icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tanija133
10. dec 2010

@mona777 Hlavne sa skoro uzdrav, a netrap sa , spokojna matka = spokojne dieta... 😉

malemimi
10. dec 2010

@ziza55 no aj moja to mala tuším 4 dni také že sa jej to ani nerozširovalo a ešte to nevyzeralo tak zle čiže som tomu nebrala takú pozornosť až na poradni mi povedala pediatrička že sa jej to nepáči a neviem čo a to tuším mala iba červené čiže žiadne chrasty...a až potom postupne sa to začalo zhoršovať...choď pediatričke...inak ak si nájdeš o tejto seboroickej dermatitide tak tam je písané že je to z nadmerného mastenia vláskou alebo teda pokožky... a ja mám salicylový olej aj mi povedala že preto mi dala olej a 2% lebo je ešte malunká ...lebo ak by bola staršia tak by dala aj viac percentný ...

tanija133
10. dec 2010

@nivejka Tak ta teda vyparadil tvoj M.... 😉 Ja by som to tiez asi nechcela, ale ber to tak ze budes neprehliadnutelna a kazde auto ta bude ohlukom obchadzat..... 😉

malemimi
10. dec 2010

@nivejka haha no my sme opačný ja som zase chcela dať aspoň na každú stranu reflexnú pásku a mňa zase môj mm vysmial 😀 😀 😀 😀 😀 😀

malemimi
10. dec 2010

@hirunka no aj ja mám anémiu a tiež musím brať železo....

malemimi
10. dec 2010

@tanija133 ale áno spinkala v nej už je dole predsa neviem prvý krát koľko v tom môže byť aj som teraz tam písala s tou pani ...ju stále otravujem...

malemimi
10. dec 2010

ja rozdtápam ladničku nech sa nám tam zmestia veci na vianoce 😀 😀 😀

malemimi
10. dec 2010

@ziza55 jáj a jesťnemáme... mliečne vaječné, čokolády a syry ale jem tuším všetko špenát ...tak´m ide mlieko.... a ostatné nmeviem sladké som mala včera také disko cokoladove... 😀 a tak ...

bonninka
10. dec 2010

@slavuska30 ti pediatrové chtějí mít z těch dětí snad supermany 😎 a za měsíc nám řeknou, že už by mohl sedět a lozit no a ve 3 měsících už by snad mohli i chodit 😀 😎 😀

bonninka
10. dec 2010

@vejinka tak to už z něj máš mocného chlapa 😎

ziza55
10. dec 2010

@nivejka jaaaaaaaj moja..nespravila som..kurnik...nesadli mi otazky..opravny mi dala az 20.1...to dovtedy zabudnem aj to co viem teraz..chichi...ale co..bola to skuska...bola som skusit 😒 ..kurnik ale aj tak ma to stve 😖

malemimi
10. dec 2010

@ziza55 a čo nedáš si to odložiť?

bonninka
10. dec 2010

@malemimi vypadáte suprově v šátku, to jsem ráda, že se vám s ním daří 😎

malemimi
10. dec 2010

jaj a máme také pre deti na ležkanie somarinku kde má do toho búchať a to by som sa chcela potom opýtať dokiny že či mám malej dať paličku aby dočiahla na tie hračky... 😀 😀 😀 😀 😀

malemimi
10. dec 2010

@bonninka hihi no uvidíme či zase nefintovala že sa jej to páči a potom už nebude chcieť 😀 ale keby ee neva dá sa to aj inak využiť... 😝 😉

malemimi
10. dec 2010

viď tu...varechu jej dám haha 😀
teraz fotene

bonninka
10. dec 2010

Holky, tak já byla dnes na kontrole u gynekologa po šestinedělí. Doktor čuměl na ten můj dlouhej soupis z porodnice a říkal, že ta léčba je skoro na žalobu. Načež mě prohlídl a řekl, že na to, jak jsem byla chorá to vypadá naštěstí dobře. Ještě že přijdu na krev, aby se zkontrolovaly zápalové látky - jestli už opravdu klesly a pak že budu určitě mít nedostatek železa, ale to mi předepíše až podle toho, jak to bude vypadat. Tak se z toho těším, že to nejde ani popsat. Pořád jsem se bála po tom, co bylo v nemocnici,...
Jinak s mm jsme ukončili sexuální půst už ve středu, tedy přesně po oficiálně ukončených 6 týdnech po porodu 😀

bonninka
10. dec 2010

Jo a z krstu už mám taky konečně aspoň jednu pěknou fotku s Maťkom 😎 hned jsem si ji vyměnila 😉

malemimi
10. dec 2010

@bonninka jeeej niekto si zmenil foto...pekná!!!

tak to ti verím...tak super že je to OK

mircova
10. dec 2010

@slavuska30 prosím ťa ako sa volá ten šampónik, čo vám napísali? My sme to už celkom vyliečili, ale keď som si pýtala šampón v lekárni pozerali na mňa či mi nešibe 😖 . Tak, aby som vedela, ak by sa to náhodu vrátilo, ale radšej by som bola keby sme to už nemali 😉

mircova
10. dec 2010

@bonninka ako vám to spolu pristane 🙂

mircova
10. dec 2010

Dnes vonku nepôjdeme strašne tu sneží, asi by som potrebovala dáke lyže na kočík a na sánky sme ešte maličký 🙂
Idem žehliť, tak zatiaľ čaute večer vás mrknem čo je nové.

mircova
10. dec 2010

Tak už aj my máme aktuálne foto 😉

nivejka
10. dec 2010

@ziza55 ...tak si sa aspoň odhodlala 😉 ..ja chodím na skúšku už 2týždne a nie a nie tam ísť,lebo ked sa skúšam,tak mám zrazu okno 😠 😠 ...ja som už asi fakt stará na učenie--síce aj za mlada mi akosi to učenie nešlo--nikdy som nevedela rozprávať svojimi slovami--len sa bifľovať a potom aj zabudnem 🙄 🙄 ..sama sa na seba hnevám,ale pomôžem si??!!

nivejka
10. dec 2010

@mircova ...no moooja teraz pozerám ako puk jaaaa--kebyže nepríčítam meno,tak ťa absolutne nepoznávam 🙂 .....pekná zmena 😉 😉

malemimi
10. dec 2010

@mircova jeee som kukala že kto to tu píše hihi super foto... 😀

nivejka
10. dec 2010

@bonninka ...jéééj moja pozerám na teba,ale nejako ma to netrklo,že si si vymenila fotečku 😀 ...ja som si to pomýlila s fb 😀 ...to som koza 😅

nivejka
10. dec 2010

@mircova ..máš už 18.rokov?? 🙂 ...strašne vyzeráš mladučko 🙂

horalka777
10. dec 2010

@bonninka no skvele spravy po tom vsetkom, co si si preskakala 😵 a profilovka - zmena ku krajsiemu 😉

horalka777
10. dec 2010

Zienky chcem sa spytat - neviem uz, ktora ste to tu riesili, len viem, ze sa to tu uz vyskytlo - malej sa teraz spravili na uskach take tie zlte chrasticky - davali ste na to nieco? A tusim slavuska pisala, ze dostala nejaky sampon specialny - to aky presne? Lebo asi aj ten budeme potrebovat 😖

A strasne sa vytesujem, lebo uz nosim v manduce - dosiel nam balicek 😵 😵 😵 tak konecne stiham vsetko porobit a nemusim ani satku dotahovat, manduca je taka pevnejsia nez satka 🙂
@malemimi no vidim, ze aj ty sa vytesujes zo satky, zlati ste 😉