Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Babeny ako to zvládate? Ja sa niekedy cítim ako vyžmýkaná, taká som nevyspatá.
a este prajem adamkovi vsetko najlepsie k meninkam
Ahojte, ako sviatkujete?
@yvett14 - ja mám avent odsávačku požičanú od kamošky, na začiatku keď sa prsia nenormálne nalievali mi pomohla, najprv sa mi zdalo, že to nepôjde, ale čím dlhšie odsávaš tým to išlo lepšie, tá je dobrá, kamoška si s ňou odsávala rok.
Ja viem, že sa ešte dlho nevyspím, aj dcérku som kojila - 16 mesiacov, ale musím vydržať, keď mám toľko mlieka škoda by to bolo.
@ziza55 - ja si už neodsávam, malý papá často a keď náhodou dlhšie spí, tak síce mám plnšie prsia, ale nie je to také hrozné, lebo mlieko sa mi samé uvolní - nestíham kupovať tampóny do podprdy - stále sú mokré, keď z jedného papá tak z druhého mi tiež niečo odtečie a tak stále dokola.
Boli ste už chorý? My sme mali už dva krát soplíky, tak som sa bála aby nebolo horšie, zachránila nás odsávačka na vysávač.
k odsavackam, odporucam rucnu Avent odsavacku. Je fakt super.
Inak ja uz neodsavam viac ako mesiac. Myslim,ze aj ked su prska naliate netreba odsavat. Ale je to idividualne. Ja som odsavala kazdy den 10 krat prve 3 tyzdne, ked som kojila malu cez klobucik, som stastna,ze uz to robit nemusim. A dokonca uz ani nemam strach,ze do dalsieho kojenia nebudem mat mliecko. Beriem to uz automaticky a konecne nemam z toho stres. 😉
čo sa týka kojenia, tak horor je to u mňa na začiatku - nenormálne naliatie a potom bradavky v hroznom stave, ale po mesiaci to je už OK, keď pravidelne prikladáte tak mliečko tam stále bude.
@ziza55 Zlatičko mám ju aj ja, mám aj taku ako chemicka odmerka a aj taku len s gumenou guličkou na konci. ale mne to pripadá že ja nemám dobré žlazy a málo mlieka. aj som ju mala na maximum a odišlo mi pár kvapiek ale to som musela ešte prso masírovať , škoda ale aspon dačo vytlačím
babenky ahojky 🙂
ja veru neodsávam vôbec ani raz--mňa malá vždy vyžmýka a ked sa mi aj nalejú poriadne prsia,tak ma to už nebolí...už sa mi aj bradavky upokojili--čo ma pred týždňom pobolievali,ale to bude tým,že som malej vymenila cumlík na fľaške(pri pití čajíku) za tvrdší a ona sa mi potom na prsník,tak aj prisala--ako pijavička,ale už je zase dobre 🙂 🙂
@me mne sa nenalievali ani v nemocnici a to som vypila 2 litre márky bez bubliniek a aspon liter prevareného mlieka, a k tomu čaj na mlieko sme pili tak že laktačná nás už upozornila aby sme neprehánali s tým čajom. a brala som aj homeopatiká a to bolo 5 dni v kuse a nič, ale nevzdávam ved uvidím ako to pojde dalej, homeo ešte mám, tak sa snažím ale ani jedna odsávačka nepomohla, je to v prdeli
@me ...aj my máme teraz soplík a tiež odsávam odsávačkou na vysávač 😉 ---fakt je to super vecička.....mali sme od narodenia koliku,ale už dlhšiu dobu pijeme čajík--malá ho zbožňuje a kaka o dušu aj prdká--vždy ked strelí,tak jej to vybehne až na chrbátik...dnes pri kojení sa pokakala takto,že som sa 2x musela prezliecť 😀

@me nooo,,chuti im 😉
caute kocandy..my nakolko sme stromcek nemali doma..tak dnes sme boli u svokrusy..tak aspon jedna foto pri stromceku s malym...chichi..dufam ze vsetky travite tieto sviatky v pohode...v kruhu najblizsich a ste zdraviii...cmuk