Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi Bambulka malinka krasna..... 🙂
@mircova Krasnucky potmehutik..... 🙂
@mona777 drzim palce aby ste to nejako zvladli, a chodievas s nim von na Strrkovec?
@emily327 Ti verim, ze v Ba by to bolo ine, v Rovinke asi stale to iste, tie iste prechadzky, a ked nesoferujes , to by si mala viac moznosti...Ja mam kamaratku a ona ma 5 mesacne dievcatko, dnes sme boli aj s krpcekmi v Auparku nakupit nejake darceky. Misko Bol celkom dobrucky,sem tam zdriemol, 2 krat sme kojili, a sceny robil az na zaver, pri odchode nechcel byt vo vajci ,krical a potrebovala som odist autom, no fest som sa zapotila, ale nakoniec sme odisli a hned ak auto nastartovalo tak zaspal.....asi ho to vysililo, lebo o 8 mi dnes zaspal ,hned bez protestov.... 😉
@mona777 Ahoj, chcem sa Ta spytat, pises ze malinkeho operovali na pruh? Mojej malej tiez zistili slabinovy pruh. Ako znasal malicky operaciu? Kolko mal tyzdnov ked ho operovali? Som sa dost zlakla, ked mi povedali ze malinka ma pruh a teraz zistujem nejake informacie ze kedy to je najvhodnejsie operovat.
kurnik...ved konik nesiel skoro cely den...normalne mi bolo za vami smutno cicky 😉 😀
@mona777 Ahojky, viem, ze sa to lahko hovori, ale nesmies to brat tak tragicky. Kolko mamiciek nekoji svoje deti lebo proste nemozu a funguju dalej. Ja som prveho kojila mesiac nechcel sa prisavat a tiez som robila co sa dalo, zacal pit nutrilon pije ho dodnes a este nebol ani chory do tohto tyzdna, teraz prvy krat ma chripku. Nekojene deti predsa nie su o nic horsie, hlavne ze ste zdravi to je to najdolezitejsie. Je mozne, ze to mliecko proste zmenilo chut a on ho jednoducho odmieta a cim viac sa budes trapit bude to len horsie. Tak hlavu hore a neboj zvladnete to aj s umelym mlieckom, drzim palce a je mi luto, co vsetko ze si si uz musela vytrpiet.
Dnes bol malý zlatý, tak som stíhala upratať, navariť a 3x som otvorila koníka a nešiel ☹ tak sme išli do mesta, trošku si užiť vianočnú atmosféru 😉
@tanija133 ...aj ti normálne závidím,takéto prechádzky s kamoškou-kočíkovanie.....ja tiež nemám s kým--jedine zoberiem dcéru a to len preto nech mi zavaruje kočík než nakúpim,,takže o ničom
dnes som napr.išla kočíkovať s mm a to som čakala než nám príde z roboty,takže sme išli von niečo pred 4.hod
Ahojte kocky prosim neviete mi poradit od kolko stupnov sa dietatku teplota povazuje za teplotu? 37,8 je teplota uz?
@nivejka Na fotkach vyzera strasne velko, ale nie je v skutocnosti az taky velky..... 😉 Ano ocko ma uz v poriadku, v lekarni som mu kupila vtedy kvapky OCU Flash, nejake bez chemie, cisto rastlinne, ktore posobia protizapalovo,a tie mu asi pomohli, lebo na druhy den som chcela ist k lekarovi, ale jemu to uplne preslo. NAstastie.....Je to nuda , ked nemas s kym kocikovat, tiez ma to zozaciatku vobec nebavilo samej, ale teraz uz nastastie mam s kym, je hned veselsie, a hlavne ze je to aj mamicka a mozete pokecat o babatkach,... 😉
@lenkaoravcova Neviem presne , ale v nemocnici mi hovorili ze az nad 38 je teplota.....Ale ie som si ista..... ☹
@lenkaoravcova ak merias v konecniku teplota je az od 38,5 ........0,5 musis odratat vzdy ked merias v konecniku
ahojte mame 6380g 😅
holky už mi prišla šatka juhuuu 😀

@ziza55 no to hej, do Biskupic chodime nakupovat. Len problem je,ze ja nemam auto a ani vodicak, takze je to kusok no ako sa to vezme. No my kazdy tyzden chodime na nakup lebo mame prazdnu chladnicku 😀 Snazime sa nakupovat iba na tyzden, vzdy cerstve potraviny. Vzdy nakupime a v tej nasej velkej chladnicke to vzdy vyzera,ze tam nic nie je 😀
@mona777 aha no to ma fakt velmi mrzi moja, to som nejako nepostrehla,ze to bolo az take zle ☹ chuda to ma fakt mrzi,ze malinky nechce prsko. A mliecka mas dost? A on sa aj prisaje alebo vobec nie?