icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
10. dec 2010

slintanie je v pohode a bublinkovanie tiez, my to uz takto mame 2 tyzden 😉

emily327
10. dec 2010

tak aj od nas nejake aktualne foto Sonicky 🙂

zucha
10. dec 2010

my sme po 2-mesacnej prehliadke. Mame 4620g a 59cm. Musime ist na chirurgiu, lebo ma vystrceny pupcek 😝

tanija133
10. dec 2010

@ziza55 no pokusim sa zajtra upravit, nech ma priatel pofoti aj s malym a sup sem foto... 😉

tanija133
10. dec 2010

@horalka777 Lyduska malinka krasna vysmiata.... 🙂

tanija133
10. dec 2010

@lenkaoravcova ja to tiez neviem velmi posudit, ale moj ked bdie papava aj kazdu hodinu tak 5-10 minut.....Ale co viem moja kamaratk a ma 5 mes dcerku a ta sa napapa za 5 min kazde 3 hodky ...

emily327
10. dec 2010

@zucha jej to je super 🙂 My sme vo vasom veku 😀 mali 4800g a 57cm 🙂 tak to mate idealne miery xixi a co s tym na chirurgii budu robit?

tanija133
10. dec 2010

@ziza55 Aj ja casto krat takto bojujem s Miskom pri kojeni, niekedy sa v nom nevyznam co chce, ked zuri , tak zacnem tipovat , ze ci uz ma dost, alebo si chce odgrgnut, alebo prilis strieka mlieko, tiez z neho niekedy nechapem.....ale najnovsie som si zvykkla kojit po leziacky a to sa vtedy az tak nejeduje.... 😒 .

tanija133
10. dec 2010

@malemimi pekna foto 😎

tanija133
10. dec 2010

@mircova dojdi, zajtra , upravim sa , prezleciem sa z pyzamka a aj sa primalujem trocha.... 😉

tanija133
10. dec 2010

@emily327 To ze ti chuti jest, to bude tym kojenim, vtedy viac travi,. Su aj take pripady, ze zeny po porode priberaju aj ked koja,ja som po porode dala uz 15 kg dole, to islo nejako samo, ale teraz mam este navyse 10 kg a vobec uz nejako nechudnem.Stoji to.... 😲 A Sonicka je krasna....)

emily327
10. dec 2010

@tanija133 hm no dufam,ze ja nebudem ten pripad, co priberie fnuk zatial mam po porode dole 12kg a navyse 7kg. A tiez to stoji no uvidime. Ale ak to fakt takto s tym jedenim pojde dalej tak neviem neviem. Co je najhorsie,ze mi vobec nechuti maso ale iba sladke jedla hmm asi mi chyba energia a tak ju cerpam z jedla.

tanija133
10. dec 2010

@zucha Aky ste stihlunki.... 😉 A co to moze byt za problem ten vystrceny pupik?

emily327
10. dec 2010

@malemimi ja tiez neberiem antiku a ani neplanujem. A tehotna nie som na milion % 🙂 Jedine, zeby som bola panna Maria II. 😀 a ja som tiez roky spavala naha ale potom neskor ked sme sli do IRL sa to uz nedalo a akosi mi teraz chyba nieco na sebe. A ja som nocne kosele neznasala dlho ale akosi po porode som si na ne zvykla. Hlavne ked som po porode vetrala ranu a to sa dalo iba v nocnej koseli aj doma 😉 Aj preto to mam krasne zahojene.

zucha
10. dec 2010

@tanija133 ono sa to sleduje a do dvoch, ci troch rokov by sa to malo upravit. mala to aj starsia dcera a doteraz ho ma trosku vypukli. Ono sa to moze operovat, ak by to malo byt na zavadu, ale neviem si predstavit, ze by kvoli tomu mala ist pod noz. A ako to bude s maly, uvidim, ked tam pojdeme, lebo sa mi zda, ze on to ma vacsie, ako mala dcera

zucha
10. dec 2010

@emily327 to by sa ti podla mna zahojilo tak, ci tak. Pri prvom som aj ja poctivo vetrala 😀 , pri druhom uz menej a pri tretom som na nijake vetranie nemala ani cas. Od prichodu z porodnice som musela byt v jednom kole, lebo muz odisiel do zahranicia a ja s troma detmi sama doma..... 😝 Nakupy, upratovanie, hranie,............a zvladla som a aj rana sa zahojila

emily327
10. dec 2010

@zucha no jasne,ze sa zahojila 😉 Aj mne sa zahoji bez vetrania pri druhom, ci tretom babatku xixi a obdivujem ta,ze si zvladla 3 deti po porode ale asi po 3 porode to uz nie je take ako po prvom ci ano?

