Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
jaj to moje dietatko je uzasne, vzdy ju dam vecer okolo 20:00 do postielky a ona krasne sama zaspinka 🙂 No nie je uzasna? Som stastna,ze som ju naucila na takyto rezim. Dnes som si myslela,ze pojde spinkat neskor, lebo spala od 13:45 do 17:45 a potom sme sa do 20:00 hrali a ona aj tak krasne sama zaspinkala. Ziadne kolisanie, cicikanie nic, dam jej dudusku, je prebalena, napapana, odgrgnuta a pustim jej kolotoc a ona zaspinka. 🙂 Jaj uzasne moje babo.
@nivejka ach jaj mam, som rada,ze v tehu som ich nemala a aj teraz nie su casto. Kedysi som ich mala fakt minimalne raz za tyzden ale tak,ze som nemohla ist ani do prace, cely den v tme, chlade a cely den zvraciam a nic nejem. Som rada,ze som nemusela vcera uzit ziaden liek. A ako vikendujete s Lili?
no prso bolí naďalej...dúfam že to čoskoro prejde ☹ idem si ľahnúť dobrú noc....
@emily327 no nešlo v noci som bola teda mala totalne zababušené prso som si ho aj rukami držala nech to mám teplé...a trochu to pomohlo ešte tam mám niečo ale už to nie je také strašné už tam možem mať aj malú položenú keĎ si odgrgáva...bohvie či mi neprechladla alebo čo...a teraz mám taký mini uteráčik na prsu aby bola v teple...
inak ja som aká krava!!!! ja som skúšala doma že ako je vonku a nezdalo sa mi že by bolo nejako moc chladno ... vyjdem von a som myslela že ma porazí...boli sme len dákych 15 min vonku a potom hajdy domov aby sme neboli chorí..strašne brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
keby nie je vietor je super...
@ziza55 môj malý kaká iba raz za deň a niekedy aj, až každý druhý deň, ale potom to ja iná šupa je obsr......až po pupok 🙂 som sa pýtala doktorky a tak ako ti písali je to v pohode, mne povedali že 4 dni sú úplne normálne u takýchto malých detí 😉 ale treba si odsledovať či má vetry
čaute babenky 🙂 🙂 🙂
víkend za nami v sobotu sme neboli kočíkovať,tak som sa včea vybrala ,že už musím--no a vídem von a prší--no tak nič na kočík som natiahla prišiplášť a ja s mm sme sa prechádzali ako dylinkovia po daždi--tak sme boli mokrý ako sliepky--ale hlavné bolo,že sa Lili páčilo 🙂

@yvett14 ...Dianka je strašne krááásna 🙂