Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
idem spat lebo uz zle vidim..bruuu 😉
@vejinka hihi...ze rucnu pracu...som sa nasmiala 😉 ..my tak opatrne...ale nemozem povedat ze by ma to bavilo...inak mam taky pocit ze mi tam nieco akokeby preskakovalo...alebo skor povedane ze sa tam o nieco zadierA...NO,,,sm zvedava co povie dr...po novom roku tam uz musim skocit...a ty v pohode?
@malemimi jeeeeeej mas uzasne fotky dius...mala krasne dviha hlavicku...no vidis a este pred par dnami si pisala ze nechce vobec...tak super,,,a althea??no heeeerecka ako si pozuje je to uzasne ze taky velky pes a take male babo su tak blizko pri sebe a althea je taka opatrnna..hmmmm..dobre ju teda vychovavate veru 😉
@nivejka hahaaa...no to strach nemam 😀
baby 😀 vcera u nas bola susedka..a jej maly ukradol mojmu malemu dudel a dudloval ho ..ked ho vyvarim vo vriacej vode staci?alebo ho mozem rovno vyhodit?maly ho ma najradsej tak by mi ho b 😀 lo luto vysmarit...nie je zo sk...,ale zas nechcem aby mohol daco chytit..mohol by daco myslite?dik
@nivejka hahaaa...no to strach nemam 😀
baby 😀 vcera u nas bola susedka..a jej maly ukradol mojmu malemu dudel a dudloval ho ..ked ho vyvarim vo vriacej vode staci?alebo ho mozem rovno vyhodit?maly ho ma najradsej tak by mi ho b 😀 lo luto vysmarit...nie je zo sk...,ale zas nechcem aby mohol daco chytit..mohol by daco myslite?dik
@vejinka no už hej už to aj vzrušovalo 😀 😝 haha
@yvett14 mňa mm znásilnil už hneď po 6nedelí ako som došla od gyndy 😀 😀 😀
@ziza55 to som sem dala len pár musím dať do albumu... 😉 no bála ale fakt keď som si prečítala aj tú brožúrku čo mám tak úplne v poho by bolo aj keby začala až v 3 mes ale som rada že skôr hihi kto by nebol nie?!
aj my sme radi že ali je taká zlatá k nej...
@nivejka haha no pekne sa nejak striedajú...a aj hrkálkou si krásne štrngoce a aj video mám ale neviem ho sem dať
a aj brble ale hlavne keď má jesť tak sa rehocem potovora...a inak mi robí to že papá 3krát potiahne pustí potom zase vcucne a zase tak pusti vcucnuto až ma niekedy bolí bradavka... 😖 jej dám po rike 😀
Zlatučké bambuľky!!
takúto plienkovú tortu dostala 🙂
musím ju s tým odfotiť...a má tam zabaleného plyšáka flasku a kúsatko 😀
@malemimi super tortička škoda ju aj rozbaliť! hihi
a ozaj chcem sa spýtať davaš maličkej nejaký papier alebo mikrotén na hranie?? kvoli hmatu?? lebo naša maličká sa akoby bála niečo zobrať do ruky , skúšala som zo začiatku moje vlasy lebo stále pozerala na ne , potom plienku aleaj tú len odhodí a dosť. A Althea je stále pri vás?? maličká si na nu dobre zvykla?? je to pekne ked na foto je Althea a maličké na brušku- akoby ju Althea sledovala a dávala pozor na nu!! má Althea taký postoj k Sofinke??
@malemimi vraj znásilnil !! hihi ja ked som odrodila a primár ma šil mu hovorím: !" o sexe nechcem ani počuť, " a on na to vraj hned zajtra budem snívať!! asi som to zariekla!! moj manželský asi čaká že začnem ja!! alebo čo?? alebo že by fakt mal obavy?? jáááj už asi viem, bojí sa že mu nakvapkám s toho mála mlieka čo mám!! 🙂 🙂 🙂

ahojte baby Erik mi ochorel hned po stedrovecernej vecery ma horucku sople a kasel bojim sa aby to aj drobec nechytil 😔 ak mu to do zajtra neprejde ideme doktorke
tu je foto Erika a o dva roky na to vilko 😉