zucha
10. dec 2010

@emily327 to veru nie je. Uz nemas cas mysliet ani na to, ze ta nieco boli 😀

tanija133
10. dec 2010

Holky vcera sme mali firemny vianocny vecierok, a samozrejme som sa chcela ist pozriet a pokecat s kolegovcami. Tak som si to naplanovala, ze maly zaspava okolo 8, najneskor o pol 9 , a ze okolo 9 tam uz budem na vecierku a okolo 24, 00 sa najneskor vratim.... Maly bol pri zaspavani nervny, nechcel ani oko priznurit, nikdy takyto pri zaspavani nebol...Chcem tym povedat to , ze tie nase deti maju normalne senzory, a on to citil, ze sa ponahlam, a niekde chcem ist, just nechcel zaspinkat tak okolo 9 som ho dala priatelovi a uhojdali sme ho vo vajicku a tvaril sa ze spi, tak som odisla na ten vecierok....Prisla som o 24, 00 ako som slubila, a priatel uz bol na nervy, Misko vobec nespal, stale iba plakal, krical, nechcel ani papat z flasky, mala som odstriekane, uplne ho odmietal , nedal sa nicim utisit, a kolika to nebola....On podla mna chcel iba maminku a jej prsko, lebo tak vzdy zaspavame...Bola som prvy krat takto vecer vonku, ale uz tak skoro zas ani nepojdem, ved kam by som aj sla bez neho, ja uz len s nim, bez neho ani na krok.... 😉 Je to krasne a zaroven aj narocne takato zavislost drobca na maminke...ani som si nemyslela ze by takto reagoval.....Potom v noci aj cez den stale som ho stiskala a aj on mna tak viac, no nie je to krasne?

horalka777
10. dec 2010

@tanija133 😉 a ano, deti maju senzory par excellance, myslim, ze uplne vsetky reaguju podobne, ak sa chceme vecer z domu na chvilku "vyparit" 😅
@zucha no tak pred tebou klobuk dolu, zena, zepri nich este aj konikujes 😉

horalka777
10. dec 2010

@nivejka ty si cislo 😀 😀 😀 ze keby mam dvojicku, tak sa oplujem 😀 potesim ta, ja som na tom uplne rovnako, ked sa zbadam v nejakom vyklade zboku, moje esteticke oko horko zaplace, vaha stoji, akoby ju zaliali betonom, darmo sa zvrtam okolo dvoch deti - ak chcem kojit, musim jest a ak jem, ostavam ako brav. Vecer si liham a ticho snivam o povodnom satniku spred predosleho tehu - uz som vacsinu veci proste schovala do vakov pod postel a ostatne porozdavala kolegyniam, nech zatial nosia, kym neschudnem, nema zmysel si navodzovat depku pri kazdom otvoreni skrine...a potom - kam by som asi tak mala zatial dat tie moje terajsie XXL, ze... 😝 ale nebooooj, schudneme 😉 😎

ziza55
11. dec 2010

@emily327 no ja maleho krmim z obidvoch ..v 95%ach..stane sa ..niekedy vnoci ze chce 5min iba z jedneho...ale to je malokedy...uz je taky tucnucky..normalne ma zarezy..chichi...neviem ci robim dobre..myslis ze mam dat len z jedneho?ty kojis iba z jedneho?a co ten druhy?odsajes?alebo ho nemas naliaty a netreba?

ziza55
11. dec 2010

@malemimi antiku nebudem brat..ja som brala naposledy pred 8rokmi 😉 ..vcera bol konecne prvy krat sex...chichi..tak sme sa rehotali ze uz je zarobene na dievcatko 😉 ...iba tak zo srandy...ved by ma piclo...a este som nemala ani kramy..ty si uz mala?

ziza55
11. dec 2010

@malemimi ved povedz manzelovi...a brusko sa ti moze zacat hybat uz na jar...chichi..ked ti je luto

ziza55
11. dec 2010

@emily327 iha ty uz myslis aj na duhe a tretie babo..chichi..dobreeeeeeeee...
mala snicka ako pekne pribera..ake ma uz licka 😉
baby ozaj vlasy vam padaju?ja som mala pred tehu 3chlpy na hlave...cez tehotenstvo sa mi velmi zlepsili..prestali padat...tak som sa bala ze ked porodim a budem kojit..ostanem holohlava..ale napodiv...vlasy rychlo rastu nepadaju...aj nechty mam pevnejsie...sice uzivam vitaminy kazdy den..myslite ze to moze byt tym? a ked prestanem kojit a budem jest vitaminy..nemusi sa to vratit do povodnych kolaji,alebo je to hormonalne a mozem sa pripravit nato ze ked prestanem kojit...opat budem mat 3chlpy? 😀

lenkaoravcova
11. dec 2010

@zucha A to jej ho akoze bdu rezat? Ved to sa mali v porodnici postarat o to, aby ho mala pekny nie?

nivejka
11. dec 2010

@emily327 ...jááá jem sladké na 2kg asi denne 😠 😠 ...nikdy som takto sladkosti nejedla!! aj teraz tlačím 😅

nivejka
11. dec 2010

@horalka777 ..ja som skončila na 70kg a odvtedy ani gram dole 😠 ....ako ani sa nečudujem ked zjem toľko sladkého--
ja nosím tehu rifle aj tie sú mi úplne na fest ☹ ...a inak všetko v skrini je mi malé--ved čo chcem teraz mám nejaké XXL a predtým S-M--tak to je pekný rozdiel..
ja závidím tým maminkám,čo pri kojení schudnú...

nivejka
11. dec 2010

@tanija133 ...tie naše malinké deťúrence sa nezdajú,ale veru vycítia všetko 😉 Miško chcel ísť asi s tebou 😅
ja som si tiež už všimla,ked moja Lili je nervozna ani dcera ani mm si nevedia s ňou rady ,tak prídem na radu ja a pekne ju utíšim.....kamoška bola na návšteve a ako si ju vzala na ruky malá len takto špúlila ústočká 😢 a nepáčilo sa jej ,že ju nedrží maminka......

nivejka
11. dec 2010

@emily327 ...cica malá aká je krááásna 🙂