icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
12. dec 2010

@bonninka perfektna fotka

jana_toky
12. dec 2010

@malemimi jeeeej, ake pekne vianocne fotos, ako to robis s tymi obrazkami??? 😎

malemimi
12. dec 2010

@vejinka jee no keby aj to moje vymyšlatko takto zdvíha hlavu-....
@nivejka je to veľmi jednoduché...daj si link a hneď ti budeš vedieť 😉

malemimi
12. dec 2010

holky máme rekord včera malá zaspala po kúpani síce až po dvoch hodinách ale zaspala a spala 9 hodííííín 😀 😀 😀 😀 možno by ešte potiahla len som ju tak trošku nechtiac aj zobudila lebo spala celý čas v našej posteli haha a mňa už teda fest boleli kozy a na následok mám teraz bolavú hrčku v koze... 😀 😀 😀

malemimi
12. dec 2010

@emily327 a už ti je lepšie?

ziza55
12. dec 2010

@zuzana_m
@bonninka juuuj baby to vam nezavidim ...bolesti hlavy..nastastie to sa mi vyhyba..neviem co je bolest hlavy..ale zato sa to vynahradi na chrbtici 😒
lehatko je fajn..maly tam dakedy aj zaspinka..
@jana_toky tak super jani ze uz aj vy mate po krste, kolko ste mali ludi?...sakra baby to som tu jedina kto nema este pokrstene babo?my budeme krstit asi az februar...marec

ziza55
12. dec 2010

baby stava sa vam ze deticky ked prebalujete maju suchu plienku?v noci spal maly 6hodin...a ja ze bude total precurany...a on sucha plienka...a dnes vzdy ked ho prebalujem...tiez tam nema moc nalozene ako som zvyknuta..mozno iba tak trochu ciknute a raz kakal tak sa bojim ci je vsetko ok

malemimi
12. dec 2010
malemimi
12. dec 2010

@ziza55 niee ešte je nás tu dosť ani my nemáme až na jar chceme 😉
tuším aj 6 dní že nemusia kakať lebo strávia všetko mliečko ale s cikaním neviem... aj mne sa jeden čas ako keby nevykakala a mala len prdknute...teraz už nebude mať vždy kaknuté už sa to upravuje 😉

emily327
12. dec 2010

@ziza55 zlatinko ani my sme este nekrstili a budeme az na jar 😉 Takze nie si jedina 🙂 No bolest hlavy je horsie ako cokolvek ine fnuk mna hlava boli 13 rokov a asi 10 rokov mam silne migreny fnuk Ale teraz viem,ze je to z chrbtice. Kedysi som mala bolest hlavy 4 krat do tyzdna. Teraz je to ovela menej hlavne v tehu som mala migrenu len asi 3 krat za cele tehu a teraz od kedy sa mala narodila je to 2 krat, takze to nie je zle.

@malemimi ahoj moja, ano uz mi je lepsie, vdaka bohu, fakt som v noci myslela,ze si otrhnem hlavu. fnuk je to hrozne a nechcem jest tabletky, lebo mne vzdy zaberie az 2000 ibuprofen a to je predavkovanie a to by som neurobila aby malinka taku davku dostala cez mliecko ☹ Tak musim trpiet. fnuk

@bonninka fuuha no tak to ti nezavidim moja, ja mam bolesti od 13 rokov a poslednych 10 eokov silne migreny fnuk Nepomohli mi ziadne lieky nic, od kazdeho neurologa som odchadzala s plnou taskou ibuprofenu a s vetou, budte rada,ze vam nieco zabera. Ale musim sa predavkovat. Co je cca 2000 ibuprofenu ☹ Co zabera tebe? Ak vobec niec

@jana_toky super, uz to mate za sebou a ako to prebiehalo? Mali ste pohostenie v restike? A kolko ludi? Nas to caka na jar 🙂

emily327
12. dec 2010

@ziza55 a ta plienka po 6 hodinach bola uplne sucha? Vobec tam nemal ciknute? S kakanim je to tak,ze aj 11 dni dietatko nemusi kakat ale potom je to uz vazne. Ale ja by som cakala tak maximalne 5 dni a potom by som kontaktovala pediatra.

ziza55
12. dec 2010

@emily327 zas uplne sucha nebola...mal tam mozno cvrknute...ale minimalne..ved uvidime

malemimi
12. dec 2010

@emily327 aha no fuu tak to je kruté .a bola si za masérom s tým či ti vedia pomôcť?

