Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte kocky, tak ako ste sviatkovali? Dufam, ze vsetko bolo v najlepsom poriadku a so zdravickom.
Dnes sme boli v poradni, mame 5600g a 57cm (povodne 3190 a 49) 🙂. Vraj pribera viac ako je priemer, ale lepsie viac ako menej 😀 . Teraz pojdeme najblizsie 3.2. a uz priamo na ockovanie, chudatko moje.
@yvett14 je papierova mám aj stránku tu na konku vprofile teda v článkoch lebo čo to je... a je kastrovaná ma vrodenu vadu( nefunkčnu jednu obličku) vysvetlovať nebudem je to na dlho a píšem jednou rukou 😀 druhou hrkám malej...
a šteniatka nemala skrz tu vadu... neviem ti presne povedať ale že vraj fenky majú rady deti...ale aj vyrastala skoro v prostredí ke sú deti mám 2 synovcov
a má 2 roky 4 mes
@jana_toky no sviatkovali sme v pokoji! maličká sa mi vyhádzala ale chvála Bohu to boli len potníčky- ale pre istotu som mandarinky nedlávila!! fotili sme sa ako bláznivý lebo chceme dať urobiť taky velky obraz na plátno- spolu so synkom. tak sme menili šatočky a fotili!! hihi no a pravda čo sme si napiekli to sme papkali a priberali a na zumbu som ani nepomyslela!! asi budem chodiť do telocvične tam bude zumba za 1,50eura a tam sa donútim vyskakovať!! hihi
@jana_toky janicka aku peknu novu fotecku mas 🙂 🙂
@malemimi dius nevies mi poradit..mama ma psa maltezaka..takeho prerasteneho 🙂 ...a pokusal dnes sestrinho maleho rocneho....lebo sa po nom natahoval...on nema rad cudzich ludi...nikto ho nemoze ani pohladkat..lebo ked knemu natiahne ruku...uz ide kusat....mama je na nervy...ze mame male deti a to sa neda...ze dojde niekto ku nej a ten pes je takyto...myslis ze sa to da nejako oducit?co by si poradila?matka uz rozmysla ze ho bude musiet dat prec...
@ziza55 my máme doma len papagája a ten zo začiatku stááášne žiarlil, najprv nechcel žrať, potom napodobňoval malého ako plače a keď zistil, že to nepomáha prestal a už sa to lepší už si zvyká 😉 🙂 🙂
U mamy máme psa, ale ho zatvárame do ohrady pre istotu. Keď mám na rukách malého a potom mu chcem dať žrať z ruky tak neexistuje, aby si vzal 😒 asi cíti malého a bojí sa aby neublížil alebo neviem čo 😉 predtým mi normálne zožral granule z ruky a teraz nechce, ale iba mne 😉
Bola som s malým vonku, papkal o 12tej a ako sme sa vrátili stále spinká, asi ho už idem zobudiť, lebo potom bude chamtavo hltať a bude ho bolieť bruško 😉 ..............len som to dopísala a už je hore 😀 😀 😀

@malemimi mám aj takú knižku šušťavú a nechce mi ju, aj je farebná a nič!! ale budeme skúšať!!