icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
27. dec 2010

@malemimi mám aj takú knižku šušťavú a nechce mi ju, aj je farebná a nič!! ale budeme skúšať!!

malemimi
27. dec 2010

@yvett14 A áno stále je pi nás je to môj havino a je to taký môj cecok... 😀 😀 😀 takže som rada že na malú nežiarli ...klop klop 😉 ďakujeme...
dáva na ňu pozor ...keď si Ali mylí že malú nepočujem plakať tak sa na ňa kukne a ide kuknúť malú 😉 ....

malemimi
27. dec 2010

@yvett14 možno nechaj tak na pár dní a neskôr skús... 😉

malemimi
27. dec 2010

@yvett14 haha 😀 😀 no môj mm keď som bola tehu tak furt hovoril že si dá mliečko a tak a potom po pôrode nechcel ale po pár dňoch si dal hihi 😉

jana_toky
27. dec 2010

ahojte kocky, tak ako ste sviatkovali? Dufam, ze vsetko bolo v najlepsom poriadku a so zdravickom.

Dnes sme boli v poradni, mame 5600g a 57cm (povodne 3190 a 49) 🙂. Vraj pribera viac ako je priemer, ale lepsie viac ako menej 😀 . Teraz pojdeme najblizsie 3.2. a uz priamo na ockovanie, chudatko moje.

malemimi
27. dec 2010

@jana_toky haha ahojky! super sme sviatkovali a vy?
juu no my máme 5100 a 58 cm haha 😀 pekne teda priberáte 😀 😀 no my ideme 18.1. na očkovanie úfambude všetko OK ešte raz prajem Adamkovi všetko naj k meninkám

yvett14
27. dec 2010

@jana_toky no mi máme 4,5kg a 58 cm ale vraj na nutrilon je to pekne. my ideme do poradne až až 1,2 ale zatiaľ nespomínala očkovanie!! neviem

yvett14
27. dec 2010

@malemimi haha ten tvoj asi ľúbi mlieko ale ten môj ani nepričuchne tak ani ku mne!! hihi ale ja sa kašlem,mne je prednejšie mlieko!! hihi ked nechce tak má ruky a ak ich má chromé tak nech trpí!! hihihi

yvett14
27. dec 2010

@malemimi je to krásne! a kolko má rokov Althea?? mala šteniatka, ked je taká milujúca ?? či má ten pud matky v sebe!

malemimi
27. dec 2010

@yvett14 haha pekne 😀

malemimi
27. dec 2010

@yvett14 je papierova mám aj stránku tu na konku vprofile teda v článkoch lebo čo to je... a je kastrovaná ma vrodenu vadu( nefunkčnu jednu obličku) vysvetlovať nebudem je to na dlho a píšem jednou rukou 😀 druhou hrkám malej...
a šteniatka nemala skrz tu vadu... neviem ti presne povedať ale že vraj fenky majú rady deti...ale aj vyrastala skoro v prostredí ke sú deti mám 2 synovcov
a má 2 roky 4 mes

yvett14
27. dec 2010

@jana_toky no sviatkovali sme v pokoji! maličká sa mi vyhádzala ale chvála Bohu to boli len potníčky- ale pre istotu som mandarinky nedlávila!! fotili sme sa ako bláznivý lebo chceme dať urobiť taky velky obraz na plátno- spolu so synkom. tak sme menili šatočky a fotili!! hihi no a pravda čo sme si napiekli to sme papkali a priberali a na zumbu som ani nepomyslela!! asi budem chodiť do telocvične tam bude zumba za 1,50eura a tam sa donútim vyskakovať!! hihi

yvett14
27. dec 2010

@malemimi super, je krásna!! tá vada ked jej nevadí že nie je nervozna tak je to fajn. ale pozuje ako modelka, ľubi to však!! haha hrkáš?? ešte že mámedve ruky 🙂 🙂 🙂

malemimi
27. dec 2010

@yvett14 je tak hoď dáke foto

yvett14
27. dec 2010

@malemimi haha ja by som aj dala , len ja som taký človek že neviem pripojiť foťák k pc a prehodiť foto do pc. a mm je v robote do 23,00. ale som dávala nejaké foto do albumu čo stihol muž už vložiť do pc.

malemimi
27. dec 2010

@yvett14 hi no nemá rada akurát vreštibutky (provokujúce psy a niektoré fenky) 😀 a fotiť sa rada fotí....

malemimi
27. dec 2010

@yvett14 aha hihi neva 😀

yvett14
27. dec 2010

@malemimi mne sa už aj chlapi moji smejú že to viem robiť s pc čo mi ukážu a viac nie! ale na koníka sa dostanem a na fcb tiež a to mi stačí!! hihi

yvett14
27. dec 2010

@malemimi idem ja asi s maličkou vonku, je krásne slnko svieti lenasi chodníky su zlé, ale to nič, tak zatiaľ papa pekné popoludnie

malemimi
27. dec 2010

@yvett14 hi to je hlavné... 🙂

jana_toky
27. dec 2010

Moj najkrajsi vianocny darcek a Vianoce 🙂. Minuly rok som Jeziskovi pisala, ze chcem babatko, pomohlo to, aj ked darcek sa trochu opozdil 😀

jana_toky
27. dec 2010

@malemimi dakujem krasne

jana_toky
27. dec 2010

@yvett14 super, super. Ved hod sem nejake to fotos 😀 , nech sa aj ja pokocham 😉

jana_toky
27. dec 2010

@yvett14 he-he, tak uz som precitala, preco tu foto neniiiii 😀

jana_toky
27. dec 2010

@yvett14 peknu prechadzku zelame. My sme to zvladli rano, ked sme isli od lekarky, tiez bolo velmi fajn 😉

malemimi
27. dec 2010

@jana_toky o krásne!!!! 😀 🙂

ziza55
27. dec 2010

@jana_toky janicka aku peknu novu fotecku mas 🙂 🙂
@malemimi dius nevies mi poradit..mama ma psa maltezaka..takeho prerasteneho 🙂 ...a pokusal dnes sestrinho maleho rocneho....lebo sa po nom natahoval...on nema rad cudzich ludi...nikto ho nemoze ani pohladkat..lebo ked knemu natiahne ruku...uz ide kusat....mama je na nervy...ze mame male deti a to sa neda...ze dojde niekto ku nej a ten pes je takyto...myslis ze sa to da nejako oducit?co by si poradila?matka uz rozmysla ze ho bude musiet dat prec...

malemimi
27. dec 2010

@ziza55 no treba sa stretnúť s cvičiteľom nejakým a musia to prekonzultovať...to že ho dá preč ten problém nevyrieši...

mircova
27. dec 2010

@ziza55 my máme doma len papagája a ten zo začiatku stááášne žiarlil, najprv nechcel žrať, potom napodobňoval malého ako plače a keď zistil, že to nepomáha prestal a už sa to lepší už si zvyká 😉 🙂 🙂
U mamy máme psa, ale ho zatvárame do ohrady pre istotu. Keď mám na rukách malého a potom mu chcem dať žrať z ruky tak neexistuje, aby si vzal 😒 asi cíti malého a bojí sa aby neublížil alebo neviem čo 😉 predtým mi normálne zožral granule z ruky a teraz nechce, ale iba mne 😉

mircova
27. dec 2010

Bola som s malým vonku, papkal o 12tej a ako sme sa vrátili stále spinká, asi ho už idem zobudiť, lebo potom bude chamtavo hltať a bude ho bolieť bruško 😉 ..............len som to dopísala a už je hore 😀 😀 😀