@ziza55 hmm skús to potom povedať pediatričke ale ak by to tak mal opäť tak aspoň brnkni ...

emily327
12. dec 2010

@ziza55 no ak sa to bude opakovat, tak zajdi s tym k lekarovi. Ale zatial netreba robit paniku. Sonicka minule tiez po 2 hodinach mala v plienocke viac ako po 5 hodinach. Ale to sa stalo iba raz tusim. Treba to sledovat. Mozno len bol viac dehydrovany a preto malinko vycikal 😉

emily327
12. dec 2010

@malemimi maserom?? nie nie moj maser je moj mm a mam masazny vankus. Mne pri klasickej masazi byva na zvracanie ☹ Takze pre mna to nie je moc prijemne. A hlavne mam pocit,ze masazny vankus ma vymasiruje lepsie ako maser co ma skor hladka ako masiruje 😀

yvett14
12. dec 2010

@ziza55 neboj moja my tiež budeme krstiť až na nový rok, nie si jediná, maličký je krásny

jana_toky
12. dec 2010

@malemimi dikes, mrknem sa na to 😀

jana_toky
12. dec 2010

@ziza55
Bolo nas na krste 13 plus Adamko 😀 . Celkom dobre sme to zvladli, ale vecer ma tak bolela hlava, ze dnes som musela kvasit doma a viac-menej oddychovat ☹

Neboj, pokrstite po novom roku. Ja som to chcela mat uz za sebou tento rok a tiez preto, ze maly rastie ako z vody a v perinke by mi ani nahodou uz buduci rok nevydrzal. 😉

yvett14
12. dec 2010

ahojte babenky tak my measi takéto maličké, 21.12 máme poradňu tak som strašne zvedavá kolko sme narástli, lebo mne sa nezdá že na mojej váhe ukazovalo 4,40kg. ved uvidíme, papa

jana_toky
12. dec 2010

@ziza55
no mne sa to este nestalo. Ciknute ma vzdy, len v poslednej dobe sa nevie vykakat a nemava pokakanu plienku. Predtym skoro pokazde.... , taraz tak max. 2x denne

jana_toky
12. dec 2010

@emily327
BOlo nas 13 a nakoniec sme pohostenie urobili u nas doma. Sice mame dvojizbak, ale zmestili sme sa.
Krstili sme o siestej vecer, takze sme doma robili len pohostenie, chlebicky, torta, kava, nieco na zobkanie pod zub a tak. Celkom to bolo rychle a fajn fararko 🙂. Mali zacal riadne plakat po tom liati vody na hlavku, tak to farar aj tusim nasledne urychlil 😀 .
Drzim palce na jar, nech vam to tiez tak dobre dopadne ako nam, ked nie lepsie 😉 .

ziza55
12. dec 2010

@yvett14 jeej mala je chutnucka...aj my mame poradnu 21eho 😉

ziza55
12. dec 2010

a diiiky za rady kocandy 😉 budem to sledovat...
inak akej farby ocka maju vase babatka??uz sa to zacina krystalizovat?ma niekto aj hnede?ja mam hnede a drahy zelene...tak som chcela aby mal po nom...zatial ma take uuuplne tmave sa mi zda ze do zelena 😉 tak dufam ze sa to na hnedu este nezmeni...chi...ma niektore babo uz teraz hnede ocka??

tanija133
12. dec 2010

@malemimi Ako vie tvoja mala kedy sa kupete? Co vtedy robi? 😉 Wau ze 9 hodin ti prespala, si sa musela aj ty dobre vyspinkat....

tanija133
12. dec 2010

@yvett14 Dievcatko malinke krasne... 🙂

tanija133
12. dec 2010

@ziza55 Moj maly je skoro vzdy precikany a pocikany a to mu vymienam plienku tak cca kazde 3 hodiny 😉 Ja s priatelom mame obidvaja zelen - hneda oci viac do zelena, a maly ma zatial ako keby modre.....asi po mojej mame...ale to sa asi este moze zmenit.... 😉

emily327
12. dec 2010

Sonicka uz spinka od 13:45 hmm no uz ju asi pojdem aj zobudit.
@yvett14 jej maly je krasnucky cmuk

@jana_toky super ste to zvladli a ze ste sa pomestili tak to je tiez fajn, je dobre,ze to uz mate za sebou. cmuk dakujeme

malemimi
12. dec 2010

@emily327 haha no pekne... 😉
@yvett14 jee peknučká fotka!!
@tanija133 no som sa aj ale za to na to doplatilo moje prso jedno 😢
no je taká nervózna a už ani nosenie ani nič nepomôže keď ale ona už vie kedy sa kúpeme =)

čo by ste mi poradili na hrčku v prsu??? akutne fakt ma to festne bolí

ziza55
12. dec 2010

@tanija133 cicus a kde je nova slubena foto s miskom??ha?? 😉