám potom, či bola dáka reakcia na to očkovanie, držím palce aby to bolo v pohde.......užite si tie krštiny 🙂

mircova
8. dec 2010

@malemimi to kúpanie som ešte neskúšala, ale tiež som nad tým rozmýšľala 🙂 , ale určite počkám kým podrastie 😉

mona777
8. dec 2010

@malemimi @emily327 @tanija133 obávam sa že Davidko sa nevráti na prso, prežili sme klobúčiky. Ale po jeho operácii a mojom abscese to už asi je nadobro - nechce ma, pije len cez noc zatial - uvidíme dnes, celý deň som strávila odsávaním aby som mala nejaké mlieko pre neho a aby som nemusela pužiť nutrilon - hoci raz som ho použila lebo nestíham.

mircova
8. dec 2010

Náš fešáčik 🙂

mircova
8. dec 2010

Dnes som konečne umyla okná 🙂 , zajtra už bude asi mrznúť 😒

jana_toky
8. dec 2010

no, tak som tie pokakane vecicky este nastriekala vanisom a potom preprala po pol hodky v rukach a kaka zisla. 😀
Dikes vsetkym za radu 🙂

ziza55
8. dec 2010

@jana_toky no vidis to moja...ten vanish striekaci je fajn..ja som postupovala rovnako len som nepredpierala v rukach ale pracka predprala 😉
@malemimi jeeeeeej aka je peknunka
@mircova no to veru je chutnucky.. 😉

emily327
8. dec 2010

@jana_toky no ja som mala tiez taky problem,ze mi to neslo dole. Ale uz to tak nie je. Okakane vecicky vzdy zaper v studenej vode, potom nalej na flaky vanish a namoc tak na den - dva. A potom to vyper na 60-tke. Vzdy mi to krasne vypere a flaky zmiznu 😉

emily327
8. dec 2010

@ziza55 to je pravda. Je to super nebyt zavisla na niekom 😉 Ja som uz roky rokuce zavisla sama na sebe ale toto je fakt pre mna bariera. No co uz. Aj tak by som nemala auto, takze je to viac menej jedno. Len skoda,ze nie som v BA, to by som sa skor mohla s niekym stretnut a ist spolu na prechadzku. A takto... No co uz. Inak s prsiami to mam aj ja podobne. Niekedy velmi naliate ale to iba ked malinka dlho spinka. A zase ked su makke tak v pohode jej to staci, tak uz nemam depky a obavy,ze nemam mliecko, co teraz a bat sa ci budem mat na dalsie kojenie. Je to super,ze sa to takto rozbehlo 😉

@lenkaoravcova v Tescu 😉 96ks - 14.29 eur

@malemimi aha, no neviem kolko sa bude doplacat, len ta v lekarni mi povedala,ze sa bude hradit plna suma, tak len preto som to napisala. Mala som info od zenskej z lekarne. A aj vcera mi to dalsia povedala v lekarni,tak asi na tom bude nieco pravda. Ale super,ze to uz mas 😉 cmuk Jej mala je zlatucka 😉

@mircova nie je zac 😉 cmuk To je dobre,ze kontrola u gynekologa dopadla dobre. Super. A tu antiku si das predpisat? Ja som nad nou rozmyslala ale akosi vaham kvoli kojeniu ☹ Jej malinky je zlatucky cmuk

@udada drzim palce, nech priebeh ockovania je bez teplot 😉 A aj ste plackali pri ockovani? Ja mam z toho paniku uz teraz, do oboch stehienok ked ju budu pichat, tak asi ja odpadnem ☹ Urcite to nezvladnem sama, dufam,ze mm pojde s nami lebo inak neviem ako to zvladnem ked bude velmi plackat fnuk A super,ze pokrstite malinku do vianoc 😉 parada tak nech to dobre dopadne cmuk

@horalka777 ach jaj moja, drzte sa a nech sa ta uzlinka vstrebe a zmizne. A ako si tu uzlinku nasla? Mam strach,ze ked som si nevsimla,ze malinka ma mini chrasticku po ockovani TBC,ze si nevsimnem ani nejaku uzlinku. Ja ju zase az tak nejako nekontrolujem. Hoci je pravda,ze kazdy zarezik cistim aj 3 krat a snazim sa aby bol suchy a potom ho nakremikujem. Vzdy sa snazim ju pozerat ale ked tu citam co vsetko detickam najdete na telicku, tak mam pocit,ze to nerobim dokladne ☹ Dufam,ze nic nezanedbam fnuk Opatrujte sa cmuk

@mona777 fuuha a neskusala si zase klobuciky? Mozno ked chce len flasu, mozno cez klobucik mu to pojde. Mrzi ma to a hneva zaroven,ze je to tak.Lebo ak mas mliecko, tak je skoda,ze ho budes musiet odstavit, lebo si nevie potiahnut. A on odmieta prsko preco? Nevie si chytit bradavku alebo odmieta tak,ze si potiahne a pusti a placka????? Fakt ma to mrzi moja 😢

emily327
8. dec 2010

Tak konecne sedim 🙂 My sme dnes mali pohodovy dnik. MM bol s nami doma, tak sme si to uzivali. Rano sme sa krasne vyspinkali, potom sme boli na prechadzku, nebolo az tak chladno ale ta mliekova hmla bola hnusna. Nebolo vidno na 20m ☹ Tak som bola aj rada,ze sme nesli nikam autom. Malinku sme po 1.5 hod prechadzke nechali este spinkat v izbe pri otvorenom okne a my sme si urobili super obedik. Proste skvely relax. Ale od zajtra do nedele budeme so Sonickou same ☹ Fnuk budu to dlhe dni... No skoda,ze sme v Rovinke nie v BA, lebo takto sme tu celkom opustene. No co uz. Dufame,ze si coskoro mm najde inu pracu a bude s nami castejsie 🙂 Co ste porabali dnes vy?

ziza55
8. dec 2010

@emily327 aale nebud smutna moja...ja som z biskupic...to nie je az tak daleko...co by kamenom dohodil 😉
my sme boli dnes nakupit do tesca...mam to 5min pesi..tatino siel autom a ja s kocikom peso...pred tescom sme sa stretli a nakupili konecne..ty kokooooooos...vsak sme uz doma fakt nic nemali na jedenie...chichi...tak v hodine dvanastej 😉

mona777
8. dec 2010

@emily327 odmieta prso, mam absces - v piatok mi rezali prso - nemohla som dva dni kojiť z neho len z druhého, bola som vela preč od neho - na onkologii - ked ma rezali, každý den na prevez, horúčky - lezala som a manžel bol s ním a dával mu aj nutrilon, ked už nemal čo - zrejme to ho podnietilo k tomu aby ma úplne odmietol. Okem toho bol pred mesiacom operovaný na pruh a vtedy tiež trocha štrajkoval - ale neodmietal ma úplne ale teraz je to koniec sveta - asi ma odvezú do pezinu-mi z toho šibe