Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@tanija133 niečo bolo včera v noci vo vzduchu, môj malý zaspáva cca o 21,00 - 21,30 a včera som bola fest unavená, tak som už o deviatej bola v nočnej košeli,že idem spať a môj drobec hneval a zaspinkal až okolo polnoci, to som už bola totálne hotová 😝 To asi preto, že som dala mm priepustku na vianočný večierok a ostala som na neho sama 😉 , že by cítil, že aj ocinko nie je doma????
Kočky vám už prišli rodinné prídavky? Dnes sa ma na to opýtal mm, či niečo prišlo a ja som si až teraz uvedomila, že ešte nič. 😒
baby uuplne nahodou som dosla na dobru fintu ako uspat maleho...niekedy je taky nepokojny mrnci a nie a nie zaspat...tak mu dam bavlnenu plienku cez tvar...ale nie ze len aby si ju zmolil...on to vyzaduje mat na celej tvari..normalne ju nanho musim natiahnut vystretu do polky tela ze je zakryty...chichi...a este dudel 😉 zachvilu spi
@mircova tu je link... 😉
http://www.photofacefun.com/?ref=1&gclid=CO2Dtc...
@zuzana_m jee no super aj my máme ale to sa pojužíva tuším až od 3 mec či kedy , že?
Dnes som nemala svoj den, nejaka depresia na mna dolahla a zacala ma aj vecer dost boliet hlava ☹ Opatrujte sa a dobru nocku,dufam,ze zajtra bude lepsie 🙂 pa
@vejinka... chutnučký je ten váš Vilko 😉 aj náš tak krásne dvíha hlavičku 🙂
@emily327 @mircova ahojte, to očkovanie zvládla v pohode, trošku zaplakala, ani nie tak od toho vpichu, ale tieto vakcíny štípu, hlavne Prevenar. A čo sa týka reakcií, tak len na druhý deň ráno mala 37.2 C a poobede už v pohode, malá bola ako keby ju ani neočkovali, nebola ani mrzutá, ani nožičky ju neboleli - neplakala. Takže super.
Ja som jej dávala na nožičky namočené tampóny v studenej vode a potom som to prelepila, od teploty som nič nedávala, telo si vytváralo protilátky- preto mala trošičku zvýšenú teplotu, ak sa to dá tak nazvať, lebo ešte teplota 37C je u bábätka v pohode, od teploty sa sirup dáva sa až keď jej teplota nad 38 C.
Dobre ranko, resp. obed. Tak ja som rada,ze som poslednu noc prezila ☹ Uz vecer ma neskutocne zacala boliet hlava a v noci sa to len stupnovalo. Nezazmurila som oka, Chytila som tak silnu migrenu,ze som sa nad ranom pozvracala ☹ Nepomahala ani masaz chrbta a krcnej chrbtice ( z ktorej mam tu bolest) ani studene obklady ani obklady z alpy, ani cerstvy vzduch na balkone, no proste nic ☹ Hrozne mi bolo. Mm sa postaral o malu a ja som len nakojila a sla si lahnut vedla,kde som si nechala otvorene okno a so studenym zabalom na hlave som zaspala. Ked siel mm do prace som sa presunula k malej a zaspali sme do 12:00 🙂 tak som si aspon trosku oddychla. Ale hlava mi este stale duni fnuk a ako sa mate vy? Dufam,ze lepsie ako my .
@malemimi vieš čo toto lehátko má tri polohy, a prvá je taká,že tam viac menej ležká,hojdám ju v tom,alebo to vibruje,no a od troch mes. v tom môže ako keby v polo sede byť...
@mircova no ano mala Vianoce skôr,lebo každy večer ju len hojdať trebalo na rukach a už mame s manželom take boľave chrbaty,no a v tom lehatku dakedy vydrži pekne potichu,pozera na hračky,hojdame ju a tak 🙂 no ked je napapana a prebalena tak páči 😀
@emily327 no je super, ano vybruje,ale to malo kedy zapnem....páči sa jej 🙂
@vejinka vieš čo pri synovi prvom som nič nemala,tak sme ho tiež v kočíku hojdali ked bol zly a tiež tam mal hračky, ale teraz ani nemam taky kočik čo sa da hojdať a v sedačke mi nechce byť, tak sme kupili toto,aj nam to ulahčilo život,kedže každy večer zvykla byť nespokojna ,no a pekne si tam ležka a my pozerame tv a tak... 😉
@emily327 jaj, tak to s tebou cítím, jsem dost těžkej migrenik, takže vím o co jde ☹ Mě naštěstí od půlky těhotenství žádnej dramatickej záchvat zatím nechytl, tak doufám, že to vydrží co nejdýl, protože v tomto stavu se dost těžko stará o sebe, natož ještě o prcka,...Tak ať je ti co nejdřív lépel Já mám migrénu vrozenou, takže mám záchvaty normálně i bez toho, že by přišly z bolestí páteře, ale také, když se přeležím a bolí mě krční páteř, ale na toto mi dost pomohlo, že jsem si koupila v Jysku tvarovací polštář. Trošku mi trvalo, než jsem se na něm naučila spát, ale je to lepší. Jinak malá je zlaťučká 🙂
ahojte, zasa vas nestiham citat, ale musim sa pochvalit, ze uz mame za sebou krst a tiez som stihla napiect medovnicky 😀

@emily327 jeee malá je zlatá!!!
@zucha jee aký ste dlhý...na zákrok?
@tanija133 ďakujeme 😀
@ziza55 haha no inak aj ja čakám že ako na potvoru som 3 roky nebrala antiku a nič a teraz nááhodu sa stane nehoda... 😀 😝 nie nemala...možno ani nebudeme mať že niekedy nie sú keď žena kojí...
haha no a nechýba ti to?