Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@hirunka ahoj ja som tych 152 euro dostala minuly mesiac, zalezi od toho kedy si o ten prispevok poziadala. Zenska na urade mi povedala,ze posielaju peniaze iba jeden krat v mesiaci a to k 20-temu. Takze ja ked som podala v oktobri a po tomto datume, tak mi pridu peniaze az o mesiac. A mozno je to aj tvoj pripad. A ten priplatok mi este neprisiel. Cakam,ze tento mesiac pride. A ani rodinne pridavky nic. Ten priplatok sa zide tych 625 euro lebo tie sme si pozicali na pupocnikovu krv a musime to vratit.
tak stalo sa 😉
@nivejka no to som stiahla z internetu fotku a zvacsene je to nejake rozmazane............paci sa mi to ze je tam aj deka na ktorej sa moze hrat a tak..........lebo mi mame vsade parkety a koberec je len v detskej izbe ale ked sa bude hrat v obyvacke a tak tak to vyuzijeme a ta hlava aj susti a hrka a tak
@nivejka pozri tuto stranku http://www.biga.sk/detske-telocviky-deky-na-hra...
jaj a boli sme vonku 30 min a stačilo strašná kosa brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aj mne to blblo asi všetkým 😀 😀 sa neboj ale zlate že si napísala 😀 😀 cmuk
haha ja hej ale len do prvej reklami potom som odpadla 🙂 😀
ide dámsky magazín kukaj o strave budu dávať pre deti
😉
už obnovili bess.sk lebo doteraz nebolo detské oblečko lebo majú narváno a až po novom roku budú posielať objednávky ...ale neviem či len detský tovar ale je to tam pásane
ja pre maleho este nemam ziadny darcek na vianoce ☹ . Ale chystame sa v sobotu na nakup, ved ma 24.12. aj meninky 😵

@hirunka Hirunka, to je hrozne , stale nieco nove, nech uz to skonci, urcite bude uz v Novom roku vsetko v poriadku....Drzte sa aj s Alessinkou... 🙂
To prispevky mi tiez este neprisli, ja som ich podavala az koncom novembra.... ☹
Na Vianoce som kupila Miskovi ciapku krasnu, taku sustiacu knizku farebnu, lebo sa mu paci vsetko co susti, ale sacky to nie su.... 😉 A chcela by som mu kupit tu hojdacku na adapter, lebo Misko ma nove moresy, musime ho hojdat do bezvedomia vo vajicku, vzdy ked chce spinkat.....Mame aj kresielko vibrovaci, ale to malo hojda....Nemate niektora dievcata tu nejaku elektricku hojdacku?