icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tanija133
14. dec 2010

@hirunka Hirunka, to je hrozne , stale nieco nove, nech uz to skonci, urcite bude uz v Novom roku vsetko v poriadku....Drzte sa aj s Alessinkou... 🙂
To prispevky mi tiez este neprisli, ja som ich podavala az koncom novembra.... ☹
Na Vianoce som kupila Miskovi ciapku krasnu, taku sustiacu knizku farebnu, lebo sa mu paci vsetko co susti, ale sacky to nie su.... 😉 A chcela by som mu kupit tu hojdacku na adapter, lebo Misko ma nove moresy, musime ho hojdat do bezvedomia vo vajicku, vzdy ked chce spinkat.....Mame aj kresielko vibrovaci, ale to malo hojda....Nemate niektora dievcata tu nejaku elektricku hojdacku?

tanija133
14. dec 2010

@nivejka Liluska je krasna princeznicka.... 🙂

emily327
14. dec 2010

@hirunka ahoj ja som tych 152 euro dostala minuly mesiac, zalezi od toho kedy si o ten prispevok poziadala. Zenska na urade mi povedala,ze posielaju peniaze iba jeden krat v mesiaci a to k 20-temu. Takze ja ked som podala v oktobri a po tomto datume, tak mi pridu peniaze az o mesiac. A mozno je to aj tvoj pripad. A ten priplatok mi este neprisiel. Cakam,ze tento mesiac pride. A ani rodinne pridavky nic. Ten priplatok sa zide tych 625 euro lebo tie sme si pozicali na pupocnikovu krv a musime to vratit.

hirunka
14. dec 2010

@tanija133 dakujeme

emily327
14. dec 2010

tak stalo sa 😉

hirunka
14. dec 2010

@tanija133 aj my sme kupili ciapocku tak s jej menom ale dostane ju na meninky lebo hned na zaciatku januara mame prve meninky 😀

tanija133
14. dec 2010

@emily327 Aaaa, nova foto, Sonicka aj s maminkou......Krasna..... 😅 asi uz mame aj vsetky taketo fotecky....

tanija133
14. dec 2010

@hirunka Ano tu ciapocku si pamatam, velmi pekna, aj som rozmyslala nad tym ze ju tiez objednam. ... 😉

malemimi
14. dec 2010

@nivejka no asi moc ťahá alebo stláča predsa flaša je tvrdšia...

@hirunka dupačky body...a také ako ponožky ale s oboch strán otvorene...tú šatku hihi 😀 a nič viac mm zakázal lebo že od každého dačo dostane...
jee no to je haluz...

malemimi
14. dec 2010

@emily327 jee krásna foto som rozmýšlala kto si haha 😀 😀

hirunka
14. dec 2010

@emily327 no my sme podobne s tou pupocnikovou krvou len sme si nemuseli pozicat mali sme cosi nasetrene (to bola ako rezeva) takze sme vlastne minuli rezervu tak ju musime doplnit tak som tiez zvedava kedy to nabehne

hirunka
14. dec 2010

@malemimi no vsak to je pravda ze kopu podostava ( aj ta nasa hlavne ked moji svagrovia robia v draciku 😀)

nivejka
14. dec 2010

@hirunka ..tak neviem,či ja vidím zle,ale je to rozmazané 😀 ---ale vyzerá to ,že je to super vecička pre detičky-praktická

hirunka
14. dec 2010

@nivejka no to som stiahla z internetu fotku a zvacsene je to nejake rozmazane............paci sa mi to ze je tam aj deka na ktorej sa moze hrat a tak..........lebo mi mame vsade parkety a koberec je len v detskej izbe ale ked sa bude hrat v obyvacke a tak tak to vyuzijeme a ta hlava aj susti a hrka a tak

nivejka
14. dec 2010

@tanija133 .dakujem 🙂 🙂

nivejka
14. dec 2010

@emily327 ...krásne dievčatka ste 🙂

nivejka
14. dec 2010

@tanija133 .....skoro všetky 😀

nivejka
14. dec 2010

ešte môj šatník

malemimi
14. dec 2010

@hirunka jeee no to sa mate teda!!! 😀 😀 😀 😀
no a aj tak jej stá
le dačo kupujeme 🙂 😉
@nivejka haha ty zle vidíš........................haha 😀 😝 ale ne kecám si ťa doberám 😝 😀 😀 😀

hirunka
14. dec 2010

@nivejka ale ti to pristane 🙂

malemimi
14. dec 2010

@nivejka ježiš mária daj to preč si to včera kukala???no katastrofa 😀 😀 😀 😀

hirunka
14. dec 2010

@malemimi no vsak to aj my stale kupujeme co treba stale nieco dostava

nivejka
14. dec 2010

@hirunka ....dakujem---každý by chcel vyzerať ako ja--no mňa z toho picne 😀 😀 😀

malemimi
14. dec 2010

jaj a boli sme vonku 30 min a stačilo strašná kosa brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nivejka
14. dec 2010

@malemimi ..nepozerala som ju 😀

malemimi
14. dec 2010

aj mne to blblo asi všetkým 😀 😀 sa neboj ale zlate že si napísala 😀 😀 cmuk

haha ja hej ale len do prvej reklami potom som odpadla 🙂 😀

malemimi
14. dec 2010

ide dámsky magazín kukaj o strave budu dávať pre deti
😉

už obnovili bess.sk lebo doteraz nebolo detské oblečko lebo majú narváno a až po novom roku budú posielať objednávky ...ale neviem či len detský tovar ale je to tam pásane

jana_toky
14. dec 2010

@hirunka
nam este tiez ziadne prasule nenabehli ☹ , si davaju nacas.

jana_toky
14. dec 2010

ja pre maleho este nemam ziadny darcek na vianoce ☹ . Ale chystame sa v sobotu na nakup, ved ma 24.12. aj meninky 😵