icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
23. dec 2010

@vejinka no zlaté ako pištinkuje haha 😀 😀 😀
@emily327 no my sme nemali na tu pupočnikovú krv ☹
no jasan mama varila takže sa len pstruhy zajtra vysmažia ale budeme mať skôr niečo lebo mama s nami bude len do 15 hod a potom ide s partnerom k jeho mame -...takže nakoniec budeme prvý krát sami 🙂

yvett14
23. dec 2010

@emily327 ved uvidim, budem to sledovať a dr. je moja suseda tak prinajhoršom mi povedala že mám dojst. aj tebe s tvojou rodinkou prajem krásne Vianoce a plno radosti pri stromčeku. už vidím foto čo po sviatkoch sem každá dáme- tie naše slniečka 😵 😵 😵 papa cmug

mysenac
23. dec 2010

Ahojte babenky, prajem vam a vasim rodinkam prijemne a pohodove prezitie vianocnych sviatkov a hlavne vela vela zdravia a mliecka pre babatka 😉

ziza55
24. dec 2010

kocandyyyyyyyyy...krasne vianoce prajem vsetkym...nech su drobci dnes dobruckiiiiiii 😉

mircova
24. dec 2010

@ziza55 aj u nás to tak funguje, že si ťa doktorka objedná na konkrétny dátum a vakcínu má pripravenú, takže nemusíš bežať do lekárne..............a v správach dávali, že od nového roku je úplne zadarmo 😉 a môžeš si vybrať z dvoch druhov, tak možno preto, ak by si chcela inú ako majú nachystanú, ale vraj v tom nie je rozdiel (tak neviem)

mircova
24. dec 2010

@emily327 baby, len aby som to uviedla na správnu mieru, tá vakcína, čo je povinná tá je od nového roku plne hradená poisťovňou (teda nie pacientom) takže nedopláca sa nič........dávali to aj v telke 😉

mircova
24. dec 2010

Všetkým prajem krásne Vianoce a užite si ten najkrajší darček čo ste dostali už v októbri 🙂

vejinka
24. dec 2010

Maminky VESELE VIANOCE A STASTNY NOVY ROK

jana_toky
24. dec 2010

Kocky, zelame vam i vasim drobcekom a rodinkam Krasne Vianoce plne zdravia a pohodycky.
cmuk 😉

zuzana_m
24. dec 2010

Prajeme Vám, fujavicu šťastia, víchricu pohody, závej radosti, len malú vločku všedných starostí a hlavne lavínu zdravia a lásky... 🙂

yvett14
24. dec 2010

DiEvčatá aj my sa pripájame ku želaniam a prajeme KRáSNE VIANOCE PLNé POHODY A LáSKY V KRUHU VAšICH NAJBLIžšíCH. už sa teším na všetky foto maličkých. papa

bonninka
24. dec 2010

@horalka777
@ziza55 aj my se nosíme v klokance, nejvíc teda po bytě, ale využiju ji i doma, když potřebuju vyvyenčit psíka 😎

bonninka
24. dec 2010

@nivejka to je kouzlo osonosti, ne každej čech je takto vtipnej 🙂

bonninka
24. dec 2010

Holky, přeji vám i vašim rodinám krásné prožití vánočních svátků, hodně klidu, pohody, perfektní vánoční atmosféru, hodňoučké prcky a dárky, které vám udělají radost 🙂

yvett14
24. dec 2010

pár fotečiek mojich detičiek

nivejka
24. dec 2010

@vejinka ..jééééj aký je Vilko ukecaný--veru ti začne skoro brblať..... 🙂

nivejka
24. dec 2010

@yvett14 .....Dianka je nááááááádherná taký malý trpazlíček... 🙂 🙂

nivejka
24. dec 2010

dievčatkáááááá.....prajem Vám všetkým šťastné a veselé Vianoce a bohatého Ježiška 😉
mám vás rada všetky........ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

me
24. dec 2010

@nivejka - no ahoj, krásne Vianoce, Ježiško bol zlatý a máme počítač i internet, takže hádam budem mať čas a pokecáme, napíš čo nové, veď som tu nebola od septembra a nedá sa to všetko prečítať, zdravím všetkých, papa

yvett14
24. dec 2010

Dievčatá takže ešte raz krásne sviatky a tu máme pár našich prvých vianočných foto. náš najkrajší darček

tanija133
24. dec 2010

Dievcatka, krasne vianocne sviatky zelame aj s Miskom celym vasim rodinkam.... 🙂

yvett14
24. dec 2010

@tanija133 ste krásnučkí obaja aj vám všetkým krásne sviatky 😵 😵 😵

yvett14
24. dec 2010

@nivejka dakujeme a ty moja potom hod foto NAšE PRVé SPOLOčé VIANOCE

malemimi
25. dec 2010

Ahojte! taktiež vám prajem krásne Vianoce kočeny ... dúfam že ste ich prežili v zdraví, že žiadna kostička nezabehla a dostali ste veeeeeeeeeeeeeeeeeeeľa darčekov 😝 😀
krásne fotečky máte holky s deťmi 🙂 😉

nivejka
25. dec 2010

@me ..........tak konečne Ježiško priniesol pc..,tak sa teším 🙂 🙂

nivejka
25. dec 2010

@yvett14 .....veľmi-veľmi je Dianka nádherná a akého havinka jej Ježiško priniesol 🙂 🙂

nivejka
25. dec 2010

@malemimi ....mojenko krásna fotečka...a Althea sa tuším strašne rada fotí,lebo doslova poozuje 😀

nivejka
25. dec 2010

@tanija133 ....krásna vianočná fotečka moja..si sa ostrihala?

me
25. dec 2010

@ziza55 jej mi sme tiež mali na 2 mesiace 6,10kg, máme papkáčov

me
25. dec 2010

pardon - my / preklep / 😀 😀 😀